arkadaşlar kpssye çalışan bir yandan da bebek isteyen veya hamile olanlar burada devam edelim.
benim gecen sene iki arkadaşım hamileydii kpss yede hazırlandılar dersaneye gittiler.. ama kazanamadılar.. tam dogum zamanları kpss ye denk geliyordu hamilelikgin son aylaır ikiside zor geçirdiginden çalışamadılar.. şimdi bebekleriii 7-8 aylık .. kpss ye çalışıyorlar yine:) zor valla allah yardım etsin güç kuvet versin çalışırken:)
:) onlar da zamanı iyi ayarlamışlar tam sınav zamanı. hamileliğin zor geçmesi ben de bundan korkuyorum işte
şans cnm benimmm aslında çalışmalara önce başlamışlardı ama hop diyince olmuyorki baya bekledikten sonra hamile kaldılar tamda sınava denk geldi dogumları kısmet... bence çalış sınavına hamile kalırsan nasip kısmet işi .. belkiii sınavdan önce hamile kalmıycaksın yada ilk denemende kalcaksın hiç bşyin garantisi yok.. hamile olsan belki çok rahat gececek hamileligin ondan iyi çalılcaksın.. yaniiii çok düşünme benceee sen çalış gerisi rabbime kalmış:)
slm kızlar bende kpssye çalışan bi anne adayıyım. doğumum mayıs 20si gibi inşallah. ne evliliğimin ne gebeliğimin çalışmama bi sıkıntısı olmadı şükür ama çalışmaya gönlün olcak. ben epey gevşek davrandım. geçen sene sınav için ne çalıştım nede çocuk düşündük ama kazanamadım kısmet olmadı. hep dua ettim rabbime bi bebeğim olsun onun bereketinden kısmetinden bizede nasip etsin die haziranda başladık çalışmalara ağustos sonu hamile kaldım şükür rabbim aratmadı fazla ama inş ben oğlumun hürmetine sizde evletlarınızın hürmetine sınavı kazanırsınız.. ama anne çalışmadıktan sonra çocuktan ne beklenirki ben epey gevşedim. çalışan arkadaşlar biraz bizi motive etsin benim çok ihtiyacım var .....
ulten hosgeldın.. bende dusunuorum eger suan hamıleysem napıcam motıvasyonum duscek mı fılan dıe... sonra kendımı su sekılde motıve etmeye karar verdım " suan kadınlarda aktıf calısma hayatına artık, eskıden annem ev hanımı dıebılıodun cunku calısan azdı, ya bebeım ılerde arkadaslarına ne dııcek " ya da " kocamın saygısına nooldu, eskıden harıkaydık, özelde calısıp bebek ve ev işi yurumedı dıe ev hanımı oldum, evıne hızmet edıorum ama yaptııma deger vermıo " die dusunmektense .. bi kez çalısıp adam gıbı calısıp bı cok problemın sıkıntının ustesınden gelıceksın.. bööle dusun.. son haftalara kadar calıs.. dogum mayıs 20 de olsa 3 hafta bebeınle ılgılen dınlen kendıne gel.. sonra annen yakınındaysa sütünü sag ve 4-5 saatlııne ona bırak.. annen yakınında deılse güvendıın bı arkadasın yada komsun warsa 300-400 tl wer bı aylık ıcın gunun 5-6 saatı baksın.. ilk 45 dk ve son 45 dk uyuyup( uyku oorendıklerının kalıcılıını artırıomus) kalan 4 saat ders calıs. bir ayda 120 saat eder.. konu calısman bıttıyse test coz.. emınım 80 uzerı alırsın :)
haklısın canım çalışmak gibisi yok insanda bi saygınlık oluyor. biz eşimin işi gereği küçük bi ilçedeyiz kpss kursu yok bende hafta sonu bi dersanede çalışıyorum ortam değişmesi bile yetio öğretmen havalarına giriyorum hemen o an zaten acaip hevesleniom ama eve gelince iş değişio ama çalışcam canım eşimde mat öğretmeni arkadaş çevremizde karı koca öğretmenlerden oluşuo onların içinde kendim bi yana en azından eşiminsaygınlığı için kazanmam şart oldu ingilizcecyim bende 80i geçmem şart inş olur hepimizi rabbim kurtarsın doğumsonrasına gelinceannem 1 saat uzaklıkta ama yanımda kalabilirler sıkıntı olmaz bebğim sağlıklı olursa ara ara çalışırm zaten o aralar sadece soru çözcem için sıkıntı olmaz iş şimdilerde sıkı tutmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?