2009 kpssde 30 puan turunde ilk 100de derece yapmis, en yuksek 94 puan almis biri olarak uzmanlik alanimdan sormussun :))
Oncelikle madem internette cok takiliyorsan kapat, bu surecte ozellikle memurlar netten cok faydalanirsin. Tamamen interneti kapattrmasanda sinirlu, 1gb fln indirebilirsin..
Oncelikle dersaneye gitmen super.. Ben kendi calisma tarzimi anlatayim..
Dershanede hocalar konu anlatrken musvedde kagida not aldim, her aksam veya yetismesse haftasonu, yani o hafta icerisinde derste aldgim notlari guzelce, renkli kalemlerle, calismayi eglence haline getirecek sekilde deftere geçirdim. Bence en etkili calisma, yazarak calismadir..
Haftaici yazarak tekrar yaptigim icin haftasonu ewde o hafta islenilen tum derslerin konularinin testlerini cozuyordum.. Test kaynagin cok yoksa kitap uzerine isaretlememeni tawsiye ederim ki sinava dogru tekrar cozersin..
Dersanede ders anlatma donemi boyunca bu sekilde calistim. Dershane son 3-4ay kala dersler bitirmisti, 1ay dershanede ders tekrari yapildi. O zmn hem hocalarla tekrar yaptim, hem kendi defterlerimden.. Oyle deli gibi kaynak farkli ders kitaplari almadim. Hocalarim gayet iyiydi.. Hocalarin yeterli gelmezse, zaten memurlar netten arastirir her dersin en ii kaynak kitabini da alabilirsin..
İste asil diger rakiplerinden farkin tekrar sureci bitince ortaya cikacak. Dershaneyle isin bitecek..
Ben her gun icin once 300 daha sonra 400 soru limit koydum kendime.. Gunde 400 soru cozmeden uyumuyordum, ki cok kasmiyordu da, zaten bi sure sonra otomatige bagliyosun..