kpss kaynak kitap ve çalışma stratejileri önerelim

akıllı adam yayınları 33 deneme tarih kitabını çözdüm.20 deneme cevaplı 13 deneme çözümlüydü.ben beğenmiştim çok öğretici ve orjinal soruları vardı.tarihte sıkıntın varsa tavsiye ederim.diğer derslerde nasıl bilmiyorum sadece tarihini kullandım.
teşekkür ederim babyfaces.
ben de matematik sorularını çözdüm. gerçekten çok orjinal sorular vardı.
tarih yaprak testler içinde sipariş verdim.
önceden duymamıştım tereddütte kaldım. sonra almaya karar verdim.
çözmeye başlayınca yazarım buraya nasıl olduklarını.

kızlar ayrıca kitapseç.com a sipariş verdim. kitaplarım geldi.
yargı modüler ve uzman kariyer modüler soru bankalarını aldım eğitim bilimlerinden.
kitaplarımı çözmeye başlamak için sabırsızlanıyorum.

teşekkür ederim babyfaces.
ben de matematik sorularını çözdüm. gerçekten çok orjinal sorular vardı.
tarih yaprak testler içinde sipariş verdim.
önceden duymamıştım tereddütte kaldım. sonra almaya karar verdim.
çözmeye başlayınca yazarım buraya nasıl olduklarını.

kızlar ayrıca kitapseç.com a sipariş verdim. kitaplarım geldi.
yargı modüler ve uzman kariyer modüler soru bankalarını aldım eğitim bilimlerinden.
kitaplarımı çözmeye başlamak için sabırsızlanıyorum.

yeni cicilerin hayırlı olsun :32:

papatya8886 teşekkürler:)

kızlar yediiklim hiç bilmeyenler için kolaydan zora, adım adım keyifli matematik çek kopart yaprak testler çok iyi hazırlanmış.
şöyle ki:1 sayfa da konuyla ilgili kolaydan zora sorular var. hemen arka sayfasına sığdırılmış şekilde de çözümler var.

kitabın arkasında dakikalarca cevap arama yok, şıklı değil açıklamalı. çok güzel hazırlanmış:34:

Arkadaşlar bu sene kpssye girdim uzmanın kpss tarih 30 deneme çözümlü kitabından çok memnun kaldım.Sadece doğru şıkları değil tüm şıkları tek tek açıklamış.Çözümleri baya öğretici.Bunu beğenince coğrafya ve anayasasını da aldım.Coğrafyası da aynen çözümleri güzeldi.Ama anayasasını pek beğenmedim.

merhaba arkadaşlar benimde kitaplarım geldi hemde şaşırdım 1 günde geldi.. ihtiyaç yayınlarından moduler set ve tarih kitabı aldım.. ama karıştırdım biraz bayağı güzelmiş..

Tarih Coğrafya ve Vatandaşlık için konu çalıştıktan sonra soru çözmelisiniz. Sadece konu çalışıp ezberlemek kalıcı olmaz.
Özellikle bu üç ders bir süre sonra unutulur. Bu nedenle çalıştıktan sonra soru çözerek tekrar edilmesi gerekir.
Hem konu çalışmak hem de soru çözmek için hazırlanan Süper KPSS Özetlerinin örnek sayfalarını inceleyin.
Çünkü bu özetler çok kısa sürede Tarih Coğrafya ve Vatandaşlığı bitirebilirsiniz.
Ayrıca soru çözerken kafanıza takılan bir noktada anında konuya göz atabilirsiniz.
Çünkü bu özetlerde her çarşaf sayfada 1 konu vardır.
Ve bu özetlerle "KPSS Genel Kültürde Son Hafta Taktiğini" uygulayabilirsiniz.

KPSS'de Son Hafta Taktiği detaylarını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
Süper KPSS Genel Kültür Seti: SON HAFTA TAKTİĞİ

Süper KPSS Genel Kültür Özetleri Setinde
Tarih 16 Çarşaf Sayfa
Coğrafya 9 Çarşaf Sayfa
Vatandaşlık 24 Çarşaf Sayfadır. (Güncel Bilgiler, Son Anayasa Değişiklikleri ve Uluslar Arası Kuruluşlar Dahil)

Çarşaf Boy Özetten Örnek Sayfalar
tarih_5_sayfa.jpg

tarih+sayfa+13.jpg

vat+7.jpg

vat+uluslar+arasi.jpg

Tüm Notlar için Tıklayınız.

Süper KPSS Genel Kültür Seti

kızlar maksımumıtap adlı sıteden sıparıs veren varmı hıc.bilmedıgım ıcın guvenemedım ama dısardakılede fıyatı baya farkedıo oyuzden sorıyım dedm

2012’de Binlerce Kişi Tarafından Beğenilen Ve Önerilen Özgün Ve Pratik Çalışma Notları 2013 KPSS İçin Eski Fiyatından Satışta.
31 Ekim Son Gün . Örnek Sayfaları mutlaka inceleyin.
Bu fırsatı kaçırmayın.

.................

x yayıncılığın defterlerini kesinlikle tavsiye ederim sınava bi ay kala aldım. Kısa ve önemli yerleri işlemiş. Tekrar yaparken sıkılmadan çalışmamı sağladı.

arkdaşlar gk ve eğitimde sıkıntım yok sınavdan 82 aldım,malesef yak33gy neti ile anca 82 alabildim,bu sene adam gibi türkçe ve matemaitk çalışıcam çunku beni bunlar yaktı,türkçe ve mat için 90 puana yakın almış hocalarımın tavsiyesi ne olur acaba,birde eğitimim iyi ama dahada iyi yapmak istiyorum yargımı daha zorlayıcı yedi iklimmi,gkgy için hangi modüler konu anlatımlıyı tavsiye edersiniz,ben soru bankası ve yaprak teste hiç bulaşmadn direk tüm yaınevlerinin denemerlini çözücem,ama gerek gygk gerek eğitim için sağlam ayrıntılı ama gereksiz ayrıntılı barındırmayan 90ı hedefleyen kişilere uygun hangi modüler konu analtımını alsam bilemiyorum lutfen yardımcı olun

Back
X