kpss derdi

tam bir ülke sorunu bu. kpss hakkında yazılacak o kadar şey var ki. bende öğretmenlik için atama istiyorum. ama kpss çalışmak hele ki bu saatten sonra oturup test çözmek o kadar berbat geliyor ki. değil bu yaştan sonra, öss olsun sbs olsun test çözerek öğrenme gerçekleştirmeye çalıştığımız için bizim eğitim sistemimiz rezalet. bunun bi parçası olmak istemiyorum. atanamazsam da atanamayım, benden, ruhumdan, değerlerimden, inançlarımdan önemli değil. gider bi apartman merdiveni silerim kafam vicdanım rahat olur.

[sıze=3]selam kızlar..öncelikle kpss yi kazanıp atanmış arkadaşları tebrik ediyorum,hazırlananlara da allah zihin açıklığı versin..
Yaklaşık 3.5 aydır kpss ye hazırlanıyorum, yaklaşık 2 ay kaldı ve ben strese girdim çünkü evde çözdüğüm denemelerde netlerim artmıyor..konu çalışıyorum eksiklerimi çalışıyorum sourda çözüyorum eskiye göre yol alıyorum ama denemelerde netlerim artmıyor,,bunu yaşayan var mı ,ne yapabilirim:14::14::14::14: Artık o kadar strese girdim ki dersane sınavlarına girmeye korkuyorum. :5::5: Bana çözüm önerin kızlar..umudum kaybetmek üzereyim :14::14:
[/sıze]

merhabalar ilk önce size ve bu sınava hazırlanan arkadaşlara başarılar dilerim ben 2012 kpss ile geçen sene atandım evliyim ve 5,5 yaşında bir oğlum var 1 sene dersaneye gittim size nacizane deneyimleri aktarmak istedim ilk önce konularınız bittiyse günlük sor hedefleriniz olsun ben günlük 600-800 arası soru çözüyordum her kaynaktan binlerce soru çözdüm ve şuna inanın çözdüğüm soruların benzerleri ve bazende aynıları sınavda çıktı. Siz elinizden geleni yapın gerisi kısmet ve tabi hayırlısı demeyi de unutmayın çünkü ben atandıktan sonra çok zor günler geçirdim.devlet kapısından yiyeceğiniz ekmeğiniz varsa olur zaten. Sevgiler...

konuyu acan arkadas ne yaptı acaba
cok az kaldı bızım bolumden en son 75 le atanan oldu
bende sole 80 85 alsam garantı gıbı ama dnemelerde daha 80 neete bıle gelemedım dogru duzgun 75 net yapıyorum
mat cok kotu sadece on soru yapabılıyorum ama gk de de cok yanlısım cıkıyo cok moralım bozuk nefes alamaıyorum
cocugumu da evde beımle zıyan ettım ona ayıracagım zamanı ders calıstım keske bu ıse gırmesemıydım
bu kadar zor olacagını sanmadım calısır yaparım zannettım
var mı kpss ye hazırlanan evlı ve cocuklu

Ben de dersaneye giderek hazırlanıyorum, konularım bitti tamamen. Şimdi bir haftadır full test çözüyorum.
Bizim dersanenin denemesi çok zorluyordu beni uzman kariyerle anlaşmalı bu arada, ben de gittim beyaz kalemin denemesini aldım. Dersanede 55 netim zar zor çıkıyodu beyaz kaleminkinde 77yi gördüm. Yüksek bi net değil ama beni acayip motive etti.
Ben anayasa ve günceli son ana bıraktım, çünkü unutuyorum anayasayı. Bu arada anayasanın standart sapması yüksek geliyomuş. Güncel olayları da soru çözerek soru üstünde halletmeye çalışıcam.
Şu saatten sonra yapılacak tek şey bol bol soru çözmek.
Hepimize başarılar arkadaşlar :16: Allah herkesin gönlüne göre versin :16:

Son düzenleme:
konuyu acan arkadas ne yaptı acaba
cok az kaldı bızım bolumden en son 75 le atanan oldu
bende sole 80 85 alsam garantı gıbı ama dnemelerde daha 80 neete bıle gelemedım dogru duzgun 75 net yapıyorum
mat cok kotu sadece on soru yapabılıyorum ama gk de de cok yanlısım cıkıyo cok moralım bozuk nefes alamaıyorum
cocugumu da evde beımle zıyan ettım ona ayıracagım zamanı ders calıstım keske bu ıse gırmesemıydım
bu kadar zor olacagını sanmadım calısır yaparım zannettım
var mı kpss ye hazırlanan evlı ve cocuklu

Canım evliyim çocuğum yok ama inan ben bile zorlanıyorum. Aileler daha yeni bıraktı yakamı. İlk hazırlanmaya başladığım zamanlar anlamadılar olayın ciddiyetini. Çağırıyolar gitmiyorum trip atıyorlar falan...
Eşim ev işlerinde hiç yardım etmez sağolsun, ders çalışırım çalışırım sen ders çalışmıyosun der :9: Denemede çıkardığım netleri beğenmez, destek olacağına köstek olur :31:
Herkesin işi zor Allah kolaylık versin.

netlerim cok az 75 falan yapiyorum daha bi kere 80 gordum o kadar bu millet nasil calisiyo anlamiyorum tekrar yapiyorum yeni seyler ogreniyorum ama yok denemede bi bakiyorum soru sanki uzaydan gelmis
millet hem matematigi hem diger dersleri yapiyo kendimi tammamen kpss ye verdim kazanamazsam ne yaparim bilmiyrum

Canım evliyim çocuğum yok ama inan ben bile zorlanıyorum. Aileler daha yeni bıraktı yakamı. İlk hazırlanmaya başladığım zamanlar anlamadılar olayın ciddiyetini. Çağırıyolar gitmiyorum trip atıyorlar falan...
Eşim ev işlerinde hiç yardım etmez sağolsun, ders çalışırım çalışırım sen ders çalışmıyosun der :9: Denemede çıkardığım netleri beğenmez, destek olacağına köstek olur :31:
Herkesin işi zor Allah kolaylık versin.

o isleri bende atlattim biliyorum
ben kendi ailemle gorusemiyorum ki kimseyle goruecek halim kalmadi camdan bile bakmiyorum

kızlar alan kasın eğer alanınız varsa..

ben ne dersanede derslere girdim ne bişey sadece her hafta bir deneme çözdüm son 3 ay kala ve yapamdığım soruları tekrar ettim öğrenmeden bırakmadm. çok şükür atandım. ingilizce öğretmeniyim ben.

puana da bakmayın ayrıca kızlar. mesela bu yıl 80 puan geçen senenin 90 ına falan denk geliyordu.

ben 80.5 ile 200. oldum kpssde alanımda. geçen yıl 200. olan arkadaşın puanı 90 küsür mesela.. önemli olan sıralama...

alan varsa alan kasın.

gk gy çok vasat netlerim vardı. eğitim bilimleri orta dereceli iyiye yakındı. ama alandan yakaldım ben olayı..

ve öenmli olan netleriniz de değil kendi alanınız. mesela bizim bölümde 3 net zor çıkarıyor çoğu arkadaş matematikte ama bir matematik öğretmeni 30 da 30 yapsa da atanamayabiliyor. 15 net beni fırlattı mesela. öenmli olan meslektaşlarınızın eksik olduğu yönlerde daha güçlü olmak. net olarak da bakmayın.

matematikçilere ingilizce sorsalar benim netim daha yüksek olur mesela... netler de bir kriter değil. çünkü kendi içnizde eleniyorsunuz. tarih öğretmeni tarihte yaptığı netlerden çok matematikte yaptığı netlerle, bir matematikçi tarihte türkçede yaptığı fazla netlerle atanıyor aslında.

Son düzenleme:
Back
X