- Konu Sahibi papatya8688
-
iyide "sınava giren" ve "sınavı geçerli sayılan" demek farklı şeyler zaten..aradaki fark "sınavı iptal edilenlerden" kaynaklanıyordur..
iyide "sınava giren" ve "sınavı geçerli sayılan" demek farklı şeyler zaten..aradaki fark "sınavı iptal edilenlerden" kaynaklanıyordur..
Canım az önce bir sayfada tahmini rakamlar yazıyordu ve türkçeye 3500 4000 yazmışlar..inşallah böyledir gerçekten çok iyi bir rakam bu..
82 ye kadar düşer diye düşünüyorum ben..Tabi ben yine kurtaramıyorum o başka mesele..Seneye inşallah..
Hayır ben o kadar düşecegini zannetmiyorum evet her halukarda 90 üstü yapmak gerekiyor
Bu sene ben onun yüzünden yeterli puanı alamadım,okul fazlasıyla yordu,staj günlerim kabus gibiydi o kadar çok yoruluyordum ki,haftanın 5 günü okula git,bir de üstüne dersaneye yazılmıştım kpss için o da çok zorladı,aynı anda birden fazla işle ugrasınca eline yüzüne bulaştırıyorsun,allah yardımcın olsun canım inşallah güzel netler çıkartırsın..
Sağol canım iyi dileklerin için inşallah hayırlısı ile atanırız...canım ya son sınıflara biraz tolerans olmalı ya 5 gün okula gidilmiyor bizde ama yine de çok yorulduklarını söylemişlerdi arkadaşlar hayırlısı artık başa gelen çekilir
puanım 88,4 . bu puanla 4001 zor gibi bence
Canım az önce bir sayfada tahmini rakamlar yazıyordu ve türkçeye 3500 4000 yazmışlar..inşallah böyledir gerçekten çok iyi bir rakam bu..
26da kararsızım ama işaretlemesem büyük risk olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?