KPSS....Ailem ve ben..!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar merhaba. biliyorum bu kadar sorunun içinde benimki hafif kalacak ama çok canım sıkıldı size danşmak istedim.bi kız arkadaşım var saolsun beni sever bende onu severim ama önceki gün öyle bişe yaptıki sinirim hala geçmedi.kpss sonuçlarının açıklandıgı gün işten çıktım eve gidiyorum açıklandıgındanda haberim yom aradı beni dediki tc kimlik numaranı söyle hayırdr dedim ya söyle dedi söyledim kapattık telefonu.sonra msj attım cevap vermedi neyse takılmadım fazlaakşm haberleri izlerken açıklandıgını duydum kuzenime msj atıp bakmasını istedim.yerleşmemeişsin dedi çom üzüldüm çünkü çok istemiştim yerleşmeye herkes gibi.annemlerde umutla bekliyodu.annem komşulara die çıkmıştı eve geldi dedi yerleşmemişsin:1shok: o arkadaşlarıma gitmiş meger orda herkesin içinde söylemiş sorun bu deil herkes nasıl olsa bilecek.ama ben kendi ailemle kendim konuşmak isterdim ben anlatmak isterdm hattı faturalı oldugu halde neden sordum msjıma cevap vermedi hatta açıklandıgını ögrendigim zamn açıklanmış onun için istedin dimi yerleşmemeişmiyim yazdım ona bile cevap yazmamış çok sinirliyim kızlar çokk.ben onun annesinden sakladıgı çok şeyde sustum hatta ögrendigim şeyi bana söylesende bişe olmaz dediginde annesine bişey anlatmadım.napayım sizce konuşayımmı yoksa arama mesafe koyup gerimi çekileyim şaştım kaldımkafamçokkarıştı

bence konusma o sana ihanet etmiş sen kimsinki aileme söylüyorsun bence böle arkadas olmaz

canım bence üzüleceğini bildiği için sana söyleyememiş..belkide ilk önce annene söylemek istemiştir çünkü annenin sana güzel birdille ifade etmesini istemiştir.bikonuşonunla neden böyleyaptığınısor belkide gerçekten seni düşündüğünden söylememiştir...dili varmadı derler ya omesele yani..
bu arada üzülme canımya bende yerleşmedim..benim de erkek arkadaşımpat diye söyledi hiçacımadanvalla o daha kötüoluyo..o da kimliknumaramı istedineden dedim ver dedi..sonra aradı aşkımm girememişşsin dedi..valla öyle söyleyince inan daha kötüoluyo canım insan alıştıraraksöyler ya

oyy canım benim yaa sanada acımamışlar valla..ama benim takıldıgım şey o deil işte belki ben aileme o akşam söylemiyecem yada karşıma alıp konuşcam ben o sınıfta kaldıgında söylemedim ailesine ama gerçkten onu düşündügüm için yaptım ben bundan emin deilim ama yineden dedigin gibi yapıp önce onunla konuşacam.

acımadı valla canım pat diye söyledi..bide ben şubatta bekliyordum sonuçları şok oldum ..
canımhemen yargısız infas yapma bi konuşilk önce zaten tavırlarından anlarsın bide annene sor bakalımnasıl söylemiş gerçekten üzülerek mi söylemiş,yani ona söyleyemedim gibilerinden birşeyler demişmi?valla bu devirde ben artık herkesten herşeyibeklerim ama sen yine de bikonuş bakalım:))
belkide seniçok sevdiğinden gitmeni istemiyordur o yüzden de sevinmiştir girememene seni kaybetmeyeceği için:)) ay herşey olabilir valla :))

ayy sen nekadar iyimsersin bende kendimi öle bilirdim inş senin dedigin gibidir:)

onun senin gerçek dostun olup olmaığını en iyi sen bilebilirsin
ben okulu bırakma kararı aldığımda ilk kuzenime söylemiştim oda aileme söyledi
önceleri çok kızdım
ben herşey bitince söyliycektim diye
ama o öyle bir dille anlatmışki
sonra iyiki o söylemiş dedim
belki amacı kötü değildir
dünyanın sonu değil ya
milyonlarca kişi giriyor sınava ve zaten yerleşenler çok az sayıda...

bence seni üzmemek adına sana söylememiştir..
eğer kötü bir niyeti varsa zaten sen bukadar üzüldün yanına
kar kalmaz yaptığı..tabi sende kızmakta haklısın en azından bir mesaj
çekebilirdi..ama annene söyleyip onun sana söylemesini daha uygun görmüş
olabilir..sen arkadaşını tanıyorsun ne niyetle söylediğine sen karar ver tatlım..
ayrıca sıkma canını nasipten öte geçilmez ne desek boşşşş

evet arkadaşlar öyle yapacam bakalım bu akşm belli olur eve giderkn ugramayı düşünüyorum bakalım ne söyleyecek ama inş ben yanılıyorumdr

valla çokta iyi niyetli bakamayacağım bu konuya
tamam sen üzülmeyesin diye sana söylememiş diyelim ki ben buna pek inanmadım ama
seni üzmek istemeyen insan bunu gidip annende söylemezdi
senin söylemen daha mantıklıydı ben olsam çok kızardım
arayıp uygun bi dille seni teselli edip canım üzülme yerleşememişsin
kısmet değilmiş bi dahaki sefere artık bi gidemeyen sen değilsin gibisinden seni
üzmeden söyleyebilirdi bunu
ben olsaydım öyle yapardım arkadaşımdanda bunu beklerdim
tabiki kimseyle küs kalmanı aranın bozulmasını tasvip etmiyoruz
o senin arkadaşın çok şeyler paylaşmışsınızdır bu arkadaşlığınızın biteceği anlamına gelmez ama
bi kırılmışlık olur elbet aranızda ...

ya böyle sacmalik var mi? madem cok merakli bakmak istiyor sana dese ya sonuclar aciklandi istersen ver bakayim diyor ama bakip sanada birsey demiyor cok sinir bir durum annene diyor sanki iyi birsey haber veriyor valla ben sinir oldum arkadasinla konus

ya evet arkadslar bu aksam sordm yazdığı sadece [ ] oldu üzgn ısareti yaptı baskada hıc bıse demedı haksız olduu ıcınmı yoksa baska bişeydenmıı anlamadım ama cok sınır oldum

Bu davranışı iyi niyetle yapmış olamaz..
En sevmedigim seydir baskasının özeline karışmam kendi özelime de girilmesini istemem..bu tazr insanlar kıskançtır canım..
sen bir yere yerleşmedigin için o sırada göbek atıyordur ve bu yüzden de sana mesaj atamamıştır emin ol..hemen uzaklaş ondan konuşmaya hiiiiççç degmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…