- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- Konu Sahibi veronika_nika
Kizlar biz nisanliyken kp. Cesitli yerlere borclanmis şans oyunlari filan oynamis resmen batirmis hicbir banka da kredi vermeyince oğluna yani esime demiski sen kendi adina kredi cek ben odeyecem. Esim bir miktar kredi cekip bir kurusuna bile dokunmadan babasina vermis, daha sonra 3 ay sonra esime bir telefon geliyor kredi borcunuzu odemediginiz icin avukata verildi vs. Megerse babasi bir kurus bile odememis. Daha sonra biz evlendik (evlenirken de butun masrafimizi kari koca biz yaptik her iki ailedende birsey istemedik, bu konuyu da asla sorun etmem cunku her ailenin dugun yapmaya vs gucu olmaya bilir)
Neyse iste bu borc faiziyle birlikte 60 bin civarinda bir borc ve ben bu yil calistigim icin dedim ki kredi cekeyim ben kendi adims her ay bin lira odeyelim bir sekilde bu borc bitsin. Bu zamana kadarda esimin maasindan cok az bir miktar kesiliyordu ama faizi bile etmiyor.
Kizlar ben bu parayi hicc isteyerek odemiyorum helal de etmiyorum cok icime batiyor. Birakin kp. Kendi babam bile olsa gidip sans oyunlarinda kumarda para kaybetse onu bile vermek istemem. Kp i de bir gorseniz bir havali artis adam ancak giyinip suslenip gezmeyi bilir ucan kuşa borcu var. Her gordugumde daha bir nefret ediyorum o kadar icime batiyorki o parayi vermek ama napicam esimin borcu resmiyette. (Bu arada bir onceki konuda ev almaktan bahsetmistim o evi benim babam bize aliyor)
Size sorum şu kizlar bu durum normal mi ben mi abartiyorum.
Neyse iste bu borc faiziyle birlikte 60 bin civarinda bir borc ve ben bu yil calistigim icin dedim ki kredi cekeyim ben kendi adims her ay bin lira odeyelim bir sekilde bu borc bitsin. Bu zamana kadarda esimin maasindan cok az bir miktar kesiliyordu ama faizi bile etmiyor.
Kizlar ben bu parayi hicc isteyerek odemiyorum helal de etmiyorum cok icime batiyor. Birakin kp. Kendi babam bile olsa gidip sans oyunlarinda kumarda para kaybetse onu bile vermek istemem. Kp i de bir gorseniz bir havali artis adam ancak giyinip suslenip gezmeyi bilir ucan kuşa borcu var. Her gordugumde daha bir nefret ediyorum o kadar icime batiyorki o parayi vermek ama napicam esimin borcu resmiyette. (Bu arada bir onceki konuda ev almaktan bahsetmistim o evi benim babam bize aliyor)
Size sorum şu kizlar bu durum normal mi ben mi abartiyorum.