kızlar merhaba.. travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum fakat bi türlü karar veremedim.. kraft twist travel sistem çok hoşuma gitti.. nette bakarken Graco trekko travel sistem bebek arabası orbiti gördüm.. graconun bu modelide krafta benzior mu.. özellikle portbebesi çıkıp yerinden ana kucağı oturtulabiliyormu? kullanan veya gören varmı bu arabanın özelliklerini..
merhaba canım.graconun trekko orbıtını ben de aldım ve aldıgım hafta gerı gonderdım.cok guzel goruntu olarak,kullanıslı da olabılır ama cook agırr.11 kılo.cocukla ıkınız bır yere cıksanız,cıkamazsınız o kadar yanı.ben pıerre cardının alumınyum travel sıstemını aldım cok memnunum.bebek arabası da 5.5 kılo.
hımm.. anladım ama nette bakıyorum modeline.. ana kucağı araba koltuğunun içine monte ediliyo...o yüzden sordum. kraft twistte portbebe çıkıyo ana kucağını takıyosun.. kafam döndü artık bakmaktan:)):84:
çok zorlanıyorum yaa.. okadar çok model var ki... karyolası arabası Ana kucağı ıvırı zıvırı:))) bi okadarda keyifli aslında.. neseki karyolayı aldım kurtuldum:) mothercare den aldım çok değişik ve hoş.. şu arabayla ana kucağını da aldımmı tamam