Kozyatağı Central Hospital hastanesine gidenler yardımcı olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi R2D2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

R2D2

Aklım sukut-u sever benim
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
869
4
641
Arkadaşlar,
Kendi doktorum doğum iznine ayrıldığı için aylardır bulamıyorum.

Bu yüzden evime en yakın hastane olan Central Hospital'a gidiyorum.
Meltem Sözdemir adlı bir doktor. İki kere gittim. Sıcakkanlı fakat tereddütlerim var.
Benim gebeliğim riskli gebelikler grubuna girdiği için gerçekten çok iyi bir doktorun gözetiminde olmam gerekiyorki bebekteki en küçük bir anormalliği görebilsin!

Bu doktor yada bu hastane hakkında bilgisi olanlardan fikir bekliyorum.
:uhm:

canım gittigin doktor benim doktorum ben cok memnunum gayet rahat ettiren ve hemen ilaca falan yönelmeyen bi doktor kafana ne takılıyosa en inca ayrıntısına kadar sorabiliyosun bebeğin içinde bence gayet iyi olur tabi tercih senin ben de ilk doktorumu begenmediğim için değiştirmiştim meltem hanımı begeniyorum bana göre tecrübesi cok ve sonucta oda bi anne bu arada evime yakın demişsin ama yasadıgın yer isvec diye geciyo anlayamadım

Teşekürler.
Sorduğum sorulara cevap veriyor o konuda rahatım. Ama benim ilk gebeliğimi takip eden doktorum herşeyimi en ince ayrıntısına kadar bildiği ve benim başıma gelen onun başına da geldiği için gitmek istemiştim ona.

Fakat Meltem hanımı eşim de beğendi. Şimdilik doktorum o olacak gibi görünüyor. Çocuğu olup olmadığını Pazartesi gittiğimde soracaktım. Bir de sigara içiyorsa asla gitmem:1rolleyes:

Gebeliğin riskliyse, içine sinmediyse başka bir doktora görün.Ben central hospitalı oldum olası sevmem.Bir ara uğur dündar orada kaçak böbrek nakli yapıldığını duyurmuştu.Tabii o zaman adı Meyan hastanesiydi.Şimdi bilmiyorum açıkcası.Çok iyi özel doktorlar var.Medipol de iyi diye duymuştum.Ben özel muayenehaneye gidiyorum, benimkisi zeynep kamilin doktoru tecrübeli olsa gerek.

Gebeliğin riskliyse, içine sinmediyse başka bir doktora görün.Ben central hospitalı oldum olası sevmem.Bir ara uğur dündar orada kaçak böbrek nakli yapıldığını duyurmuştu.Tabii o zaman adı Meyan hastanesiydi.Şimdi bilmiyorum açıkcası.Çok iyi özel doktorlar var.Medipol de iyi diye duymuştum.Ben özel muayenehaneye gidiyorum, benimkisi zeynep kamilin doktoru tecrübeli olsa gerek.

O zamanlar dediğin gibi orası Meyan Hastanesiydi.
Şimdi el değiştirdi. Hastane ortamı güzel o konuda sıkıntı yok zaten. benneyaptımki

Hastane cok guzel alaka ılgı de oyle tertemız heryer esım ıcın gıtmıstık bende baska bı sorun ıcın gıttım hepsı cok guler yuzlu
evıme yakın oldugu ve meltem hanımı cok tavsıye ettıklerı ıcın bende gıdecegım bı
Hatta kayıtta calısan bırısıylede konustum kendı hamılelegımdede ona takıp ettırecegım dedı
Bakalım hayırlısı dr. cook onemlı arkadaslar
gıttıkten sonrakı ızlenımlerımı yıne yazarım

Ben de Meltem Hanım'a gidiyorum ve çok ama çok memnunum. İlk ona gittim ve değiştirmeyi de düşünmüyorum.

bride canım özel muayenehanesine gittiğini yazmışsın. doktorla nasıl irtibata geçtin? doğumu da o hastanedemi yapacaksın. birde her ay muaynehaneye mi gidiyorsun beni bilgilendirirsen çok sevinirim. umarım bu yazdıklarımı okursun. şimdiden teşekkürler.....

Meltem Hanımdan bende hoşlanmıştım ama kendi doktorum dönünce
onunla devam etme kararı aldım. Şimdilik Üsküdara gidip geliyorum.
Yarında Zeynep Kamil hastanesinde randevum var perinatoloji uzmanı doktor
muayene edecek.

ben dun gıttım kendısıne hem tahlılımı gostereyım hemde hamıle kalana kadar folık asıt alayım bılgı alayım dıye
kan pıhtılasması sorunum vardı gebelıkten snra ıgne olacaksın hergun dedı
bırde bu sorun cok fazla kısıde gorulıyor kesın bı tedavısı yok pa dıye ölebilirsin mesela dedı
bırdaha gıtmeyecegım kendı dr um ızınde oldugu ıcın ve cok methını duydugum ıcın gıtmıstım
ıste boyle
kolay gelsın hepımıze

central hospital ın doğuma babayı almaması yinedoğum fotoğrafçısının da doğuma girememesi bence eksi hale getiriyor hastaneyi . kapsamlı birhastane ancak hijyen gerekçesi ile almıyor olması garip kaçıyor. bugün çoğu hastane bunu aşmışken

Back
X