evet ailem yüzünden okulada baslamıstım ama "1 hafta gittim neymiş benim pesimdemi kosacakmıs abilerim.arkadaslar biz 5 kardesiz ben daha dogmadan babam vefat etmiş .1.5 ay sonra dünyaya gelmişim.cok zorluk yasadık eskiden devlet destekde cıkmıodu zaten,bi sekilde büyüdük ama maddi ve cahillik den dolayı devamı gelmedi.hep okul birincisiydim ortaokulda.neyse yani ozaman yapamadıgımı simdi aklı basımda yapmak istiyorum 24 yasını yeni bitirdim yani bi 2 yıllık aöf okusam gec olmaz diye düsünüyorum.ve sonra tekrar kpss ye girerim enazından kendimi geliştiririm.esim sagolsun evlendigimde acıklise yazdırdı ve evleneli 4 yıl oldu ben bitirdim cok sükür.tabi bazı sınavlara gebelik dogum vs denk geldi giremedim, ona ragmen cabuk bitirdim.ben sınavları hallederim iyi not alırım fakat sonrası nasıl halledecem secme yerlestirme tercih vs oyüzden sizden fikir istiyorum bi arkadas sosyal hizmet okuyabilirsin demiş evet bende öle bişi istiyorum.bu hayatta cok zorluk cektim en önemlisi babasız olmaktı insalah bundan sonra birseyler basarabilirim