kpss kalkıyormuss

Torpilin olmadığı tek sınav diye düşünüyodum oda geldi sonunda ilgili bakanlık sınavlarını yapacak ama bakalım gerçekten hak edenler alınacak mı ? Bu sene atandık atandık atanamadık bidaha zor gibi geliyo bana

Daha bir fikir şu an. Kolay değil var olan sistemi değiştirmek. O kadar insanın hakkı var sonuçta.. daha mantıklı bir sistemin gelmesi zaman alır..hoş gelen sistemlerin hepsi birbirinden saçma oluyor ama yapacak bir şey yok..

Kpss kalkıyormuş :20: kaç yıl aradan sonra ygs barajı geçtim aöf 2 yıl okuyacağım bu sene kpss kursuna yazıldım bilgilerim yenilensin diye ama olan şeye bak :(

hemen kalkmaz heralde bu yılki sınava gireriz yaa
:S atamaları bilmiyorum ama inş olur :S

henüz fikir aşamasında. geçen sene de ygs/lys e sınav / yazılı olacak deyip durdular deneme yaptılar onuda beceremediler şimdi ses seda da yok
şevkini kırmayan daha fazla asılan kazanır arkadaşlar
en az 2 3 yıl alır eğer uygulanacaksa..

Son düzenleme:
kalkacağını düşünmüyorum, sadece bakanlıklar birde alım için ek sınav yaparlar en fazla
onu da yapmak yıne 3-4 seneyi bulur
ki olsa bile rakipler aynı rakipler, değişen birşey olmaz
bu değişimle torpilin önünün açılacağını da düşünmüyorum, çünkü muhalefet iğne ucu kadar açık arıyor, artık sosyal medya güçlendi, en küçük bir açık anında dünya duyuyor, göze alınmaz böyle birşey.

Cemaatte abla mi olsak napsak, baska turlu ekmek cikmayacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hukumet kendi kadrosunu olusturmaya calisiyo gibi.malum cemaatle arasi bozuldu.ve cemaat ogrencileri cok calisiyo heryere de giriyolar.boyle olunca istedikleri kisileri secebilicekler.yani artik torpilde eskisinden daha etkili olucak.

Herşeyin içine ettiler ya pes artık. Yandaş olmayana ekmek satmayacaklar yakinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X