merhaba, bu doktorla değil ama dışarıdan kendi doktorumla central hospitalda doğum yaptım. 2 gece sezaryenden dolayı + 1gece de kızım sarılık olduğu için kaldım. doğum için hastaneyi tavsiye ederim. yeni doğan ve yetişkin yoğun bakım üniteleri var. odaları dekorasyon olarak ahım şahım olmasa da çok temiz. yattığın yataklar yastıklar kar gibi. doğum ve yeni doğan hemşireleri hakikaten iyi bilgili. çok da güler yüzlü. biz şahsen çok memnun kalarak hastaneden ayrıldık. yine ameliyatlık bir durumum olsa en önce değerlendireceğim hastanelerden biridir. fakaaaat kızım doğduktan sonra çocuk hastalıkları uzmanına da orada gidince poliklinik hizmetlerinden hiç memnun kalmadık. hani çocuk hastalıkları bölümü mü problemli yoksa komple poliklinikleri mi bilmiyorum ama her gittiğimizde inanılmaz kalabalıktı. randevular iyi ayarlanmıyordu. devlet hastanesi gibi 15 dakikada bir randevu koymuşlardı. tabi bir kişinin muayenesi uzayınca toptan program sarkıyordu. her defasında randevumuz olduğu halde saatlerce bekletildik. hele kontrole falan gittiyseniz, randevu da vermiyorlar. bir tane tahlil göstermek için yanımda 17 günlük bebekle 3 saat beklediğim oldu. ayrıca testlerden de bence yüksek ücret alıyorlar. kızıma 2 günde bir yapılan kan testine centralda 63 lira verirken, universal kadıköyde 17 lira ödedik. yine 1. ay yapılan kalça ultrasonuna central 73 lira fiyat vermişken universalde 27 liraya yaptırdık. muhasebe bölümü de ayrı uyuz. tam hatırlamıyorum ama sanırım 1000 liranın altını kredi kartına bölmüyorlar. doğum için 2 gün önce 1800 lira ödemişken, kızımın sarılık tedavisi için ayrıca ödenen 400 küsur lirayı inatla bölmediler. hiç bir indirim de yapmadılar. bugün köşebaşındaki mağaza bile aldığın 20-30 liralık bir şeyi taksitlendirirken koca hastanenin böyle bir tutumu saçma geldi.