Kpss tayin

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2.920
5.130
358
Merhaba kk hatunları, bölümüm bir önceki alımlarda benim puanimdan 0,5 puan üstte kapatmış. Gelecek atamalarda atanma sansim var ancak bulunduğum yer tutmaz büyük ihtimal.
Başka şehire gitsem hem maddi olarak bizi zorlar, hem kızım daha küçük hem de bir çocuk daha düşünüyoruz ve uzun bir süre ertelemek gerekir. Aile birliğini bu kadar bozmak doğru mu bilmiyorum. Bu arada özelde çalışıyorum şuan.
Şimdi sorum şu ben atansam hemen tayin isteyebilir miyim? Eşim özelde çalışıyor aynı iş yerinde 5 yıldır ve universitem bu şehirde bu iki gerekçe ile gelebilir miyim? Gelebilirsem ne kadar sürer. Çok kafaya taktim.

Merhaba kk hatunları, bölümüm bir önceki alımlarda benim puanimdan 0,5 puan üstte kapatmış. Gelecek atamalarda atanma sansim var ancak bulunduğum yer tutmaz büyük ihtimal.
Başka şehire gitsem hem maddi olarak bizi zorlar, hem kızım daha küçük hem de bir çocuk daha düşünüyoruz ve uzun bir süre ertelemek gerekir. Aile birliğini bu kadar bozmak doğru mu bilmiyorum. Bu arada özelde çalışıyorum şuan.
Şimdi sorum şu ben atansam hemen tayin isteyebilir miyim? Eşim özelde çalışıyor aynı iş yerinde 5 yıldır ve universitem bu şehirde bu iki gerekçe ile gelebilir miyim? Gelebilirsem ne kadar sürer. Çok kafaya taktim.

bizim kurumdan yola cıkayım.aday memurken tayın ıstenmıyor. 1 sene yani. gecici görev verirler mi bilmiyorum ama. kuruma sormak lazım

meb bu şekilde geçiş yapabileceğiniz bir kurum ben yerinizde olsaydım bebeği ertelerdim atanmak daha önemli bence bu zmanda şöyleki eğer yaşınız çok yoksa 1-2 yıl sorada yapabilirsiniz

Aday memurken isteyemezsiniz
1 yil calismaniz gerekir genelde asalet verilir ama 2 yila kadar uzayabilir
Bu surec sizi yipratabilir
Bazi kurumlarda tayin cok zor
Iyi dusunun herseyi goze alin

Ya bir iki sene sıkıntı, ertelenen planlar vs. ve sonrasında rahat iş çok maaş. Ya da az maaş çok çalışma saatiyle iş garantisi olmadan düzen de bozmadan aynen devam. Eksiler artılar hangisinde ağır başıyorsa ona göre tercih yapın. Kimse aman aile birliği bozulmasın diye düşünmüyor.

Öğretmen olarak atanacaksiniz sanirim şimdiden hayırlı olsun.
Ne yazık ki hemen tayin isteyemezsiniz gittiğiniz yerde 3 sene kalma zorunluluğunuz var.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için şuan çalışma koşullarım iyi ama özel sektör sonuçta gelecek ne getirir bilemiyorum.
Ben tercih vermek istiyorum ama eşim 1 2 yıl çok uzun diyor atanacagim kesin degil ama şimdiden stres yaptım.

Hayır canım mühendisim ben :)teşekkür ederim bakalım insallah hayırlısı olsun.

O zaman prosedür farklı olabilir memurların fikir alışverişi yaptığı bir site vardı orada mutlaka yazıyordur bir şeyler.

Öğretmenlikte 3+1 kuralı var ama mühendislikte başka bir sistem mevcut olabilir
Gönlünüzce olsun inşallah

Ya bir iki sene sıkıntı, ertelenen planlar vs. ve sonrasında rahat iş çok maaş. Ya da az maaş çok çalışma saatiyle iş garantisi olmadan düzen de bozmadan aynen devam. Eksiler artılar hangisinde ağır başıyorsa ona göre tercih yapın. Kimse aman aile birliği bozulmasın diye düşünmüyor.
Özelde de çalışma koşullarım çok iyi ama çocuk olma durumda ara vermeyi kaldırmaz gibi çünkü 1 kere verdim o yüzden de devlet daha ağır basıyor ama eşim ne gerek var? Aile düzenimizdüzenimiz bozacağız gözüyle bakıyor. O yüzden keşke kısa sürede gelebilseydim.

Back
X