- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Adam inanılmaz biri kendi agzıyla anlatır mesela iş yerinde işden kaytarmak icin defalarca kalp krizi gecııryor numarası yapardım herkeste yerdi dıyor guluyor eglenıyor felanMümkün olduğunca az görüş adam deli mi yahu bıçak falan
Eşimde b kac kez konustu bazen sertte cıktı ama feci halde ters tepiyor bagırıyor eşimede oda bıkmış durumda az gorusuyorum zaten ama bu seferde arayıp torunumu ozledm siz nrdesnz ya gelin braya cabuk dıye bagırıyor şaştımDeğişmez. Az görüş ya da söyle eşine konuşsun bi zahmet
Dengesiz,cok kaale almamak lazim.he diyin gecinEşimde b kac kez konustu bazen sertte cıktı ama feci halde ters tepiyor bagırıyor eşimede oda bıkmış durumda az gorusuyorum zaten ama bu seferde arayıp torunumu ozledm siz nrdesnz ya gelin braya cabuk dıye bagırıyor şaştım
Aynen surekli öldürür keser doğrar gencliginde siyasi b cok davası olmuş gururla anlatır bide adam şiddet yanlısı biri eşinide cok dovmuş zamannda ama herks adama tapar orasıda ayrı meseleee anlamıs deilim kac senedrSürekli sonu öldürmekle biten eylem ve tehditleri var deli mi ne ?
Eşinizle konuşun babasını uyarsın düzelme göstermiyorsa siz o şekilde hitapları olduğunda lafınızı söyleyin ve mümkün olduğunca görüşme sıklıklarını açın.
Bizim toplum sever böyle siyasi kahramanlıkları, şiddeti, böyle ağır dediğim dedik adamları.Aynen surekli öldürür keser doğrar gencliginde siyasi b cok davası olmuş gururla anlatır bide adam şiddet yanlısı biri eşinide cok dovmuş zamannda ama herks adama tapar orasıda ayrı meseleee anlamıs deilim kac senedr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?