- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
merhaba arkadaşlar.ben yeni mezun oldum bu sene ve kpss a dan hazırlanıcam.dersaneye kaydoldum vs ama şimdiden içimde bi korku bi umutsuzluk var.nedeni ise 5 sene boyunca tembelliğe çok alışmış olmam üni hayatım boyunca.final vize dönemleri elbette uykuyu falan unutuyordum ama onun haricinde çok da rahat olmasa da normal geçiyordu.şimdi ise her gün çalışmak gerekiyor,öyle bikaç saat de değil.
benim korkum ders çalışamamam,yoksa yapamam falan diye değil.alışkanlıklarımı ya terkedemezsem diye düşünüp duruyorum.alışkanlık derken internet mesela.günümün çoğu nette geçiyor,nasıl vazgeçicem nasıl bu maratona adapte olcam.düşündükce stres basıyo ben
bu süreci atlatan arkadaşlardan öneri bekliyorum kızlar.kpss bu,gerçekten yorucu ve zorlu:///
benim korkum ders çalışamamam,yoksa yapamam falan diye değil.alışkanlıklarımı ya terkedemezsem diye düşünüp duruyorum.alışkanlık derken internet mesela.günümün çoğu nette geçiyor,nasıl vazgeçicem nasıl bu maratona adapte olcam.düşündükce stres basıyo ben

bu süreci atlatan arkadaşlardan öneri bekliyorum kızlar.kpss bu,gerçekten yorucu ve zorlu:///