kpds kaynakları

piolin

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2010
1.250
24
318
İzmir
kızlar merhabalar kpds için hangi kaynakları önerirsiniz hacettepe taş yayınları iyi mi sizce:10:

canım kullanmadım ama, memurlar.net te(bu adresi vermemde sakınca var mı bilmiom ama) bunu tartışmışlar baya.. iyi olduğunu söylüyor hepsi..

teşekkür ederim cherry bende hacettepe taş yayınlarının var ama bunun dışında başka kaynaklar varmı bilmek istedim grameri de işin içine alan bi kaynak mesela

bunu nerde tartışmışlar ben bulamadımda hangi kaynaklardan hazırlanalım bilmiyorum elimdeki kitap biraz ağır geldide bana yokmu kaynak tavsiye edecek arkadaşlar:8:

merhaba kızlar kuzenim bu adamın kitaplarını bitirsen yeter demişti
CESUR ÖZTÜRK odtülü bir hoca,
fundamentals of academic english türkçe anlatımlı kitabı,
buildings skills for proficiency ingilizce anlatımlı kitabı..
kelime bilgisi açısından özellikle idealmiş ben kendime edindim sonbaharda girmeyi düşünüyorum kpdsye...
internetten de baktım biraz cesur öztürk için ağır da demişler ama çoğunluk güzel bir kaynak olduğunu önermiş..cesur öztürk yazıp googleden aratın isterseniz bakın bi sizde...
ankarada olanlar içinde olgunlarda iki kitabı 40 tl ye almıştım bilginiz olsun :80:

merhaba kızlar kuzenim bu adamın kitaplarını bitirsen yeter demişti
CESUR ÖZTÜRK odtülü bir hoca,
fundamentals of academic english türkçe anlatımlı kitabı,
buildings skills for proficiency ingilizce anlatımlı kitabı..
kelime bilgisi açısından özellikle idealmiş ben kendime edindim sonbaharda girmeyi düşünüyorum kpdsye...
internetten de baktım biraz cesur öztürk için ağır da demişler ama çoğunluk güzel bir kaynak olduğunu önermiş..cesur öztürk yazıp googleden aratın isterseniz bakın bi sizde...
ankarada olanlar içinde olgunlarda iki kitabı 40 tl ye almıştım bilginiz olsun :80:

Cesur ÖZTÜRK anlatımı bayağı ağırmış canım. Yeni başlayanlar çok zorlanıyormuş.Ama alt yapın varsa çok iyiymiş tabiki.Arkadaşlar kitap alırken seviyelerine göre değerlendirsinler.Benden söylemesi

ELS ve Hacettepe taş kesinlikle öneririm.Bunun dışında bolca okumak lazım.Özellikle bbc news da gündemi takip etmenizi öneririm.Çünkü reading de çıkan parçalar genelde bilimsel makaleler ya da haberlerden oluyor. İnternette de çok güzel siteler var reading,grammar gibi becerilerinizi geliştirmeniz için.

Back
X