- 30 Ekim 2015
- 108
- 34
- 48
- Konu Sahibi Minikkelebegim15
Cok haklisinz tesekkur ederm dusuncelernzi paylastiginz icin .. amacim hersy benim istedgm gbi olsun degil ama insan yerine koyulup sorulsun . adamin bana ilk soyledigi sey su tarihi kesinlestirelim de gidip su salonu tutacagm daha salonu gormedm bile insan yalandan olsada bi sorar kizim git bi bak begeneckmisnz .. nisanda benim ailem burasi olacak demedi nisanlimla biz gidip karar verdik dugunde olmasi gerwknde bu zaten ilk basta altinlar paralar bizim denildi nisanlima ama hem gelinlgme kadar hic biseye maddi yardim yapilmayacak herseyi biz alacagiz birde kalkip neden altinlarimi vereyim ki bu nrdir ? Size evi ben alacagim dio ama altinlarimi istiyo araba aliyo kredi cekip faizyle ben odeyecegm birde kalkp uzerine tekrar kredi cekecgm ee sonra biz o kadar borcla ne yapacagz . karakter olarak zaten biri benimle inatlastgnda isterse dunyanin en vuzel salonu olsun yine orda yapmam resmn emrivaki yaplyo .. buna sinir oluyorum . En azindan 4 ay daha bekleyip sonradan pismanlik yasamamk icin gidisata bakacgm durum ayni dewam ederse yillarca biseyler icimde kalacgna sinirle onuda kendimide mutsuz edecegme hic olmasin daha iyi ..Ablam 5 yıllık evli düğünde takılan altınlarını hiç sormadan çaldılar resmen.Ablam balayına gidemeden kv kp tatile gittiler.Güya evleri vardı evi hemen sattılar ve ablama eşya falan da almadılar vs.vs.bi ton olay daha. Ablam 5 senedir mutsuz bu konular sürekli aklına geliyo ve evliliği inanılmaz etkiliyo.İstediğiniz kadar aşık olun sevin ama bu tip insanlar sizi ve enerjinizi yiyip bitiriyo ve evlilik çekilmez bi hal alıyor artık.5 senedir bunu gözlerimle gördüm eridi gitti ablam.
Tamam önce huzur gelir maddiyat önemli değildir ama enayi yerine konmak çok acı.Öncelikle malesef kp bir soyguncu muhtemelen kv ile planladılar bunu.Çünkü evladının ev almasını isteyen bir adam düğünde takılan takılara gözünü dikmez.Evladına teslim eder ev alacağı zaman da peşinat olarak kullan oğlum der.Ayrıca da tam düğün zamanı gidipte 50bin liralık borca girip altına araba almaz aman evladımın ihtiyaçlarını karşılayayım diye düşünür.Araba alıp satmak yüksek kar getiren bir şey değildir çünkü aksine zarar bile edebilir.Adam kendine güzelce arabasını alacak sizin planları bozmanıza sinirleniyor.O yüzden sizi gelinlikle falan tehdit ediyor.
Siz zaten naiflik gösterip düğün yemekli olmasın demişsiniz yani gözünüz ona buna hava atmakta değil.Ama malesef bu insanlar sizin takılarınızla ele güne hava atma derdindeler.Bir de başrolde kp var gibi ama işin kamera arkasında mutlaka kv vardır.Çünkü ataerkil bi toplumuz erkeğe kimse bir şey diyemez çekinir düşüncesi var.O yüzden kadın doldurur erkekte kendini ortaya atar.
Ablam bu olayları yaşamasa çok naif iyi niyetli düşünürdüm ama açıkçası bu insanlar kötü niyetliler kesinlikle.Çünkü bir kp(tabiki kv destekli) şimdiden gelinini üzüyorsa ilerde çok ağlatacak demektir.
Baş edebiliyorsanız nişanlımdan vazgeçmem diyorsanız mücadele edin.Altınlarınızı kati suretle onlara vermeyin bir daha rüyanızda görürsünüz.Çok zor günler sizi bekliyor moralinizi asla bozmak istemem ama malesef durum ortada.Tamam size maddi yardımda bulunmasınlar ama köstek de olmasınlar.Madem yemekli diye tutturmuşlar düğün takılarla değil onların cebinden ödenmeli adaletli olan budur.Babanız yumuşak yüzlü olduğu için bunlar oluyor.Çünkü bizdeki babada öyle malesef.Babanızla net bir şekilde konuşun gerekirse nişanı atıcam diye tehdit edin.Bu tip insanlar kadınların dediklerini ciddiye almıyorlar malesef.
Ben şunu öğrendim gözlemlerim sonucu bu tip mevzularda gelinin istediği olmuyorsa (tabi şımarıkça istekleri ayrı tutuyorum) o gelin mutlu bir gelin olamıyor ve sorunlar da arkasından geliyor malesef.