kpss lisans açıklandıı :)

2012 kpss puanınız hangi aralıkta?(lütfen oy vermeden geçmeyelim)

• 50-60

OY: 15 13,2%
  • 60-70

OY: 21 18,4%
  • 70-80

OY: 38 33,3%
  • 80-90

OY: 28 24,6%
  • 90 ve üstü :)

OY: 12 10,5%

• Ankete Katılan
    114
iyide "sınava giren" ve "sınavı geçerli sayılan" demek farklı şeyler zaten..aradaki fark "sınavı iptal edilenlerden" kaynaklanıyordur..

o sekılde degıl ıncelersenız ıstatıstıklerı anlayacaksınız ıptal edilen kısı sayısı yuzlerle ıfade edılıyor ve zaten burdan o sayı cıkarılmıs ayrıca gırmeyenlerde cıkarılmıs ınceleyın goreceksınız ben yazdıktan sonra bazı kpss sayfalarında haberde yapıldı bu arada 6 bın kusur fark varrrrr

iyide "sınava giren" ve "sınavı geçerli sayılan" demek farklı şeyler zaten..aradaki fark "sınavı iptal edilenlerden" kaynaklanıyordur..

o sekılde degıl ıncelersenız ıstatıstıklerı anlayacaksınız ıptal edilen kısı sayısı yuzlerle ıfade edılıyor ve zaten burdan o sayı cıkarılmıs ayrıca gırmeyenlerde cıkarılmıs ınceleyın goreceksınız ben yazdıktan sonra bazı kpss sayfalarında haberde yapıldı bu arada 6 bın kusur fark varrrrr

82 ye kadar düşer diye düşünüyorum ben..Tabi ben yine kurtaramıyorum o başka mesele..Seneye inşallah..

Bu sene ben onun yüzünden yeterli puanı alamadım,okul fazlasıyla yordu,staj günlerim kabus gibiydi o kadar çok yoruluyordum ki,haftanın 5 günü okula git,bir de üstüne dersaneye yazılmıştım kpss için o da çok zorladı,aynı anda birden fazla işle ugrasınca eline yüzüne bulaştırıyorsun,allah yardımcın olsun canım inşallah güzel netler çıkartırsın..

Sağol canım iyi dileklerin için inşallah hayırlısı ile atanırız...canım ya son sınıflara biraz tolerans olmalı ya 5 gün okula gidilmiyor bizde ama yine de çok yorulduklarını söylemişlerdi arkadaşlar hayırlısı artık başa gelen çekilir

Kesinlikle tolerans gösterilmiyor aksine o kadar yükleniliyor ki anlatamam,hocaların aslan kesiliveriyor bir anda,birinci dönemki staj daha kolay bu arada sadece dinleyicisin ama ikinci dönem çok daha zorlaşıyor uygulama çünkü,abartısız 5 gün derse gittim ben ikinci dönem tek bir seçmeli dersi bir güne koymuşlardı toplamadılar hepsini bir güne,böyle eziyetlerle karşılaşmazsın inşallah canım,hayırlısıyla iyi puanlar alıp atanırız hepimiz..

hakkınız var atanmaya çalışıyorsunuz tabiki iyi puanlar almaya çalışıyorsunuz ama şunuda unutmayın sizden kaç sene önce mezun olmus yıllardır dershaneye gıden atama bekleyen öğretmenler var sız mezun olmadan atanmaya calışıyorsunuz okulunuz stajınız herneyse hepsı bıttıkten sonra hazırlanırsınız bunun ıcın uzulmeyın...
dershanede arkadaslarım vardı hem yayınlarda surunuyorlar hem dershaneye gıdıyorlar hem ders calısıyorlar vs vs hayat kolay degıl mutlak bırazda onlar acısından bakın olur mu...83-85 ıle atanamayan öğretmen arkadaşlarımada acıyın 88 alıyorlar halada sevınemıyorlar

Canım az önce bir sayfada tahmini rakamlar yazıyordu ve türkçeye 3500 4000 yazmışlar..inşallah böyledir gerçekten çok iyi bir rakam bu..

ne bilim o kadar fazla olmasından da ümitli değilim ben 2200 gibi olur die düşünüyorum fazla uçmuşlar gibi geldi keşke öyle olsaaa p3 de 90.9 lu bişey benim öğretmenliğe o kadar güvenim kalmadı ki türkçe alımlarına falan biri olmasa biri olur die düşünmeye başladım ama dilerim ki istediğim yerde öğretmenlik olsun eşimin yanında kalmak istiyorum sen atandın mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…