• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpeim lmesin :((

henuz daha yenı gelebıldım kızlr oğluşumun hıc bıseycıgı yok aldgmz yer kendı kullandgı mamayı vermemıs bska bmama verdgı ıcın ıshal olmus bızımkı yenı mamaya gecıslerde olurmus kan aldırdık tum tetkıklerı yapıldı benmde ıcım rahat ettı hıcbı sorunumz yok yavru olmasndan ve tum asırlarnn olamamamsından ve bagısıklıgnın guclu olmamasndan kusma olmus bıraz parazıtı var ama normal dedı asılar btnce gecermıs turp gıbı maşallah tek sorunumz gecelerı bızı hıc uyutmuo tıpkı bır bebek gıbı gunduzde uyuyo ne yapıcaz alısana kadar bılemyrm

minnosun iyi olduguna cok sevindim kaydirigubbakcemile5

konuyu gec gördüm .. aslinda böyle minnoslar edinildigi zaman hic bir sorun olmasa da hemen veterinere götürüp kontrolünü yaptirmak gerek. sonucta hem minicik bir can hem de bu kadar minikken cok daha fazla hasir nesir olunuyor. onlarin sagligi bizim de sagligimiz demek.

mama gecisleri gercekten önemli. hemen ishal yapar. cok dikkatli olmak ve aniden gecis yapmamak gerek...,

minnosun fotosunu da eklerseniz göz banyosu yapariz opuyorumnanaktan

fotograflarını cektım kılzr suan evlılık hazrlıgı ıcındeyım ama en kısa zamanda eklıyecgm oğluşumu gorsenz ole tatlıkı sımdıden oyun yapıo çok ozledım bıkaç saat oldu gorusmeyelı ama sankı kendı evladımı evde bırakmıs gıbıyım hep yanında olmak ıstyrm

Küçük olduğu için üşütmüş olabilir ya da yediklerinden dolayı..Bencede vakit kaybetmeden veterinere götürün

iyi olduğuna sevindim....kıyamam onaa....:1hug:

resminide koyarsan çok sevinirim....:asigim:

şimdi okudum yazılanları, iyi olduğuna çok ama çoooooooooooooooo...oook sevindim. umarım hep beraber uzun mutlu yıllar geçiririsiniz.

Çook çook sevindimm yaa iyileşmesine genelde bebek köpeklerde kusma kanlı ishal iştahsızlık olduğunda direkt akıla gençlik hastalığı gelir ama deilmiş çok şükürr resmini istiorumm nasıl koca göbeklidir o şimdii opuyorumnanaktan

Back
X