Bebek İkinci El kraft twist rlx travel sistem bebek arabası

herseyimmmm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
30
0
Merhaba arkadaşlar,

Kraft twist rlx travel sistem bebek arabamızı kullanamadığım için satiyorum.Sıfırdan farksız garantisi devam ediyo çok az kullanıldı.Kullanamadiğim için satıyorum.piyasa fiyatı 1.350 tlkendi sitesinde 1.450 tl
Yağmurluğu rüzgarlığı eksiksiz teslim edilecektir. Kocaeli'de oturanlar elden gelip görebilirler. Herhangi bi sorun yoktur.5 ay önce alındı.resim ekliycm fiyat 800 tl

Son düzenleme:
Fiyatı 750 TL'ye düşurdum araba gerçekten çok temiz ve nisan ayında alındı garantisi devam ediyo ben çok kullanamadığım için satyrm

Fotografı mesaj bölümünün altında dosya yukleme yazıyor ordan atabılırsınız veya ozelden mesaj atarsanız numaramı verıyım whatsap kullanıyorsanız ordanda atabılırsınız

Merhaba arkadaşlar

Kraft Domino turkuaz rengi kanguruyu satıyorum. Çok temiz ve sıfır gibi bebeğim kış bebeği olduğu için 1-2 sefer kullandım.baş desteği sayesinde yenidoğan bebekler içinde kullanabilirsiniz.Kullanımı çok rahat 0-12 kg kadar kullanabilirsiniz.foto yükleyemedim isteyen olursa whatsaptan atabilirim.Kocaeli'de oturanlar elden görüp alabilirler.

X