• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
slm arkadaşlar kpss sınavına girip memur olup atanan arkadaşlara bi sorum olacaktı eğer deneyimli birileri varsa bana fikir verirlerse çok sevinirim. ben şuana kadar hiç ders çalışmadım nerdeyse bilgilerim sıfır diyebilirim. şurda sınava 1,5 ay kaldı bende bi heves oluştu ders çalışmaya karar verdim internetten kısa sürede çalışmak için faydalı özetli kaynaklar sipariş verdim. bu 1,5 ay çalışsam güzel bi şekilde sizce kazanma şansım var mı ya da benim gibi son dk çalışıp kazanan var mı aranızda çok mu geciktim;(( yapabilirim miyim acaba

ben 9 ayd calıstım olmadı sorulardan haberınız var mı bılmem umarım sıze adam gıbı sorarlar

slm arkadaşlar kpss sınavına girip memur olup atanan arkadaşlara bi sorum olacaktı eğer deneyimli birileri varsa bana fikir verirlerse çok sevinirim. ben şuana kadar hiç ders çalışmadım nerdeyse bilgilerim sıfır diyebilirim. şurda sınava 1,5 ay kaldı bende bi heves oluştu ders çalışmaya karar verdim internetten kısa sürede çalışmak için faydalı özetli kaynaklar sipariş verdim. bu 1,5 ay çalışsam güzel bi şekilde sizce kazanma şansım var mı ya da benim gibi son dk çalışıp kazanan var mı aranızda çok mu geciktim;(( yapabilirim miyim acaba

Bu is biraz sans isi haline geldi. Lisans Kpss'ye girmis, az cok calismis ama malesef sinavda hayal kirikligina ugramis biri olarak soyleyebilirim ki kazanip kazanmayacaginiz artik sadece calismakla orantili degil.

Zira lisans sinavinda cikan kimi sorular ne dersanede ne de kitaplarda bize ogretilmedi.

Ote yandan belli bir temeliniz varsa ve gunde 8 saat verimli calisma gucunu bulabiliyorsaniz kendinizde, 1.5 ay cok da azimsanacak bir sure degil.

Azim ve kararlilik olsun yeter ki icinizde.

Yilmayin, yapacaginiza inanin ve bu 1.5 ayinizi sadece Kpss'ye verin.

Basariya inanmalisiniz oncelikle.

Sonrasi sorulari soranlarin insafina kalmis.

Basarilar dilerim.

Bana Allah yeter...

tek bir deneme bile çözmeden sınava girdim sadece tarih ve coğrafyayı okudum ki tarihinde inkılap tarihini 11 aylık memurum :):) olmucak diye bişey yok yaniiii:40:

Bu is biraz sans isi haline geldi. Lisans Kpss'ye girmis, az cok calismis ama malesef sinavda hayal kirikligina ugramis biri olarak soyleyebilirim ki kazanip kazanmayacaginiz artik sadece calismakla orantili degil.

Zira lisans sinavinda cikan kimi sorular ne dersanede ne de kitaplarda bize ogretilmedi.

Ote yandan belli bir temeliniz varsa ve gunde 8 saat verimli calisma gucunu bulabiliyorsaniz kendinizde, 1.5 ay cok da azimsanacak bir sure degil.

Azim ve kararlilik olsun yeter ki icinizde.

Yilmayin, yapacaginiza inanin ve bu 1.5 ayinizi sadece Kpss'ye verin.

Basariya inanmalisiniz oncelikle.

Sonrasi sorulari soranlarin insafina kalmis.

Basarilar dilerim.

Bana Allah yeter...

teşekkkür ederim cevap için en azından hiç çalışmamaktan iyidir biraz da olsun çalışmış olmam hiç bişey bilmeden girmek insanın iyice canını sıkıyor. sorularda iyice zorlaştı artık bakalım ne yapıcam

Benim senemde birden kpss zorlasmisti ben eylulde basladim bnm egitim bilimleride cal8smam gerekiodu subata kadar bitirmeyi planladim subatta bitirdim test cizmeye basladim pazar gunleride deneme cozdum kavram haritalarim vardi 90 aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende 2012 kpss önlisansa 1.5 ay çalıştım en fazla 80 alabildim ama çok heyecan yaptım birde bazılarını attım falan dogrularımı götürdü sen öyle hatalar yapmazsan kesin alırsın bu arada türkçeyi fulledim mat hiç yapmadım 80 geldi. önlisanstan memur olmak çok kolay ya bence yaparsın 1.5 ay çalışmayla yeter de artar zaten kapasiteleri lisanslar gibi çok değil önlisanstan girenlerin. az nete çok puan geliyor.

ne güzel ya beni umutlandırdın ama benim temelim yok ki bilgilerim sıfır olur mu ki;(

bence mat ii puan getiriyor ama yapılmıcak bişey değil abartıldığı gibi harıl harıl çalışılması gereken bir sınav olduğunu düşünmüyorum ben:10:kadar zor değil önemli olan kadro açılması ve atanman:32:

Benim senemde birden kpss zorlasmisti ben eylulde basladim bnm egitim bilimleride cal8smam gerekiodu subata kadar bitirmeyi planladim subatta bitirdim test cizmeye basladim pazar gunleride deneme cozdum kavram haritalarim vardi 90 aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tebrik ederim çok iyi almışşsın inşallah bende yaparım.

bende bu sene kpss ortaöğretime gircem benimde bilgi sıfır ama şuan eşimle çalışmak istiyoruz ama aile içi sorun var ve bu hafta başlıyacaz çalışmaya umdum yok ama eşime yardımcı olacam o önlisans olarak gircek ...ama 2016 ya şimdiden hazırlık olcak diye kendime gaz veriyorum..

canım bende 2012 kpss önlisansa 1.5 ay çalıştım en fazla 80 alabildim ama çok heyecan yaptım birde bazılarını attım falan dogrularımı götürdü sen öyle hatalar yapmazsan kesin alırsın bu arada türkçeyi fulledim mat hiç yapmadım 80 geldi. önlisanstan memur olmak çok kolay ya bence yaparsın 1.5 ay çalışmayla yeter de artar zaten kapasiteleri lisanslar gibi çok değil önlisanstan girenlerin. az nete çok puan geliyor.

çok teşekkür ederim moralim yükseldi benim bölümden de çok atama oluyor 80 alsam rahat atanırım diye düşünüyorum. inşallh alırım

bende bu sene kpss ortaöğretime gircem benimde bilgi sıfır ama şuan eşimle çalışmak istiyoruz ama aile içi sorun var ve bu hafta başlıyacaz çalışmaya umdum yok ama eşime yardımcı olacam o önlisans olarak gircek ...ama 2016 ya şimdiden hazırlık olcak diye kendime gaz veriyorum..

bende işte çalışamadım kendimi veremedim zamanında sıkıntılar falan yüzünden. şimdi de aklım başıma geldi inşllah yaparız olmasada sınava girerken hiç bişey bilmeden girmek daha can sıkıcı oluyor.

bende işte çalışamadım kendimi veremedim zamanında sıkıntılar falan yüzünden. şimdi de aklım başıma geldi inşllah yaparız olmasada sınava girerken hiç bişey bilmeden girmek daha can sıkıcı oluyor.

evet biraz çalışalım dedikleri gibi şansımıza çalıştığımız yerden gelirse sorular keşke...olur inş..en azından bu sene ders olur bize ve 2016 hazırlık gibi düşün..

10 ay didik didik çalıştım ama özellikte tarih hüsrandı ... nasip kısmet artık kpss saçmaladı iyice çok umut bağlamamak gelir olursa olur tabi bir uğraşmak gerekiyor elinizden geleni yapın yaptın diyin .. sorular çok saçmaladı çünkü insan emeğini göremiyor bu durum oluşmaya başladı zaten

Back
X