Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar belki kimimiz evli kimimizin çocuğu var veya daha farklı sorunlar ıcınde bu sınava hazırlanıyoruz..hadi burda yasadığımız zorlukları sıkıntıları ve neden bu sınavı kazanmanın bizim için önemini paylasalım birbirimize destek olalım...![]()
Bende özel sektörde çalışıyorum ofis ortamı gayet iyi ama özelde nereye kadar bende kursa yazıldım bu sene ay sonunda işten çıkıcam hazırlanmak için hatta hayatımdaki erkekleri bile çıkarttım kafamı kurcalamasınlar diye sürekli test çözmeye çalışıyorum tv izlemiyorum neredeyse ama hala yeterli değil hissi var içimde kaç saat çalışmak verimli yada günde en az kaç soru çözmek? Belkide içimdeki kuruntu yüzünden böyle hissediyorum ama ilk atamada hayırlısıyla gitmeyi çok istiyorum.Umarım hepimizin hayalleri istediği gibi gerçekleşir çabaları boşa çıkmaz![]()
Tatlımşu kadar saat bukadar soru olayına girme bence. Önemli olan verimli ve akılda kalıcı çalışmak. Hangi saat şuurun daha açık oluyorsa o saatte çalışmaya başla bence
Hepimizin farklı umutları var, farklı hayalleri, farklı beklentileri. Ortak noktamız KPSS. Kimimiz evli, kimimiz bekar, kimimiz çalışan, kimimiz çocuklu. Ben evliyim, çocuğum yok henüz. Cesaret edemiyorum, çünkü maddi imkanlarım kısıtlı. Özel de çalıştım bir süre, ama kesintili olarak. Şimdi anladımki aradığım düzenli bir işmiş. 32 yaşındayım, memurluk dedim hazırlanmaya başladım. Özel hayatımda birçok şey yolunda gitmiyor, o yüzden kendimi garantiye almak derdindeyim her kadın gibi. Bunun mecburiyetini anladım desek daha doğru olur, çünkü evlenince hakikaten birçok şey değişiyor. Öncesinde düşünmüyordum çalışmayı, özel sektörde de ev-iş dengesini kuramadım. Para hırslarım yok, herkes kadar benim beklentilerimde. Sadece hayatımda benimde imzam olsun istiyorum, bunun için maddi özgürlüğün olması çok ama çoooook önemli. Keşke evlenmeden halletseydim diyorum ama o dönemdede ne yazıkki huzurlu bir aile ortamına sahip değildim. Ne diyelim, Allah yardımcımız olsun, utandırmasın. Ağzı olan konuşuyor, eminim özellikle evli arkadaşların çevresinde bu tarz can sıkıcı konuşmalar daha çok oluyordur, iyi ki burası var da benzer şeylerin yaşandığını görünce insan kendisini yalnız hissetmekten silkiniyor:) Çalışmak için kendimi zorluyorum, daha henüz koşuşturmacalardan, bayram telaşından ve sonrasından kaldığım yerden devam etmeye vakit bulamadım. Hayırlısı bakalım. İyi bir puan alan arkadaşlar çalışma yöntemlerini, kaynaklarını, dikkat etmemiz gereken önemli detayları paylaşırlarsa çok memnun olurum. Sevgiler, saygılar.
öncelikle tebrik ediyorum canım seniÖzel sektörde iyi bir işim vardı ama bir çocuk annesi olunca işten ayrıldım ve dersaneye gittim kızlar ve çok şükür bu yıl işe başladım. Gerçekten özelin parası batsın şimdi daha rahatım. Sorularınız olursa yanıtlarım. Ben de evli ve çocukluyken başardım. umutsuzluğa kapılmayın neden olmasın?