- 30 Ekim 2015
- 108
- 34
- 48
- Konu Sahibi Minikkelebegim15
İyi aksamlar .. uzun zamandır takip ediyorum konu açmak bugüne kısmetmiş .. nişanlıyım kısmetse yaza düğünümüz olacak . Ama kayınpederim hiç birşeye karışmama izin vermiyo . tarihe kendi karar veriyo bize hiç sorulmuyo düğün yemekli olsun istemiyorum ısrarla yemekli diyo hadi tamam yemekli olsun ama bari salona karışma .tutturdu bi ahtım var o salon olacak bizden habersiz gidip salonla anlaşmıs o salon olacakmis orasi olursa servis tutmak zorunda kalmicakmis taki paralri cebimize kalcakmis simdi kredi cekip 50 bine araba alacakmış eee zaten benim bileziklerimde varmış düğünden 6 ay sonra kredi cekecekmisz bize ev alackmış yani hem düğünde n herşeyi istiyo hem evlendikten sonra araba kredisni ve ev icin cektigimz krediyide bizim odememizi istiyo ben mantıkli düşünüyorum diyo mantık bunun neresinde hala çözemiyorum .. düğün yerine karışmazsam gelinligime esyalarima hic biseyime karışmayacakms bu ne ya bide karış istersen .. konusuyorum anlatiyorum anlamiyo salonu begenmedim begenmemkten öte bana kalkıp emrivaki yapmasna bizden habersiz gidip anlaşmış olmasını hazmedemiyorum .. nişanlm askerde o bu sebeple şu anda bisey yapamıyo geldiğinde herşeyi halledecgni söylüyo . Lütfen bisey söyleyin böylr davranmalrı normal mi ? Ben artık kafayı yiyecegm bunları düşünmekten ..