• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss ve ygs lys derdii :)))

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Arkadaşlar ben üniversite sınavına hazırlanıyorum. Ve bu yıl lise düzeyi kpss ye de gireceğim eğer atanırsam hem okuyup hemde memur olma gibi bişey duydum bilgisi olan var mı ?? Açıktan değil normal okula gidiyormuşsun okuldan çıkınca mesai bitimine kadar çalışıyormussun öyle mi ??

Hem okuyum hem memurluğunu yapman tamamen amirin takdirine kalmış bir şey, bende memurum ve bizim ofiste çok sorun oldu amir izin vermedi derse gidemeyenler oldu. Eğer hem okuyup hem memur olmak istiyorsan ikinci öğretim yazmanı tavsiye ederim hem derslerin akşam mesai bitiminde başlamış olur sende sıkıntıya girmemiş olursun.

Hem okuyum hem memurluğunu yapman tamamen amirin takdirine kalmış bir şey, bende memurum ve bizim ofiste çok sorun oldu amir izin vermedi derse gidemeyenler oldu. Eğer hem okuyup hem memur olmak istiyorsan ikinci öğretim yazmanı tavsiye ederim hem derslerin akşam mesai bitiminde başlamış olur sende sıkıntıya girmemiş olursun.

çok teşekkür ederim cevap için:) üniversitede kütüphanede falan saatlik çalışılabiliyormuş gireyimde bi sınava :)

bir bilgi vereyım isine yarar belkı

üniversite kütüphanelerinde ve üninin içindeki birimlerde çalışmak için illa memur olman gerekmiyor..

üniversite belli dönemlerde okulunda okuyan öğrencilerden başvuru alıyor ve içinden seçtiklerini part tıme olarak üni birimlerinde çalıştırıyor..

ben bu şekilde başvurup... üni de mediko sosyal merkezınde çalışmıştım... hasta kayıtları alıyordum sonra da ders saatımde cıkıp dersıme sınavıma gdyrdum... sınavım oldugunda 2 hafta gtmıyordum ve maasım tam yatyrdu :) rahat ve sorunsuz oluyor..

sende mutlaka tarhlerını rektorlgune sor basvur derım

bir bilgi vereyım isine yarar belkı

üniversite kütüphanelerinde ve üninin içindeki birimlerde çalışmak için illa memur olman gerekmiyor..

üniversite belli dönemlerde okulunda okuyan öğrencilerden başvuru alıyor ve içinden seçtiklerini part tıme olarak üni birimlerinde çalıştırıyor..

ben bu şekilde başvurup... üni de mediko sosyal merkezınde çalışmıştım... hasta kayıtları alıyordum sonra da ders saatımde cıkıp dersıme sınavıma gdyrdum... sınavım oldugunda 2 hafta gtmıyordum ve maasım tam yatyrdu :) rahat ve sorunsuz oluyor..

sende mutlaka tarhlerını rektorlgune sor basvur derım

çok sağol :) daha üniversiteyi kazanmadım seneye inşallah :))

Back
X