- Konu Sahibi arzugacava
-
Gelirler daire başkanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı yani GİB mi? Gelir uzmanı olma yaşı 35 ama.. Atanan kişi ne mezunu ve hangi pozisyonda atandı bunu da öğrenmem mümkün mü? Biraz fazla soru sordum ama. :) Pek mümkün gelmiyor 43 yaşında atanma. İşçi olarak falan mı atandı acaba...
normal memur olarak atanmış 2 yıllık üniversite mezunuymuş şimdi sordum akrabasına
B grubunda yaş sınırı yok arkadaşım merkezi atamada
Ihtiyaç akademiyi aradım akşam iş çıkısı uğrayacağım umarım abartmadan makul bir fiyat söylerler
Kızlar uzun zamandır kpss ye girmeyi düşünüyordum ama yaşım geçti diye vazgeçmiştim yaşım 35 bu arada. Ama geçen gün bir arkadaşa gittik ve bir akrabasının kpss ye girip atandığını yaşının da 43 olduğunu söyledi sizce böyle birşey olabilir mi eğer olursa 2014 kpss ye hazırlanmaya başlayacağım da
ihtiyaç ile ilgili çok şikayet var ya karar veremedim
ben memurum.dün bır arkadasla konuştum bana beni çok güzel gaza getrdın sağ ol ya dedi.bence yaş şu bu gibi faktörlere takılmadan çalışmana bak.insanlar nerelerden nerelere gelir.sistem çok da fazla değişmeden otur ders çalış derim kardes.lse mi önlisans mi üniverste mezunu olarak mı girceksin bilmem ama inan planlı ve düzenli çalışınca oluyor.
dersane olarakta tasarı ve muratı tavsiye edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?