Herkese günaydın,
Kraft park yatak almaya karar verdik. Büyük boyutları ve fermuarlı kapısınn olması (bebeğin yürümeye başlayınca kendiliğinden düşmeden girip çıkması) nedeniyle Kraft tercihimiz oldu. Yalnız iki modeli arasında kaldım. Aralarındaki fiyat farkını hatırlamıyorum. Zaten eşimin bir arkadaşı hediye alacak bize önemli değil fiyatı 821 modelinde504 modelinde
70*100 70*110 ölçülerinde
kullanılan kumaş polyester değil, daha kaliteli polyester kumaştan
yaklaşık 10kg 14kg
Titreşimi sallanması falan çok önemli değil benim için. Merak ettiğim, evde yer sıkıntısından dolayı uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden chicco ya da küçük modeller (ve özellikle fermuarlı olmayanlar) bize uygun değil.
Bu iki modelden birini kullanan varsa memnuniyetleri ve şikayetlerini yazarsa çok sevinirim.
Teşekkürler.
Kimse cevap yazmadı ama kararımızı verdik. Bebeğimiz de maşallah çok şanslı Kraft 821 modelinde kampanya varmış 299 tl ye düşmüş. Hatta eşim iş nedeniyle şehir dışındayken o şehrin Kraft mağazasının açılışına denk gelmiş. 504 modeli 215tl, 821 modeli de 260tl ye indirmişler. Ankaradaki 504 modeli fiyatına , 821 modelini alıyoruz nerdeyse. Yarın gidip alacak.