Kpss Türkçe

yesil_zeytin_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
18.321
13.421
298
arkadaşlar bu türkçeyi nasıl yapıyorsunuz.. benm tek sorunum türkçe.. 15netten fazlası olmuyor.. yani ne yol izlemeliyim?
kitap okumak demeyin:S bnm kdar kitap okuyan yoktur herhalde:S

biri benım yarama parmak bastı galiba://// benım de tek sorunum türkçe bana göre dogru olan mantıklı gelen cvplar yanlış çıkıyor hep o kadar da soru çözdum ama fıss napmam lazım kitap da okuyorum e nolacak bu durum.........yardımcı olan olursa sevınırız........

Canım ben bir Türkçe öğretmeniyim umarım faydam dokunur sana.Ben de KPSS'ye 4 kere girdim ,bu sene format biraz daha değişti dilbilgisine ağırlık veriliyor.Öncelikle dilbilgisi konusunda eksiğin olmasın,zarf tümleci vs.. sorular geldi bu sene.Dilbilgisine çalışırken de madem çok kitap okuyorsun okuma hızında yavaşlık söz konusunu değildir.ama yine de yorumlama anlamlandırma gücünün artması için her gün en az 50 paragraf sorusu çözmelisin.

Kızlar bir de en az bir soru deyimlerden çıkıyor boş zamanlarınızda deyimler sözlüğünü incelemenizi öneririm zira çoğu deyimi ben bile ilk defa gördüm KPSS'de.Bir de TDKnın sitesini sık sık inceleyin yazım yanlışları sorularında faydası olur.

gece kuşu saolasın..
ben dilbilgisini yapabiliyorum. sonuçta kural gibi bişey var.. onu uygulanıyor.. formul gibi..

paragrafda sorun var işte..günde 50soru çözücem.. haftaya başlıcam.. 50soru çözüp yorumu yazarım..
ama şu olur gibime geliyor. ben çözdüğüm her 50 soruda yine bana doğru geleni işaretlicem.. yani bana göre işaretlediğim paragraf cevabı çok mantıklı:S

paragraf yapmanın en önemli yolu bence de bol bol soru çözmektir.ben çok soru çözdüm ve şuan hepsi doğru çıkıyor diyebilirim, en güvendiğim derstir kpss de,eğer sorun yaşadığın sorular olursa paylaş burda konuşarak çözebiliriz soruları:34:

Back
X