- Konu Sahibi VuslataDair
-
Tatlım az önce yazdığın topikte biz arkadaşlarımızla süper bir motive ortamı oluşturduk.
Bizim aramızda dershaneye giden de yok.
Bak kızların okula gidince çalışabilirsin neyin eksik sanki evde hazırlananlardan.
matematiği hiç merak etme.
ben sana konumdan alman gereken kitabı söylerim hiçbir sorunun kalmaz.
yazık günah o kadar para dökme.
çocuklarının eline üç beş harçlık olmuş olur.
hem videolar gönderirim ben sana evde aç otur izle sakin kafanla.
aldım canım mesajını sağol rabbim razı olsunBen özelden videoların linkini atıyorum canım.Başarılar diliyorum sınavda =)
yarın tüm gerekenleri söyleyeceğim inşallahmerhaba canım eğer evde iyi bir çalışma planı oluşturursan çok daha verimli çalışabileceğini düşünüyorum. ben de dersaneye gidiyorum fakat elle tutulur bi faydasını görmedim, evde kendi yaptığım çalışmalarımın farkındayım sadece. dersanenin tek iyi yanı hangi konuya ne kadar ağırlık vermeniz gerektiğini söylemeleri bence.
sürekli programı değiştirerek mağdur etmişler sizi, kaydınızı iptal etmeye gittiğinizde mağduriyetinizi özellikle belirtin.
matematik konusunda seviyen ne durumda acaba?
sağol canım sözel için elimdeki kaynaklara güveniyorum. yazarak çalışırım ben sözele ve yaparım allahın izniyle inşallah fakat matematiğim temelden zayıfSırf mat için değmez çaktiğine..Ben dersaneye giiyorum mesela matçı motor gibi,benim altyapım da yok.Ama kaın hiç umursamıyor.Evde çalışabilirsiniz.Nette çok güzel anlatımlı videolar var.Ben ygs coğrafyayı Ekol hocadan çalışıyorum mesela.Bizim coğrafyacıdan iyi anlatıyor=)
canım ya ben 32 yaşına gireceğim bu sene hal böyleyken öss kursuna nasıl gideyim çok sırıtırım kendimi kötü hissederim ama sağol yazdıkların için. demekki senin dediğin gibi oluyor 2 arkadaşım dershaneye gittiği halde benim çalışmadan aldığım 70 i alamadılarKendi KPSS deneyimlerimden çıkardığım bir fikri söylemek istiyorum canım. KPSS kurslarına gittiğinizde oradakilerin bir çoğu matematikten anlıyor oluyor. Hocalar da haliyle ister istemez onlara göre konuyu anlatıyor. Ben üniversite birde (ingilizce öğretmenliği okuyordum) can sıkıntısına açık öğretim işletme kursuna gitmiştim. Belki yeniden ÖSSye girerim diye. ÖSSye girmedim ama temel matematiği orada öğrendim. Kursta zaten ÖSSde matematik yüzünden başarısız olmuş 4 yıllık fakülte kazanamamış olanlar vardı. Dersler de onlara göre anlatılıyordu. Ben de öğrenmiş oldum:)
bence de sadece maetmatıkten kurs alın
odemelerımı bende asla dersler baslamadan yapmam
bıraz cıddıyetsız bır kursmus
bende girecem kpss ye ben görüntülü dvd seti aldım çok güzel demoları var ama burda isim veremiyorum sadece matematik de alabilirsin hepsinide bende matematikten hiç anlamazdım acıköğretim 3. sınıfım birinci sınıfta kaldım mattan ikinci sınıfta bu dv d setinden aldım 90 la geçtim şimdi isim versem reklam diyecekler özelden ismini atayım sana istersen bir bak demolarına falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?