- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
evet bırakıcam galiba yazmayı canım![]()
yazarak daha çok aklımda kalıyor ve sonrasında elimde özet bulunsun diye düşünerekte yazıyorum aslında.
ama şu ceteris paribusu kesinlikle alacağım :) kime sorduysam hep bu isim:)
bir de Ferhat Yıldızın kitabı elimde şu an çok çok iyi başladım çalışmaya ondan. aklına gelmeyecek sınavlarda sorulan muhasebe soruları dahi var ve acayip begendim. o kitabı 2 defa tekrar etsem galiba muhasebe 20-25 net arası gelir :)
ben dershaneye gidiyorum ve maliyeye bu hafta başlamıştık.onun için de şuan daha almadım ama mutlaka 4t kitabını elde etmem lazım :)
işlerimiz suuuu gibi akışına gitsin iyi çalışmalar:)
evet canım ya ceteris paribus çok iyiymiş bende sadece iktisatte kursa gidiyorum hocamız bu kitabı iki kere çözmeden sınava girmeyin demişti alıcam bende biraz maliyetli ama olsun..kursta satıyolar bizim yanında iktisat okulları kitabi bide tarih soru bankası üç kitap 70 tl çok iyi alıcam hemen bu aralar
bende sana ferhat yıldızı sorucaktım nasıl diye netten almıştın sanırım..benimde arkadasta var 30 marttaki sınava gircek gelir uzmanlığının..girdikten sonra alcam ondan hemen bende çalışayım çünkü benim muhasebem hiç yok belki iyi gelir bana..dersaneyede gitmiyorum ya videolar indirdim muhasebeden baya iyi anlatılıyor orda da