kp normal mi?

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
Bir kayinpederin yeni tanistigi ve kiz istemeye geldigi bir ortamda kendi kizlariyla ilgili "bunlar okusun istedim ama okumadilar tembeldiler, zaten biride 17 yasinda kocaya kaçti" diye bahsetmesi daha sonra nişanlilik doneminde bir gün gelinini arayip şöyle bir konuşma geçmesi
" kizim napiyosun nasilsin
-iyiyim baba sen nasilsin?
-iyiyim bende gögsümün kıllarını alıyorum" normal mi?

Bir kayinpederin yeni tanistigi ve kiz istemeye geldigi bir ortamda kendi kizlariyla ilgili "bunlar okusun istedim ama okumadilar tembeldiler, zaten biride 17 yasinda kocaya kaçti" diye bahsetmesi daha sonra nişanlilik doneminde bir gün gelinini arayip şöyle bir konuşma geçmesi
-iyiyim baba sen nasilsin
seninki kadar anormal olmasada gecen kuzenimi istemeye geldiler 1 hafta onceside aileler geldi tanısıcaklar adam anlatıyo iste surda su kadar arsam var yazlık yaptım silivride bililmemne bizde hepimiz bilezikleri taktık ki görsünlerde bizim kızada taksınlar diye adam muhabbeti nasıl getirdiyse bende abiime kız istemeye gittimde iste cok altın istedir babasıan dedim bu zamanda altın düsman yok kim takarda bilmemne dengesiz ya sen erkek babasının hafta kız istemey gelcen altın muhabbeti acıp bide bu zamanda kim takıyoki dedi bende o anda bilerek hep kollarımı salladım sıngr sıngır duysun diye

Adam doğal, yapacak bir şey yok.
Benim babam da istememde 'bizim kız bardağını yerden kaldırmaz, okulu 2 sene uzattı, sigara içer, anca gezsin tozsun.Ben baştan söyleyeyim de sonra sorun çıkmasın' diye söze başlamıştı.
Severim böyle açık sözlü insanları.
Ay Benimkide ne kötü ozelligim varsa sayıp ,sonrada bilinde yani, ona göre demişti .almayin der gibi:KK70:

Ay Benimkide ne kötü ozelligim varsa sayıp ,sonrada bilinde yani, ona göre demişti .almayin der gibi:KK70:
Aynen gerçekten.
Milletin ailesi yağlar ballar anlatır, bizimkiler ne kadar varsa saymış.
Sigaraya son derece karşı olan kayınpederim ve kayınvalidemin gözleri yerinden fırlamış.
Babama, niye öyle dediğini sorduğumuzda, ileride laf duyacağıma, sana bir şey söyleyeceklerine peşin peşin anlatayım, hala istiyorlarsa kendileri bilir, senden başka şey beklemezler dedi, çekildi köşesine.:KK48:
Övdü mü sövdü mü hala anlayamadık biz...

eee sen ne dedin peki yada neden kaynananın yanında yüzüne vurmadın anne babam beni aradı neden böyle dedi diye ben olsam bozarım yani anlasınlar

-iyiyim baba sen nasilsin?

:KK57: :KK57: :KK57:
Tövbe tövbe ya. Allah'ım aklıma mukayyet ol.

Bir kerre bu muhabbeti kendi babamızlayapamayız "göğüs kıllarımı alıyorum" da nedir o_O

Umarım kendi halinde bir insandırda başka bir amacı yoktur, yoksa zor bir durum:KK64:

X