KPSS'de 93 puan aldı atanamadı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
360989.jpg

Selahattin Dizlek 2010 yılı KPSS'de 93 puan alarak ülke genelinde dereceye girdi fakat usulsüzlükler nedeniyle o dönem atanamadı.

Silopi ilçesindeki Dicle İlkokulu/Ortaokulu Müdür Yardımcısı Selahattin Dizlek ise Mersin Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra girdiği 2010 yılı KPSS'de 93 puan alarak ülke genelinde dereceye girdiğini fakat usulsüzlükler nedeniyle o dönem atanamadığını söyledi.

Dizlek, "Yeterli puanı aldığım halde atanmamam nedeniyle psikolojim bozuldu. Çevremden tepki aldım ancak umudumu yitirmedim. Daha sonra girdiğim sınavda yine 93 puan alarak atandım" şeklinde konuştu.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Kendisi gibi o dönem birçok arkadaşının da mağdur olduğunu belirten Dizlek, memur olmayı hedefleyen arkadaşlarından bazılarının şimdi şoför, bazılarının da pazarlamacı olarak çalıştığını belirtti.

"Adalet geç de olsa gerçekleşecek. Bu usulsüzlüğü yapanlara dünyada ve ahirette hakkımı helal etmiyorum" diyen Dizlek, başlatılan soruşturma kapsamında müdahillik başvurusunda bulunmayı düşündüğünü söyledi.

http://www.internethaber.com/kpssde-93-puan-aldi-atanamadi-781978h.htm

Çok yazık oldu hak edipte alamayanlara , cemaate mensup olupta kul hakkı yiyenler

Sacma sapan islerle ugrasacaklarina haklinin hakkini versinler. Istedigimiz seyler gayet makul. Cok bi sey istemiyoruz. Hakkimiz olani istiyoruz.

bu da birsey mi ? benim bir tanidiga (kiz tip 2 diyabet) xxxxxx yurdunda kal oku hersey bizden sonrada seni polis yapalim demisler zamaninda:KK53: karsiligi mi ?? hayirlarina iste canim, xxxxxx polisle ne isi olur ? :KK59:

Ben olaya adalet tecelli etti diye bakmıyorum. 2010 da ben de girmiştim sınava. Herkes bangır bangır bağırdı çarşaf çarşaf nette kopyaya karışanların fotoları ilk girip yüz aldıkları sınavla iptal olan sınava girip aldıkları puan arasındaki farklar bunların akrabalık derecesi falan döküldü. Ne oldu kopya yok denildi sadece bir sınav iptal edildi ee diğer sınavdan yüksek alan bundan düşük alsa da atandı hatta nette atandıkları okullar falan da vardı gören görmüştür. Sonra yasaklanıp kaldırıldı onlar. Ne dendi o zaman çok temiz sınav bakın çok temiz. Ee şimdi zıt düşünce birbiri ile dava açıldı dört sene sonra kimsenin düşündüğü yok yani gençleri. Aynı polis Akademisi bank asyayı kapattıkları gibi. Bunlar bize çok büyük tazminatlar olarak da geri dönecek

X