• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp ameliyat olucakmis

Aminnn.... Hiç aklıma gelmezdi masadan kalkamayacağı... Allah var bu konuyla ilgili eşim tek kelime etmedi ama şuan keşke gitseymişim diyorum. Gitmemek istemeni çok iyi anlıyorum ama keşke gitseymişim eşimin yanında olsaymışım...
Cok haklisiniz.. galiba bende gidicem. Yazdiginiz baya etkiledi beni. Allah korusun boyle birsey olursa naparim bilemiyorum..

Bu düşüncede olmana sevindim:) bencede git... Ama mesafeli ol... Bunu Allah rızası ve eşin için yap...
Cok tesekkur ediyorum size. Zaten orda annesinin olmadiginda gitmeyi dusunuyorum esimle. Anlasinlar hangi amacla geldigimi ve icli disli olmak degil diye amacim bilsinler. Cok saolun.

damar tıkanıklıı ıse anjıyo olacak sanıyorum
ben olsam esımle aılesı arasında koptu gorevı gormek amacıyla gıderdım
bazen gecmısı gecmıste bırakmak gerek

damar tıkanıklıı ıse anjıyo olacak sanıyorum
ben olsam esımle aılesı arasında koptu gorevı gormek amacıyla gıderdım
bazen gecmısı gecmıste bırakmak gerek
Heralde gidicem yani oyle dusunuyorum suan ama kimsenin olmadigi zaman esime soylicem cunku ailesini orda gorup hic birsey yokmus gibi davranamam. Anca babasina gecmis olsun der hal hatir sorar giderim. Ailesiyle ocak ayindan beri gorusmuyoruz ve boylede kalsin istiyorum. Anca babasinin yanina gider bana düseni yaparim.

Selam KK üyeleri.. benim kafam cok karisim, benim konumu bilen bilir kp ve kv le konusmuyorum esimle beni ayirmak istediler fln.

Bi kac kez kv gelmek istedi bana ama yaptiklarindan dolayi tabi gorusmek istemedim ve halada öyle.
Simdi ama haftaya Kp ameliyat olucak damar tikanikligindan ve benim kafam karisik acaba yinede gecmis olsuna gideyimmi yoksa gitmiyeyimmi. Aslinda gorusmek istemiyorum hic bi yönden cünkü bana gercekten inanilmicak seyler cektirdiler. Esimle ayrilma noktasindaydikki cok sukur aklini basina topladi. Simdi aramiz cok iyi cok sukur rabbime. Ama napicam simdi ben.

Kv'le yinede konusmayi dusunmuyorum gelmesin bende gitmim cunku cok laf etti, biz ayrilmak uzereykende (sonradan duydum demişki "O Cocugu biz istemiyoruz" burda benim dogacak masum bebegimden bahsediyo, o cocuk ona ne yaptida boyle birsey demeye cesaret ediyo terboyesiz sanki ona ne benim cocugum degilmi) bu benim baya agirima gitti halada oyle asla affetmicem o kadini. Lutfen bana yardim edin napsam gitsemmi gitmesemmi kp gecmis olsuna?
Simdiden cvplariniz icin tskler.

ben olsam gitmem ama hastaneye gidip dilinin ucuyla geçmiş olsun der çıkarsın ilerde keşke dememek için
seni çok iyi anlıyorum 5yıl önce 2 kez ölümden döndüm şehir dışındaki babamın kız kardeşi hal demek istemiyorum rahmetli babasına geldi bana gelmedi babam gel bize gidelim kızı gör demiş dediği laf şu ben babamı görmeye geldim elin sıpasını değil elin sıpası ben oluyorum ve tek kalemle sildim babama dedimki ne cenazeme ne başka bişeyime gelemez

ben olsam gitmem ama hastaneye gidip dilinin ucuyla geçmiş olsun der çıkarsın ilerde keşke dememek için
seni çok iyi anlıyorum 5yıl önce 2 kez ölümden döndüm şehir dışındaki babamın kız kardeşi hal demek istemiyorum rahmetli babasına geldi bana gelmedi babam gel bize gidelim kızı gör demiş dediği laf şu ben babamı görmeye geldim elin sıpasını değil elin sıpası ben oluyorum ve tek kalemle sildim babama dedimki ne cenazeme ne başka bişeyime gelemez
Cok cok gecmis olsun. Nasi insanlar var anlamiyorum ya.. bazen gercekten cok sasiriyorum nasi insalar yasiyo aramizda diye. Evet benim korkumda "keske" derim ileride diye.

Heralde gidicem yani oyle dusunuyorum suan ama kimsenin olmadigi zaman esime soylicem cunku ailesini orda gorup hic birsey yokmus gibi davranamam. Anca babasina gecmis olsun der hal hatir sorar giderim. Ailesiyle ocak ayindan beri gorusmuyoruz ve boylede kalsin istiyorum. Anca babasinin yanina gider bana düseni yaparim.
koptu derken köprü demek istemiştim esasen.
eşine söyleyin söylemeyin bilmiyorum ama farzı misal opr sırasında kp birşey oldu cenazeye gitmeye yüzünüzde gönlünüzde müsade etmez alalh esirgesinde

ne yaptınız gittiniz mi
inşallah gitmişsinizdir..

ne yaptınız gittiniz mi
inşallah gitmişsinizdir..
Bugün sabah aradim cnm ameliyata girmeden ve konustum, hamilelikten dolayi baya rahatsizim bugun tüm gece uyumadim o yuzden esimde dedi sen gelme ara yeter cunku gordu gece hic uyumadigimi. Suan ameliyatta ve ameliyattan sonra aksama esimle insallah gidicez.

Bugün sabah aradim cnm ameliyata girmeden ve konustum, hamilelikten dolayi baya rahatsizim bugun tüm gece uyumadim o yuzden esimde dedi sen gelme ara yeter cunku gordu gece hic uyumadigimi. Suan ameliyatta ve ameliyattan sonra aksama esimle insallah gidicez.
yeterli bence de akşama da gidecekmişsiniz zaten
diğer konunuzu yeni okudum hala evinize girmeye çalışıyorlar
hamile kadını sinir etmeye hakları yok tavrınızda net olun hep böyle..

yeterli bence de akşama da gidecekmişsiniz zaten
diğer konunuzu yeni okudum hala evinize girmeye çalışıyorlar
hamile kadını sinir etmeye hakları yok tavrınızda net olun hep böyle..
Evet canim diyorum ya nekadar utanmaz insanlar. Anne olarak nasi bi insan oglunu daha doldurur, cocuklari olucak ben gitmem yeterki mutlu olsunlar der insan. Ama yok yani illa istedigini yapicak ama asla bu saatten sonra susup bakicak degilim eşimde biliyo bana birsey dese bu hamile halimle ceker giderim arkama bakmadan diye. Ben cok sustum ve laflarini yuttum ama herseyin bi sınırı var.

Evet canim diyorum ya nekadar utanmaz insanlar. Anne olarak nasi bi insan oglunu daha doldurur, cocuklari olucak ben gitmem yeterki mutlu olsunlar der insan. Ama yok yani illa istedigini yapicak ama asla bu saatten sonra susup bakicak degilim eşimde biliyo bana birsey dese bu hamile halimle ceker giderim arkama bakmadan diye. Ben cok sustum ve laflarini yuttum ama herseyin bi sınırı var.

akşama da yazın merak ederim :D
kv sülüklük yapacak aklınca Allah' tan eşiniz arkanızda :)

akşama da yazın merak ederim :KK70:
kv sülüklük yapacak aklınca Allah' tan eşiniz arkanızda :)
Haha tabi canim yazicam mutlaka.
O kadin insani ayakta uyutur o tür cinsten. Evet cok sükür arkamda insallah öylede kalir. Ama evi terk edip gittim ondan sonra boyle oldu daha önce ay annem ay babam diye ölüyodu.

Back
X