KPSS için fikir yardımı,desteği

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Bu yıl KPSS için hazırlık içerisindeyim eğitim bilimleri genel kültür ve genel yetenek için bilgi birikimine sahibim yani kaynaklar konusunda fakat ÖABT yani alan için tam olarak hangi kaynaklardan çalışmalıyım bilmiyorum. Türk dili ve edebiyatı branşım bu branş için hangi kaynaklardan çalışmalıyım?
KPSS için veya ÖABT için Önerebileceğiniz her türlü tavsiyeye açığım arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.

ÖABT ye pegem konu anlatımlı kitaptan çalıştım. Bunlar dışında yargı, ihtiyaç, beyaz kalem gayet iyi. Gk gy ve eğitim bilimleri için pegemin 10 12 soruluk denemeleri var onlar da güzeldi. Bence tek bir kaynak yerine birden fazla kaynaktan soru çözmelisiniz. Kolaylıklar dilerim.

Evet soru bankası olarak her kaynaktan faydalanmayı düşünüyorum da işte konu anlatımlı ne kullanmalıyım onu bilemedim. Teşekkür ederim :)

Konu benlikmis alan edebiyat icin ihtiyaci tavsiye ederim egitim ne bulursan coz ama ihtiyac pegem ve beyaz kalem tarihte ortada birsürü kaynak var iyice ele pusulayi tavsiye ederim isem cok karisik

İhtiyaç beyaz kalem pegem murat yedi iklim gk gy için iyi. Alan icin bilemiyorum ben alandan once atandim.Ama sonradan atanan arkadaslarimin bir çoğu alana universitedeki kitaplardan hazırlandıklarını söylediler.

kpss topiğinde öğretmen hatta türkçeciler de vardı galiba

oraya baksanız daha fazla bilgi olabilir

başarılar

Konu benlikmis alan edebiyat icin ihtiyaci tavsiye ederim egitim ne bulursan coz ama ihtiyac pegem ve beyaz kalem tarihte ortada birsürü kaynak var iyice ele pusulayi tavsiye ederim isem cok karisik
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

İhtiyaç beyaz kalem pegem murat yedi iklim gk gy için iyi. Alan icin bilemiyorum ben alandan once atandim.Ama sonradan atanan arkadaslarimin bir çoğu alana universitedeki kitaplardan hazırlandıklarını söylediler.
Üniversite kitaplarımdan çalışıyorum ben de aynen yine de elimde başka kaynaklar a bulnsun istiyorum

Bol bol soru cozun. Daha 4 aya yakin vaktiniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…