• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

güzelim ilk madalyayı sen kaptın benim kızlarım soruları görünce tüydü

hele kankişim gelsin soracma ona soruları sordum bi baktım tüymüş :60:

canım sen madalyayı kaptın hangi soru olursa bilirsin :1:

seni en çalışkan üye seçtim

ilk sayfadaki tabloya bak :40:

:17::17: çoooğğ teşekkür ederim :1: ben sizin soruları cevaplamıyım da takıldığınızda çözeyim :16:

Bade sizi toplamaya mi gelmis. :9:

hee ya ben dağıldım bari bunlar dağılmasın :27:

:17::17: çoooğğ teşekkür ederim :1: ben sizin soruları cevaplamıyım da takıldığınızda çözeyim :16:

hee ya ben dağıldım bari bunlar dağılmasın :27:

rica ederim canım sende katılırsn bize

dağılma falan deyince aklıma dağılma dönemi geldi :))

madalyamı aldım :10:

Aşırı yakışıklı dimi? :1::1::1:

güzellerim kusura bakmayın dün ödevleri verme:19:yi unutmuşum
paragrafta en az 50 soru ve tarihinde 2. Konusu bitip en az 50 soru da ondan çözülecek tabii isteyen daha fazla çözebilir :27:

iyi çalışın yine soru soracam

kankiş sana çok kazık bir sınav yapıcam :33:

iyi çalışın bakım hepinizi çok seviyorum geleceğini memurlarnın burda olduğuna inanıyorum :34:

güzellerim kusura bakmayın dün ödevleri verme:19:yi unutmuşum
paragrafta en az 50 soru ve tarihinde 2. Konusu bitip en az 50 soru da ondan çözülecek tabii isteyen daha fazla çözebilir :27:

Ben de ödevleri soracaktım bugün napacaz diye..akşama kadar dışarıda olacağım için çalşamayacagm ama eve gelince ilk işim ders çalışmak olacak :17:

Ne zaman gelicek acaba? :50::50:
Naptın canım çalıştın mı bugün?

1 saat oldu eve geleli dışarıdaydım..bugün hiç çalışamadım uykum da var..sabah erken kalkıp bugünkü konuya çalışıcam..sen naptın cnm

1 saat oldu eve geleli dışarıdaydım..bugün hiç çalışamadım uykum da var..sabah erken kalkıp bugünkü konuya çalışıcam..sen naptın cnm

Al benden de o kadar. Dünü tekrar ettim sadece, yeni konu çalışmadım.. :50:

Kizlar kusura bakmayin iki uc gundur yoktum cenazemiz war ew cok kalabalik bu ara kitabin yuzunu acamadim ama dewam edicem musait oldugumda

Pozitifcim başınız sağolsun.. :50: Nasılsın?

Sagol canim nasil olim moralim bozuk iste istende ewe 9 da geldim anca dnlendim iki gun ewdeyim bol bol konu calsicam sen nasilsin . Hangi konuya kadar calistiniz

Sagol canim nasil olim moralim bozuk iste istende ewe 9 da geldim anca dnlendim iki gun ewdeyim bol bol konu calsicam sen nasilsin . Hangi konuya kadar calistiniz

Kıyamam canım ya..
Ne olsun şükür bende iyiyim.. Konu çalışmadık ki Hazal yok. :50:

Kıyamam canım ya..
Ne olsun şükür bende iyiyim.. Konu çalışmadık ki Hazal yok. :50:

canımmm kaç gündür gelemiyordum bazı sorunlar çıktı hiçte çalışamadım şimdi konuşmaları okudum sizde yarım kalmışsınız galiba ne yapsak baştan mı başlasak. Hazal nerelerde :25:

Ben ilk calistigim konuyu bide kitaptan calistim 40 soru wardi onuda cozdum bugun

Back
X