Kraft dondy besik kullanan varmi?

gerçekten çok çok acı olayı tarif etmek dahi çok zor...Allahım kimseye yaşatmasın...

Aminnnnnn allah sana sabirlar versin
Yok vazgeçtim almicam ne salincak ne yurutec ne mama sandalyesi kucagimda gezdirip dururum cani sagolsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnnnnn allah sana sabirlar versin
Yok vazgeçtim almicam ne salincak ne yurutec ne mama sandalyesi kucagimda gezdirip dururum cani sagolsun.

ben kadere inanan bi insanım ama tabiki tedbiri elden bırakmamakta fayda var...2 tane vardı bizde 2sinide parçaladık hala görünce mağazalarda parçalamak istiyorum... bencede almayın...

ben kadere inanan bi insanım ama tabiki tedbiri elden bırakmamakta fayda var...2 tane vardı bizde 2sinide parçaladık hala görünce mağazalarda parçalamak istiyorum... bencede almayın...

Kesinlikle oyle tavsiyene uyucam canim merak etme ben tedbirimi alayimda gerisi allaha kalmis neyi takdir ederse o allahim evlat acisi gostermesn bizi onlara onları bizr bagislasin insallah
Cok opuyorum canim sevgiler

2.5 aylik bebegim var besiginde durmuyor hic uyumuyo ana dizi ve hamak besik aldim yine aynı :)
Gazi cok oldugundan surekli kucagimda ziplaya ziplaya geziyoruz evde biraktigim an kiyamet kopuyo uyaniyo hemen
Kraft dondy titresimli olduğundan rahat edecegini dusunuyorum aranizda kullanip memnun kalan varmi?

ben kullaniyorum bebegim 3,5 aylik ev islerimi yaparken oyalannasi icin kullaniyorum memnunum yalniz gaz sancisi icin istiyosan etkili olmaz ileri geri sallaniyor cunku gazli brbekler icin uygun degil canım nacizane fikrim hamak idini gormediyse bu hic gormez...

ben de ikizlerimde kullandım çok da memnun kaldım .
ama bebek hareketlenene kadar kullanabilirsiniz ,yaklaşık 4 ay ,bebek dönmeye başladıktan sonra tehlikeli olabilir ,sonrasında da mama sandalyesi olarak kullanabilirsiniz.
bizimkiler 16 aylık oldu mama sandalyesi olarak kullanıyorum şimdi..
bebek dönmedikten sonra riskli olmaz ,ayrıca olacağı varsa herşekilde olur ,buna bağlamayın bence ..

Back
X