• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ile ilgili hayallerimiz hedeflerimiz ve neden kazanmak zorundayız?

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar belki kimimiz evli kimimizin çocuğu var veya daha farklı sorunlar ıcınde bu sınava hazırlanıyoruz..hadi burda yasadığımız zorlukları sıkıntıları ve neden bu sınavı kazanmanın bizim için önemini paylasalım birbirimize destek olalım...:kkk:

kızlar belki kimimiz evli kimimizin çocuğu var veya daha farklı sorunlar ıcınde bu sınava hazırlanıyoruz..hadi burda yasadığımız zorlukları sıkıntıları ve neden bu sınavı kazanmanın bizim için önemini paylasalım birbirimize destek olalım...:kkk:

yaşım olmuş 36 ev hanımıyım hergün ev işi yemek çocuklar monoton bi hayatım var ,arkadaşlarımın çoğu çalışan hanımlar onlarında yanında ezik hissediyorum kendimi :( 2012 dekı kpss ye şimdiden hazırlanmaya başladım ama yaşım ilerlıyor o yüzden umutsuzum ,evde kapalı kalmaktan da bıktım bende birşeyler yapmak kendi hayatımı kazanmak sosyalleşmek istiyorum...

şuan gayet güzel işim maaaşım olmasınaa rağmen memur olmak istiyorum
devlette çalışmak istiyorum özel sektördeyim şuan
yaşım 21 er geç olacağına inanıyorum inş :26::26:

öyle çok yaşım olmamasına rağmen uzun yıllar özel sektörde çalıştım. evlenmeden önce zor gelmiyordu, evlenince devlete geçsem iyi olacak dedim, şimdi bir yavrum var ve kesin geçmeliyim diyorum. düzenli bir iş, düzenli bir gelir ve seneye ne olacak düşüncesi olmadan yaşamak istiyorum. memurluk için önümde 12 yıl daha var elbette olur desem de arada umutsuzluğa da düşüyorum.(bu arada öğretmenim ve geçen sene aldığım 90 yetmedi bana bu yüzden umutsuzlanıyorum)

Özel sektörde iyi bir işim vardı ama bir çocuk annesi olunca işten ayrıldım ve dersaneye gittim kızlar ve çok şükür bu yıl işe başladım. Gerçekten özelin parası batsın şimdi daha rahatım. Sorularınız olursa yanıtlarım. Ben de evli ve çocukluyken başardım. umutsuzluğa kapılmayın neden olmasın?

Arkadaşlar kpss mantığı aslında okadar basit ki biraz temelimiz varsa çok rahat yapılıyor yeterki biraz test çözme alışkanlığı edinelim ben geçen yıl sadece 15 gün çalışıp 82 almıştım ama sağlam bir matematik temelim sayesinde tabiki onun dışında okula dair hiçbir şey hatırlamıyordum

Bende özel sektörde çalışıyorum ofis ortamı gayet iyi ama özelde nereye kadar bende kursa yazıldım bu sene ay sonunda işten çıkıcam hazırlanmak için hatta hayatımdaki erkekleri bile çıkarttım kafamı kurcalamasınlar diye sürekli test çözmeye çalışıyorum tv izlemiyorum neredeyse ama hala yeterli değil hissi var içimde kaç saat çalışmak verimli yada günde en az kaç soru çözmek? Belkide içimdeki kuruntu yüzünden böyle hissediyorum ama ilk atamada hayırlısıyla gitmeyi çok istiyorum.Umarım hepimizin hayalleri istediği gibi gerçekleşir çabaları boşa çıkmaz :42:

Bende özel sektörde çalışıyorum ofis ortamı gayet iyi ama özelde nereye kadar bende kursa yazıldım bu sene ay sonunda işten çıkıcam hazırlanmak için hatta hayatımdaki erkekleri bile çıkarttım kafamı kurcalamasınlar diye sürekli test çözmeye çalışıyorum tv izlemiyorum neredeyse ama hala yeterli değil hissi var içimde kaç saat çalışmak verimli yada günde en az kaç soru çözmek? Belkide içimdeki kuruntu yüzünden böyle hissediyorum ama ilk atamada hayırlısıyla gitmeyi çok istiyorum.Umarım hepimizin hayalleri istediği gibi gerçekleşir çabaları boşa çıkmaz :42:

Tatlımşu kadar saat bukadar soru olayına girme bence. Önemli olan verimli ve akılda kalıcı çalışmak. Hangi saat şuurun daha açık oluyorsa o saatte çalışmaya başla bence

Tatlımşu kadar saat bukadar soru olayına girme bence. Önemli olan verimli ve akılda kalıcı çalışmak. Hangi saat şuurun daha açık oluyorsa o saatte çalışmaya başla bence

Canım psikolojik olarak o moda girdim valla acaba biraz daha mı çalışsaydım acaba bikaç soru daha mı çözseydim diye kendimi yiyiyorum resmen yetmiyo bi türlü yaptıklarım :59: hayırlısıyla işten bi çıkayım daha çok vericem kendimi derslere de kpss yi kazanan bi arkadaşım insanlar 10 saat çalışıyo die bi cümle sarfedince ağzım açık kaldı valla :53:
Daha önce 3 kez sınava girdim ama hep bi aksilik iş okul vs oldu çalışamadım. Yine aynı şey olmasını istemiyorum :43:

Hepimizin farklı umutları var, farklı hayalleri, farklı beklentileri. Ortak noktamız KPSS. Kimimiz evli, kimimiz bekar, kimimiz çalışan, kimimiz çocuklu. Ben evliyim, çocuğum yok henüz. Cesaret edemiyorum, çünkü maddi imkanlarım kısıtlı. Özel de çalıştım bir süre, ama kesintili olarak. Şimdi anladımki aradığım düzenli bir işmiş. 32 yaşındayım, memurluk dedim hazırlanmaya başladım. Özel hayatımda birçok şey yolunda gitmiyor, o yüzden kendimi garantiye almak derdindeyim her kadın gibi. Bunun mecburiyetini anladım desek daha doğru olur, çünkü evlenince hakikaten birçok şey değişiyor. Öncesinde düşünmüyordum çalışmayı, özel sektörde de ev-iş dengesini kuramadım. Para hırslarım yok, herkes kadar benim beklentilerimde. Sadece hayatımda benimde imzam olsun istiyorum, bunun için maddi özgürlüğün olması çok ama çoooook önemli. Keşke evlenmeden halletseydim diyorum ama o dönemdede ne yazıkki huzurlu bir aile ortamına sahip değildim. Ne diyelim, Allah yardımcımız olsun, utandırmasın. Ağzı olan konuşuyor, eminim özellikle evli arkadaşların çevresinde bu tarz can sıkıcı konuşmalar daha çok oluyordur, iyi ki burası var da benzer şeylerin yaşandığını görünce insan kendisini yalnız hissetmekten silkiniyor:) Çalışmak için kendimi zorluyorum, daha henüz koşuşturmacalardan, bayram telaşından ve sonrasından kaldığım yerden devam etmeye vakit bulamadım. Hayırlısı bakalım. İyi bir puan alan arkadaşlar çalışma yöntemlerini, kaynaklarını, dikkat etmemiz gereken önemli detayları paylaşırlarsa çok memnun olurum. Sevgiler, saygılar.

Hepimizin farklı umutları var, farklı hayalleri, farklı beklentileri. Ortak noktamız KPSS. Kimimiz evli, kimimiz bekar, kimimiz çalışan, kimimiz çocuklu. Ben evliyim, çocuğum yok henüz. Cesaret edemiyorum, çünkü maddi imkanlarım kısıtlı. Özel de çalıştım bir süre, ama kesintili olarak. Şimdi anladımki aradığım düzenli bir işmiş. 32 yaşındayım, memurluk dedim hazırlanmaya başladım. Özel hayatımda birçok şey yolunda gitmiyor, o yüzden kendimi garantiye almak derdindeyim her kadın gibi. Bunun mecburiyetini anladım desek daha doğru olur, çünkü evlenince hakikaten birçok şey değişiyor. Öncesinde düşünmüyordum çalışmayı, özel sektörde de ev-iş dengesini kuramadım. Para hırslarım yok, herkes kadar benim beklentilerimde. Sadece hayatımda benimde imzam olsun istiyorum, bunun için maddi özgürlüğün olması çok ama çoooook önemli. Keşke evlenmeden halletseydim diyorum ama o dönemdede ne yazıkki huzurlu bir aile ortamına sahip değildim. Ne diyelim, Allah yardımcımız olsun, utandırmasın. Ağzı olan konuşuyor, eminim özellikle evli arkadaşların çevresinde bu tarz can sıkıcı konuşmalar daha çok oluyordur, iyi ki burası var da benzer şeylerin yaşandığını görünce insan kendisini yalnız hissetmekten silkiniyor:) Çalışmak için kendimi zorluyorum, daha henüz koşuşturmacalardan, bayram telaşından ve sonrasından kaldığım yerden devam etmeye vakit bulamadım. Hayırlısı bakalım. İyi bir puan alan arkadaşlar çalışma yöntemlerini, kaynaklarını, dikkat etmemiz gereken önemli detayları paylaşırlarsa çok memnun olurum. Sevgiler, saygılar.

canım bende hazırlanıyorumm kpss ihtiyaç yayınlarını aldım 70 lira fiyatı ,çok güzel anlatıyor onu alın isterseniz.yukarda anlattıgınız sıkıntıların hepsini bende yaşadım garanti şart en önemliside insanın kendine olan güveni gelir diye düşünüyorumminaşşalh allah yüzümüze bakarda bizde kazanırızz.ne diyelım şimdiden kolay gelsin

yaş 30,2 çocuk.çok şükür aç açıkta değilim kimseye muhtaç değilim.öğleye kadar yatsam karışanım yok.e rahatmı battı bana.hayır.insanın ekonomik özgürlüğünü eline alması gerçekten önemli.hele bir sigortasının olması onunla gidip muayane olabilmesi,vakti gelince emekliye ayrılıp emekli maaşını alması.en büyük hayalimde kendi arabamı alabilmek.ne güzel bir duygudur kimbilir.bir işin varsa hele bu da devlet kapısında bir memuriyetse insanların bakış açısı, davranışları bile değişiyor.isminin yanına bir de hanım kelimesini ekliyorlar.lise kpss ye girmiştim 2010 da.ama puanım iyi olmasına rağmen yeterli değil.bu yüzden önlisans okuyorum ve önlisans olarak gireceğim.bu sefer inşaallah başaracağım ve yerleşeceğim.bir daha ki girdiğim kpss öğretmenlik için olacak:))

Özel sektörde iyi bir işim vardı ama bir çocuk annesi olunca işten ayrıldım ve dersaneye gittim kızlar ve çok şükür bu yıl işe başladım. Gerçekten özelin parası batsın şimdi daha rahatım. Sorularınız olursa yanıtlarım. Ben de evli ve çocukluyken başardım. umutsuzluğa kapılmayın neden olmasın?
öncelikle tebrik ediyorum canım seni
darısı bizim başımıza olur inşallah
kaç yılında atandın
kaç puan aldın
ve tabiki nasıl başardın
nasıl bir yol izledin?
ben mesela çalışmaya başlamadım daha
o cesareti alıp başlayamadım bir türlü

neden mi kazanmak zorundayıııııııım. tabiki devlete girmek içinnn. :((
Matematikten korkmuyorum ama şu anayasa-vatandaşlık, tarih gözümü korkutuyor...
Sınava çalışan herkese kolaylıklar dilerim.
Allah sabır ve çalışma azmi versin hepiimize..

Back
X