• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp size ev yaptiricam dedi :-(

150 lirayla nasıl geçiniyorsunuz en çok bunu merak ettim ben :26:

inşallah en kısa sürede yapılır eviniz bnm nişanlımın babasıda bi tatil beldesinde arsa var çok ucuz fiyata alıcaz üstüne villa falan fistan yapılcak diyerek nişanlıma arabasını sattırmıştı :D bizede göstermelik bisürü belge getirmiş işte arsanın yeri bilmem ne falan sonra bnm zeki nişanlım bu evrakları bilen birilerine gösteriyo ve bunlar hiç bi işe yaramaz diyolar :D nişanlım kandırıldıgnı anlıyo ve o günden beri tam 1 yıldır nişanlım onla konuşmuyo :) 7 8 ay arabasız kalmıştık şimdi :(
senin konuna gelirsek 800tl maaşla 10 milyar kredi çekmek gerçekten cesaret ister ki ben 2 katı maaş aldıgım halde çektigim 3 milyar krediyi öderken zorlanıorum. zaten bide kış geldi yemeği içmeyi geçtim bunun dogalgazı var elektiriği suyu var allah kolaylık versin size eşiniz en yakın zamanda babasıyla konussun bence

O 150 tl nin sonuna bir 0 eklenmis haliyle gecinemezken :53:

Okul icin öğrenim kredisi veriyorlar bu sene ona basvurdm oda 300 lira veriyo kizlar tek umudum o

Okul icin öğrenim kredisi veriyorlar bu sene ona basvurdm oda 300 lira veriyo kizlar tek umudum o

e onu da er geç geri ödeyeceksin be güzelim, 800 lira maaş giren evde yaşıyorsun, bi de kaçarak gelmişsin o eve. kayınpederin yaptığı ayrı, küçücük yaşında senin yaptığın ayrı...

Allah sonunuzu hayır etsin...

Kizlar bende biliyorum o kadar paraya yapilmayacagini. Kpederim yardim edecekmis esimle cok konustum kredi cekmeyelm dedim ama kpederm cok baski yapti oda babasina guvendi onu dinledi. Hala cok kizginim ona ne durumda oldugumuzu biliyo ama yardimci olmuyo hic. Esim bu durumu bna cok belli etmiyo hep paramz varms gibi davraniyo okulum cok agir bu yzden ise girmemi istemiyo ev islerine zor yetisiyorm zatn tek care evin bian once yapılması yani

madem paranız varmış gibi davranıyo sende orjinal parfümler çeşit çeşit elbiseler falan iste, olmayan para nasıl varmış gibi davranılır bilemedim

Ben 19 yasindayim okulum zatn buradaydi ama gecen yaz ailemle yasadigim olaylardan dolayı evlendim kacarak evlendim yani buna ragmen Allaha Şükür hersey cok iyi oldu. Hicbir zaman normal evlilik yapanlardan farkim olmadi esim okumami istedi okuluma devam ediyorum bnde

şu yorumun başlı başına züğürt tesellisi, ailenle küs müsün?
herşey çok iyi olduysa bu konuyu neden açtın kocan pısırık bu belli bişey

o parada geri ödeniyo

10bin tl ye ancak proje plan işlerini yaptırabilir. Ev yapmak kolay mı o kadar. Ilginç

madem paranız varmış gibi davranıyo sende orjinal parfümler çeşit çeşit elbiseler falan iste, olmayan para nasıl varmış gibi davranılır bilemedim

şu yorumun başlı başına züğürt tesellisi, ailenle küs müsün?
herşey çok iyi olduysa bu konuyu neden açtın kocan pısırık bu belli bişey

o parada geri ödeniyo

Ailemle küs degilim fakat evim yakin degil onlar baska şehirde oturuyor. Ve her gittigimde yardimci oluyorlar sagolsunlar esimse uzulmemi istemedigi icin bna yansitmiyo her istediğimi aliyo ben napar eder para bulurum diyo oda kötü. Gecen babasina kizdi bagirdi fln ama ise yaramıyor adam kmseye bişey soylemiyo dinliyo susuyo

10bin tl ye ancak proje plan işlerini yaptırabilir. Ev yapmak kolay mı o kadar. Ilginç

Evin projesi hazir zatn bn anlatamadm galiba evin disi hazir sadece ici dosenecek yani kapi cam parke gibi yani zorluk yok bunda arkadaslar baslansa 1ayda bitebilir

Evin projesi hazir zatn bn anlatamadm galiba evin disi hazir sadece ici dosenecek yani kapi cam parke gibi yani zorluk yok bunda arkadaslar baslansa 1ayda bitebilir

parayı ne yaptığını söylemiyo mu çok ilginç eşin demek ki yeterince net konuşmuyo öyle şey mi olur kayınvalidene sor gerekirse rest çek sizin yüzünüzden baba evine dönücem yuvam yıkılacak de

Son düzenleme:
Ailemle küs degilim fakat evim yakin degil onlar baska şehirde oturuyor. Ve her gittigimde yardimci oluyorlar sagolsunlar esimse uzulmemi istemedigi icin bna yansitmiyo her istediğimi aliyo ben napar eder para bulurum diyo oda kötü. Gecen babasina kizdi bagirdi fln ama ise yaramıyor adam kmseye bişey soylemiyo dinliyo susuyo
150 lira elinize kalıyor ve eşin her istediğini alıyor.
bu mucizeyi nasıl gerçekleştiriyor acaba. bizde öğrenelim.yararı olur:ssz:

Herkese merhaba benim derdim çok büyük. . Kizlar ben 5aylik evliyim. Kirada oturuyorum. Esimin ailesinim uzerine ev yaptiriyoruz ama zorla.. K.pederim bize kredi cektirdi bende yardim edocem size dedi. Esim askeri ucret yani 800 lira aliyo. Buna ragmen gidip kredi cektik 10bin tl. Heray 350krediye 300de kira veriyoruz tabii dogal olarakta gecinemiyoruz. K.pederim hala oyaliyo evi yapmakta tum sıkıntıyı biz cekiyoruz zor durumda oldugumuzu biliyorlar ama hic bir yardm yk ev bian once yapilsa en azindan kiradan kurtulcaz ama yok ne yapcagmi sasirdm yaa fikirlerinize ihtiyacim var :-(

ya canım adam uc kagıtcı neden boyel bırseyey kalkıstın kı sen ya ah canım ya allah yardımcın olsun sende calıs esıne destek ol

10 bine ev yapacaksa kayinpeder kendisine müteahhitlik öneriyorum. Hatta ortak olmaya hazırım. 10 bine değil ev gecekondu baraka bile dikemezsiniz. Üzgünüm ama galiba dolandirilmissiniz. Üstelik krediden arta kalan parayla nasıl gecindiginizi aklim hafsalam almadı. Açlık sınırının dibinde bile yaşıyor olmazsiniz. Elektirik su isinma yeme içme ustelik tek maas öğrenci bir ev hanımı neresinden baksam mantık alır iş değil.

K.validemle konuştum oda hak veriyo ve eşiyle kavga ettiler adam esine bile hesap vermiyo kimseye soylemiyo. Bu parayla tabikide gecinemiyorz dugunde geln altinlar satildi ailem biraz yardmci oldu bikac yere borcumuzda oldu nereye kdr gidecek bilmiyorum

K.validemle konuştum oda hak veriyo ve eşiyle kavga ettiler adam esine bile hesap vermiyo kimseye soylemiyo. Bu parayla tabikide gecinemiyorz dugunde geln altinlar satildi ailem biraz yardmci oldu bikac yere borcumuzda oldu nereye kdr gidecek bilmiyorum
kısacası,eşin her istediğini almıyor. ailenin yardımıyla ve takılan altınlarla alınıyor. peki bu değirmenin suyu kesilince nolacak.

çok çok şanslısın ben 19 yaşında okulum bitmeden kaçarak evlensem babam beni siler atardı bırak yardım etmeyi, yazık ailene hep başları öne eğildi hem de maddi yardım yapmak zorundalar kızları için, yani bize 100den aşağı elektrik faturası gelmiyo diğer faturaları saymıyorum eşin nerden para buluyo ilginç, babasından alıyosa sizin 10 bin lira azar azarda olsa yerine konuyo demektir

inanın siz genç kızları anlamıyorum. daha okuyorsun.
eşin 800 lira kazanıyor. nasıl gözünüz karaki kaçıp evleniyorsunuz. yaşın daha çok küçük. evlenmek neden bu kadar önemli. okulunu bitirirsin. elin ekmek tutar. az maaş alan eşinin biraz daha maaşı yükselir,sende çalışursın. işte o zaman evlenirsiniz. neyin acelesi bu. nasıl , anı yaşıyorsunuz ve şu parayla nasıl geçinilir diye düşünmediniz.
sende eşinde hayal dünyasındaymışsınız demek. birde üstüne kredi.

İinsan bir düşünür. hesap kitap yapar. sonra evlenir.
10 bine ev nasıl alınır ayrıca. bunuda düşünmedinizmi. kümes zor alırsınız bu paraya.

Son düzenleme:
Ben herseyi dusunerek evlendim. Okuluma devam etmicektim kizlar ama esim devam etmemi istedi tek yanlisim o krediyi cektirmek oldu ama buna engel olamadim evet kacmama ragmen bu durumda cok sansliyim allaha Şükürler olsun ki. Suan tek sorunumuz bu bir cozulse..

Ben herseyi dusunerek evlendim. Okuluma devam etmicektim kizlar ama esim devam etmemi istedi tek yanlisim o krediyi cektirmek oldu ama buna engel olamadim evet kacmama ragmen bu durumda cok sansliyim allaha Şükürler olsun ki. Suan tek sorunumuz bu bir cozulse..
bravo. okulada devam etmeyecektin demek. sana mutluluklar diliyorum.
yaş 39 olunca tekrar bu konuyu okumanı tavsiye edeyim sana. bir 20 yıl sonra.:6:

Son düzenleme:
Back
X