Kpss yardım:(

arzugacava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
110
1
26
İstanbul
Kızlar uzun zamandır kpss ye girmeyi düşünüyordum ama yaşım geçti diye vazgeçmiştim yaşım 35 bu arada. Ama geçen gün bir arkadaşa gittik ve bir akrabasının kpss ye girip atandığını yaşının da 43 olduğunu söyledi sizce böyle birşey olabilir mi eğer olursa 2014 kpss ye hazırlanmaya başlayacağım da

Nereye atandı bahsettiğin kişi? Yaş sınırı yok esasen ama her kurum kendi koyuyor yaş sınırı genelde. Belki sınır koymayan bir yere atanmıştır.

Atanma yaşından bahsediyorum ben bu arada. KPSS ye girmek için yaş gibi bir engel yok. İstersen 50 yaşında da girebilirsin. Atanmak için de işte dediğim gibi her kurumun kendi yaş sınırı oluyor genelde. Ne mezunusun nereye atanmayı istiyorsun, söylersen belki yardımcı olabilirim.

Dediğim kişi gelirler daire başkanlığına atanmış sanırım. Ben üniversiteyi son yılımda bıraktığım için lise düzeyinden gireceğim valla artık neresi olursa farketmez :)

Gelirler daire başkanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı yani GİB mi? Gelir uzmanı olma yaşı 35 ama.. Atanan kişi ne mezunu ve hangi pozisyonda atandı bunu da öğrenmem mümkün mü? Biraz fazla soru sordum ama. :) Pek mümkün gelmiyor 43 yaşında atanma. İşçi olarak falan mı atandı acaba...

B grubunda yaş sınırı yok arkadaşım merkezi atamada

O zaman dersaneye gitmeme gerekecek hem uzun zaman oldu mezun olalı hem meslek lisesi çıkışlıyom alt yapım yok istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı..

ben memurum.dün bır arkadasla konuştum bana beni çok güzel gaza getrdın sağ ol ya dedi.bence yaş şu bu gibi faktörlere takılmadan çalışmana bak.insanlar nerelerden nerelere gelir.sistem çok da fazla değişmeden otur ders çalış derim kardes.lse mi önlisans mi üniverste mezunu olarak mı girceksin bilmem ama inan planlı ve düzenli çalışınca oluyor.

önceden 30 yaş sınırı vardı ama şimdi kaldırıldı,deneyebilirsin sende bol şans

sağol arkadaşım böyle şeyler duymaya ihtiyacım var :) meslek lisesi çıkışlı olduğum için dersaneye başlayacağım başka türlü olmaz sanırım rabbim hakkımda hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…