- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi _citygirl_
150 lirayla nasıl geçiniyorsunuz en çok bunu merak ettim ben :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okul icin öğrenim kredisi veriyorlar bu sene ona basvurdm oda 300 lira veriyo kizlar tek umudum o
Kizlar bende biliyorum o kadar paraya yapilmayacagini. Kpederim yardim edecekmis esimle cok konustum kredi cekmeyelm dedim ama kpederm cok baski yapti oda babasina guvendi onu dinledi. Hala cok kizginim ona ne durumda oldugumuzu biliyo ama yardimci olmuyo hic. Esim bu durumu bna cok belli etmiyo hep paramz varms gibi davraniyo okulum cok agir bu yzden ise girmemi istemiyo ev islerine zor yetisiyorm zatn tek care evin bian once yapılması yani
Ben 19 yasindayim okulum zatn buradaydi ama gecen yaz ailemle yasadigim olaylardan dolayı evlendim kacarak evlendim yani buna ragmen Allaha Şükür hersey cok iyi oldu. Hicbir zaman normal evlilik yapanlardan farkim olmadi esim okumami istedi okuluma devam ediyorum bnde
Okul icin öğrenim kredisi veriyorlar bu sene ona basvurdm oda 300 lira veriyo kizlar tek umudum o
madem paranız varmış gibi davranıyo sende orjinal parfümler çeşit çeşit elbiseler falan iste, olmayan para nasıl varmış gibi davranılır bilemedim
şu yorumun başlı başına züğürt tesellisi, ailenle küs müsün?
herşey çok iyi olduysa bu konuyu neden açtın kocan pısırık bu belli bişey
o parada geri ödeniyo
10bin tl ye ancak proje plan işlerini yaptırabilir. Ev yapmak kolay mı o kadar. Ilginç
Evin projesi hazir zatn bn anlatamadm galiba evin disi hazir sadece ici dosenecek yani kapi cam parke gibi yani zorluk yok bunda arkadaslar baslansa 1ayda bitebilir
19 yaşındasın.
Okuyorsun.
Kaçıyor evleniyorsun.
Ah ah...
Neyse bir şey yazmayacağım.
Allah yardımcın olsun.
10 bin TL ye ev...
800 TL ile ev geçimi, üstelik 350 si kredi+300 ü kira...
Aynı ülkede yaşadığımıza emin misiniz?![]()
150 lira elinize kalıyor ve eşin her istediğini alıyor.Ailemle küs degilim fakat evim yakin degil onlar baska şehirde oturuyor. Ve her gittigimde yardimci oluyorlar sagolsunlar esimse uzulmemi istemedigi icin bna yansitmiyo her istediğimi aliyo ben napar eder para bulurum diyo oda kötü. Gecen babasina kizdi bagirdi fln ama ise yaramıyor adam kmseye bişey soylemiyo dinliyo susuyo
Herkese merhaba benim derdim çok büyük. . Kizlar ben 5aylik evliyim. Kirada oturuyorum. Esimin ailesinim uzerine ev yaptiriyoruz ama zorla.. K.pederim bize kredi cektirdi bende yardim edocem size dedi. Esim askeri ucret yani 800 lira aliyo. Buna ragmen gidip kredi cektik 10bin tl. Heray 350krediye 300de kira veriyoruz tabii dogal olarakta gecinemiyoruz. K.pederim hala oyaliyo evi yapmakta tum sıkıntıyı biz cekiyoruz zor durumda oldugumuzu biliyorlar ama hic bir yardm yk ev bian once yapilsa en azindan kiradan kurtulcaz ama yok ne yapcagmi sasirdm yaa fikirlerinize ihtiyacim var :-(
kısacası,eşin her istediğini almıyor. ailenin yardımıyla ve takılan altınlarla alınıyor. peki bu değirmenin suyu kesilince nolacak.K.validemle konuştum oda hak veriyo ve eşiyle kavga ettiler adam esine bile hesap vermiyo kimseye soylemiyo. Bu parayla tabikide gecinemiyorz dugunde geln altinlar satildi ailem biraz yardmci oldu bikac yere borcumuzda oldu nereye kdr gidecek bilmiyorum
K.validemle konuştum oda hak veriyo ve eşiyle kavga ettiler adam esine bile hesap vermiyo kimseye soylemiyo. Bu parayla tabikide gecinemiyorz dugunde geln altinlar satildi ailem biraz yardmci oldu bikac yere borcumuzda oldu nereye kdr gidecek bilmiyorum
bravo. okulada devam etmeyecektin demek. sana mutluluklar diliyorum.Ben herseyi dusunerek evlendim. Okuluma devam etmicektim kizlar ama esim devam etmemi istedi tek yanlisim o krediyi cektirmek oldu ama buna engel olamadim evet kacmama ragmen bu durumda cok sansliyim allaha Şükürler olsun ki. Suan tek sorunumuz bu bir cozulse..