Kpederimle nasıl anlaşırız ?

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Hanımlar selamlar..
Kpederim le sorunum var bu aralar kendisi normaldede cok egoist bir insandr asla suclu oldugunu kabul etmez hatta sorun cıktıgında genelde eşinin üstüne suç atarak işin icinden cıkmaya çalışan tuhaf biridir aşıırı sinirlidir şeker hastası aynı zamanda tutarsız biri fazlaca
İyi yonleride var yok degil tartısma konusu olsa yorum yapablrsnz genel olarak kmseye karısmaaz çağdaş bir yapısı vardır .. 7 aylık b bebegim var ve dogdugundan beri surekli beni ve eşimi eleştiriyor mesela asansorde kaldık evimizin cok korktuk eşimde bende nyse cıktık kpederlere gittik anlatıyoruz bize dıyorki- size ne olacagı umrumda bile deil benim yavruma bisey olmasın sakın gebertrm sizi - mesela b fotograf atıyorum watsaba kızımın /torunum deil kızım der / yuzu neden karanlık cıkmıs cocuguma nabdınız siz ? Balkona cıkıyoruz mesela aşagı dusmesin sıkı tutun öldürürm sizi // bebegm cok aglıyor bazen gozleri sulanıyor felann -ouf nazar degdii cocuga hep senin arkadas ortamın yapıyor bu cocuga bunu // benm arkadas ortamım ne alaka dedm artık nazar sadece onlar mı yapıyordur sence allah askına dedm en son dayanamadım surekli bi hata arama peşinde artık anlam veremıyorum nasıl davranmak gerek acık acık bizle b sorunun mu var dıye sormak istiyorum adam aşırı sinirli biri hemen ortamı terkeder hatta kızıyla tartışmıstı b keresnde bıcak almıs eline kendimi keseyimde kurtulun dedigini duydum şok olmustum 😞 bu adamla nasıl başa cıkılır sizce ? Ben artık. Cok geriliyorum

Hic umursama,degismez artik o.sende o size bisey dediginde sakayla gulerek cevabini ver ama cok kirmadan.zamanla alisir ve herseye maydanoz olmaz.yani sinirlenmedigini anlarsa cok zorlamaz.sakin sakayla gulreek her soyledigine cevap ver

Mümkün olduğunca az görüş adam deli mi yahu bıçak falan 😮😮
Adam inanılmaz biri kendi agzıyla anlatır mesela iş yerinde işden kaytarmak icin defalarca kalp krizi gecııryor numarası yapardım herkeste yerdi dıyor guluyor eglenıyor felan

Değişmez. Az görüş ya da söyle eşine konuşsun bi zahmet
Eşimde b kac kez konustu bazen sertte cıktı ama feci halde ters tepiyor bagırıyor eşimede oda bıkmış durumda az gorusuyorum zaten ama bu seferde arayıp torunumu ozledm siz nrdesnz ya gelin braya cabuk dıye bagırıyor şaştım

Sürekli sonu öldürmekle biten eylem ve tehditleri var deli mi ne ?
Eşinizle konuşun babasını uyarsın düzelme göstermiyorsa siz o şekilde hitapları olduğunda lafınızı söyleyin ve mümkün olduğunca görüşme sıklıklarını açın.

Eşimde b kac kez konustu bazen sertte cıktı ama feci halde ters tepiyor bagırıyor eşimede oda bıkmış durumda az gorusuyorum zaten ama bu seferde arayıp torunumu ozledm siz nrdesnz ya gelin braya cabuk dıye bagırıyor şaştım
Dengesiz,cok kaale almamak lazim.he diyin gecin

Sürekli sonu öldürmekle biten eylem ve tehditleri var deli mi ne ?
Eşinizle konuşun babasını uyarsın düzelme göstermiyorsa siz o şekilde hitapları olduğunda lafınızı söyleyin ve mümkün olduğunca görüşme sıklıklarını açın.
Aynen surekli öldürür keser doğrar gencliginde siyasi b cok davası olmuş gururla anlatır bide adam şiddet yanlısı biri eşinide cok dovmuş zamannda ama herks adama tapar orasıda ayrı meseleee anlamıs deilim kac senedr

Aynen surekli öldürür keser doğrar gencliginde siyasi b cok davası olmuş gururla anlatır bide adam şiddet yanlısı biri eşinide cok dovmuş zamannda ama herks adama tapar orasıda ayrı meseleee anlamıs deilim kac senedr
Bizim toplum sever böyle siyasi kahramanlıkları, şiddeti, böyle ağır dediğim dedik adamları.
Bırakın valla çocuğunuzun yetişme tarzını da etkiler böyle bir taraftan sürekli poh poh.

Konuşmalarına dikkat et düzgün konuş benimle diyemez mısınız? Bu lafın üzerine terbiyesizlik yaparsa da silin gitsin. Bakmayın suratına. Kayınpederin boş boğaz olanı da kaynanadan beter oluyor.

Benim kpederin kopyası 😂
Bizimki başka şehirde olduğu İçin çok nadir gelir. Saygılı davranırım, verilecek cevabım varsa veririm ama yumuşak yumuşak. Onun dışında arayıp sorma olayı hiç yok bizde.

Lafının altında kalmayın. Çocuğuma ne yaptınız öldürürüm sizi dediğinde "o sizden önce benim çocuğum, anneliğimi böyle sert eleştirmenize müsade etmem" deyin ve tartışmayı orada bitirin. Bırakın arkanızdan ne diyorsa desin, ne yapıyorsa yapsın. Ailenin babası olabilir ama çok alan bırakılmış kendisine bugüne kadar.

yavaş gebertsin,yavaş öldürsün bu ne saygısızlıktır nasıl tahammül ediyorsunuz bu tür laflara :kahve:

Back
X