• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS İÇİN

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.237
Puanlar
698
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar, kpss için konu anlatım kitabı alacağım ve Yediiklim Yayınları ile Pegem Akademi arasında kaldım. Hangisi daha iyidir bir bilginiz var mı?

Her ders için farklı kaynaklar öneriliyor genelde. Yani pegem bir derste iyiyken diğer ders için yetersiz kalabiliyor.

Vatandaşlık, coğrafya ve tarih
Tarihin pusulası konu anlatımlı ve soru bankası al benim girdiğim sene tüm soruları tutturan bu kitaptı.

Coğrafyadan ben her yayının testini çözdüm aşağı yukarı. Ankara’daysan Kızılay kök çarşısına git orada tüm kitapların fotokopileri denemeleri var bayağı uyguna geliyor ben o şekilde coğrafyayı hallettim. Coğrafyada yediiklim iyidir genel olarak

Vatandaşlık ayrıca çözmedim ben alancı olduğum için. Daha çok deneme üzerinden gittim coğrafya gibi.

Yolun açık olsun inş

Tarihin pusulası konu anlatımlı ve soru bankası al benim girdiğim sene tüm soruları tutturan bu kitaptı.

Coğrafyadan ben her yayının testini çözdüm aşağı yukarı. Ankara’daysan Kızılay kök çarşısına git orada tüm kitapların fotokopileri denemeleri var bayağı uyguna geliyor ben o şekilde coğrafyayı hallettim. Coğrafyada yediiklim iyidir genel olarak

Vatandaşlık ayrıca çözmedim ben alancı olduğum için. Daha çok deneme üzerinden gittim coğrafya gibi.

Yolun açık olsun inş
Çok teşekkür ederim. Birkaç gün önce vatandaşlık, coğrafya ve tarih için Benim Hocam Yayınlarının konu anlatım kitaplarını sipariş ettim. Fakat bu dediklerinize de bakacağım

Yolun açık olsun inş
İki aylık çalışmayla başarılı bir puan alınabilir mi sizce

Temelinize, günlük çalışma sürenize bağlı bence bu. Son KPSS’yi çözdünüz mü mesela kaç puan kaç net yapabildiniz ?
Henüz çözemedim. Temel olarak da bir aylık ekpss çalışmışlığım var. Ona da bu sene Nisan ayında girdim ve 84 aldım

Onda da tercih yapacağım ama her ihtimale karşı normal kpssye de gireyim dedim.
Ben de hayatımda ilk defa KPSS’ye gireceğim. Geçen KPSS’yi süreli şekilde çözdüm genel yetenek kısmım iyi ama genel kültür leş. Hesaplayınca 82-83 puan geldi bakalım biraz çalışmam lazım

Murat Yayınları nasıldır peki?
Alan için soruyor iseniz güzel P3 için soruyorsanız aşırı detaylıydı. Tabi ben 2012 ve 2014 kpsslerine hazırlandım o zaman için konuşuyorum. Yedi iklim de ppegem de benim gözümde eş değerdir. F/p olarak değerlendire bilirsiniz.

Ben de hayatımda ilk defa KPSS’ye gireceğim. Geçen KPSS’yi süreli şekilde çözdüm genel yetenek kısmım iyi ama genel kültür leş. Hesaplayınca 82-83 puan geldi bakalım biraz çalışmam lazım
Kaç ay çalıştınız? Benim bir ay ekpss çalışmışlığım var, kpss çalışmasına onun da katkısı olur mu acaba? Tabii o sınava Nisan'da girdim

Alan için soruyor iseniz güzel P3 için soruyorsanız aşırı detaylıydı. Tabi ben 2012 ve 2014 kpsslerine hazırlandım o zaman için konuşuyorum. Yedi iklim de ppegem de benim gözümde eş değerdir. F/p olarak değerlendire bilirsiniz.
P3 nedir? Kusura bakmayın KPSS hakkında pek bilgim yok, öğrenmeye çalışıyorum.

Kaç ay çalıştınız? Benim bir ay ekpss çalışmışlığım var, kpss çalışmasına onun da katkısı olur mu acaba? Tabii o sınava Nisan'da girdim
Ben hiç çalışmadım matematik öğretmeniyim temelim öyle var

Back
X