Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 labildiğince çok soru çözme,deneme sınavı yapmak,piyasadaki bütün soru türleriniçözebilmek.yani konu çalışmak lazım tabi ama asıl pekiştiren ve öğreten sorular.bol bol çözün.ben elimdeki kaynaklara çalıştıktan sonra heralde soru kitapları alırım,bir de hani dershanelerin falan genel çaplı deneme sınavları var ya onlara girmeyi ve kendimi denemeyi istiyorum.evet çok fazla talep var ama inanın bana sınava giren herkes detaylı çalışıp girmiyor.
labildiğince çok soru çözme,deneme sınavı yapmak,piyasadaki bütün soru türleriniçözebilmek.yani konu çalışmak lazım tabi ama asıl pekiştiren ve öğreten sorular.bol bol çözün.ben elimdeki kaynaklara çalıştıktan sonra heralde soru kitapları alırım,bir de hani dershanelerin falan genel çaplı deneme sınavları var ya onlara girmeyi ve kendimi denemeyi istiyorum.evet çok fazla talep var ama inanın bana sınava giren herkes detaylı çalışıp girmiyor. basta çok üzüldüm biraz zamansız oldu diye günlerce agladım ama şimdi gelecegimi düşünüyorum sadece..fikirlerinize açıgım..eger çalışırsam yargı ve yediiklimden çalışçam sadece!asla kaynak karıştırmam..bide sitelerden online denemlere gircemm.ihtiyacın yaprak testleride çok kaliteli..
basta çok üzüldüm biraz zamansız oldu diye günlerce agladım ama şimdi gelecegimi düşünüyorum sadece..fikirlerinize açıgım..eger çalışırsam yargı ve yediiklimden çalışçam sadece!asla kaynak karıştırmam..bide sitelerden online denemlere gircemm.ihtiyacın yaprak testleride çok kaliteli..gülşahcım çalış tabi.elinden geleni yap hatta zorla kendini bence.şu an çalışıor olsaydın ne yapacaktın,işini mi bırakacaktın.hem kariyer hem çocuk yapan bir sürü insan var.bilmiyorum tabi şu anda ne kadarlık hamilesin ama herhalde sınav zamanı bir engelin olmaz,yani bebeğini doğurmuş olursun heralde hayırlısıyla.
Teşekkürler Butterfly.Bu son fırsat belki de,bu yüzden iyi çalışmalıyım.Evdekilerin başının etini yiyorum ders çalışıcam diye, sonra da böyle bilgisayar başında çakılıp kalıyorum.Ne fena.:dance: