he valla gerçekten çok zor.2002 den beri giriyorum sınava ve atanamadım halaaaaa
slmm arkadaşlarb bende bu sene kpss ye giricem dee sizin sölediklerinizden pek anlamadım hangi alandan gireceksiniz filan yazmışsınız yaa egitimmi filan die sormuşunuz ben anlmadım bu kpss konusunda bilgisi olan sorularımı cvb larsaa çokk sevinicenn lütfennnnn
-ben lise mezunu olarak giricem bütün Amacım memur olmakk kadroluu bir iş sahibi olmak üniveriteyi bitirenler de giriyomuş herhalde işte ben bunu anlamıyorum sınavlar ayrı ayrımı yoksa öss gibi herkes 1 sınavamı giriyo
- bide formlar ne zaman dagıtılıyor
bunlara cvbb verirsenizz çokk sevinizz tekk çaremm kpss çünküü okulumdaa bu sene biticek ama alttan sersin oldugu için diplomamaı alamıycamm lütfenn yardımm edin banaa
bazı bölümlerde yaş sınırı var, puanını tuttursanda yaş sınırı var ayazda kalabilirsin sonra,
bi kitapçığı var onun, orada istenilen kriterler yazıyodu,28 yaş sınırını çok görmüştüm,çoğu bölümde sertifika istiyo meb onaylı..
bende duymuştum canım..ve olmadığı içinde hep ertelemiştim..sanki girebilecegimde ...kafamçokkarıştı...yaşda tutmuyor sertifikada...yine ortada kaldık desene:Roflol::Roflol::Roflol:
taltım bildiğim kadarıyla yaş sınırı 35..
arkadaşlar buarda bende bu yıl kpss sınavına gireceğim dersaneyede gitmeyi düşünüyorum.yabancı dil sertifikam var bilgisayarda alacağım.acaba başka sertifika gereklimi? ayrıca ben aramızda kpss sınavına girmiş olanlar varsa öneri ve tavsiyelerini rica ediyorum.herkese bol şans..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?