Selam KK üyeleri.. benim kafam cok karisim, benim konumu bilen bilir kp ve kv le konusmuyorum esimle beni ayirmak istediler fln.
Bi kac kez kv gelmek istedi bana ama yaptiklarindan dolayi tabi gorusmek istemedim ve halada öyle.
Simdi ama haftaya Kp ameliyat olucak damar tikanikligindan ve benim kafam karisik acaba yinede gecmis olsuna gideyimmi yoksa gitmiyeyimmi. Aslinda gorusmek istemiyorum hic bi yönden cünkü bana gercekten inanilmicak seyler cektirdiler. Esimle ayrilma noktasindaydikki cok sukur aklini basina topladi. Simdi aramiz cok iyi cok sukur rabbime. Ama napicam simdi ben.
Kv'le yinede konusmayi dusunmuyorum gelmesin bende gitmim cunku cok laf etti, biz ayrilmak uzereykende (sonradan duydum demişki "O Cocugu biz istemiyoruz" burda benim dogacak masum bebegimden bahsediyo, o cocuk ona ne yaptida boyle birsey demeye cesaret ediyo terboyesiz sanki ona ne benim cocugum degilmi) bu benim baya agirima gitti halada oyle asla affetmicem o kadini. Lutfen bana yardim edin napsam gitsemmi gitmesemmi kp gecmis olsuna?
Simdiden cvplariniz icin tskler.