• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss için tavsiye

• Konu Sahibi Konu Sahibi as1m0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

as1m0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
26
28
88
Merhabalar.
Lütfen cahilliğimi mazur görün, fikirlerinize ihtiyacım var.

Açıktan sosyal hizmetler okumaktayım. 2 çocuğum var.

Kpss ortaöğretime girmek istiyorum. Konuları nelerdir, hangi hoca hangi kaynak iyidir fikirlerimizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Ne zaman bitecek sosyal hizmetler bölümünüz? Eğer bu yıl mezun olursanız kpss girmeden once mezun olursaniz önlisans girebilirsiniz Sadece.
Ama eğer bölüme yeni başladıysanız ve kpss sınavdan sonra bittiyorsa bölümünüz ortaöğretim kpss
Ortaöğretim kpss den yüksek almanız lazım öncellikle gardiyanlik temizlik vs bir çok iş var YouTube araştırabilirsiniz.
Ben matematik için 0 iseniz 0dan 7 adımla temel matematik mehmet Bilge Yıldız öneririm temel atin bu kitapla sonra konu kitabını aldın soru bankasını ve + olarak 1 kaynak daha alın pegem olabilir bu ezboran serisinden
Ve paragraf çözün paragrafı 10 tane çözün zamanla arttirin ve tarih ekleyin tarihte kesinlikle Ahmet hoca yediiklimdeki 3 dersle ilerleyin matematik paragraf ve tarih sonra dil bilgisini ekleyin 4 dersle ilerleyin sonra coğrafya en vatandaşlık ekleyin. Ve 2 3 kaynak çözün sonrasında bolca deneme çözün öncelik konuyu anlamaniz

Back