Evet ben de puanımı o şekilde arttırdım. Sınavımız 2 yılda bir oluyor. Çok bıktım ama tekrardan çalısıcam mecburen. Dershaneye yazılmasam bile deneme paketlerine katılıcam. Sınıf ortamında sınav yapabilmek içinBen gitmeden atandım
Gerek yok
Nette ok adar güzel videolar var ki. Oradan bile kapatırsın ekisigini
Evet kendi ilçemde 5 tane dershane var. Hepsindeki deneme paketlerine kaydolmayı düşünüyorumDüzenli, programlı ve disiplinli çalışacaksınız gerek yok bence. Bunu yine siz bilebilirsiniz. Ben dersi ertelemem ders programı yapar çalışırım diyorsanız evden gayette daha rahat çalışırsınız. Çok güzel, akıcı videolar var. Dershane düzene sokmak için ve sık sınav sistemlerinden dolayı iyi ama sınavlara yine girebilirsiniz.
Aynen o şekilde hiçbir farkı olmaz. Zaten bol bol test çözmek önemli. Tekrarlar yorar biraz ama öğrendikçe keyif alırsınız. Başarılar dilerim.Evet kendi ilçemde 5 tane dershane var. Hepsindeki deneme paketlerine kaydolmayı düşünüyorum
Teşekkürler. Çok fazla motivasyona ihtiyacım olacak. Dershane ortamı buna iyi gelebilir ama sadece bunun için de dershane gereksiz olurAynen o şekilde hiçbir farkı olmaz. Zaten bol bol test çözmek önemli. Tekrarlar yorar biraz ama öğrendikçe keyif alırsınız. Başarılar dilerim.
Hem çok pahalı hem de git gel aslında yoruyor insanı. Ortam eskiden güzel oluyordu açıkçası biz en çokta ona gidiyordukTeşekkürler. Çok fazla motivasyona ihtiyacım olacak. Dershane ortamı buna iyi gelebilir ama sadece bunun için de dershane gereksiz olur
Benim matematik zayıf nasıl yapabilirim acabaKonularınız tam ise neden 82 aldınız? Bir de matematiğiniz nasıl? Matematiğiniz iyiyse dershane çok gereksiz. Ben evde kendim çalışarak gk kısmım sıfır olmasına rağmen Türkiye’de ilk 1000’e girip atandım p3’te. Dershane çokça vakit kaybı. Zaten gitmişsiniz.
Benimde matematik zayıf . Hatta 0 nasıl olacak bilmiyorumBenim matematik zayıf nasıl yapabilirim acaba
yeterli deneme ve test çözmediğim için 82 aldım. Matematiğim iyi geometriye odaklanmam gerekiyor sadece. Kendi branşınızda mı ilk 1000'deydinizKonularınız tam ise neden 82 aldınız? Bir de matematiğiniz nasıl? Matematiğiniz iyiyse dershane çok gereksiz. Ben evde kendim çalışarak gk kısmım sıfır olmasına rağmen Türkiye’de ilk 1000’e girip atandım p3’te. Dershane çokça vakit kaybı. Zaten gitmişsiniz.
Ekpss mi kastediyorsunuz? O 1 sene sonra ama normal kpss diyorsaniz gecen ay idi yani siz kpss‘yi 2 sene boyunca hazirlanacagim calisacagim diyorsaniz kesin net 95 bile alirsinGeçen yıl evden kendim çalışıp 73'ten 82 puana yükselttim 9 puan. Bu yıl da hazırlanmayı düşünüyorum. Dershaneye gitmek konusunda çok kararsızım. 73 aldığım yıl dershaneye gitmiştim ama pandemi yılı olunca tüm derslere katılamamıstım. Dershane modunu biliyorum az çok. Konularım tam sayılır. Dershaneye gitsem bildiğim konuları tekrardan dinlemek gereksiz olucak gibi geliyor. Kendim tek çalışırken de motivasyon düsüklüğü çok olumsuz etkiliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?