• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kraft ve chicco bebek arabası..

sevcanvet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
17
0
36
Osmaniye
sonunda adana e-bebeğe gittim ve gördüm, iyikide internetten sipariş etmemişim, hem kraftın hemde chickonun tüm bebek arabalarına baktım ve kumaşları korkunçtu....sanki kalın çadır kumaşı... hele hele adana sıcağında çocuğu resmen pişirecekti hemde fiyatlar hiçde ucuz değil sizde biliyorsunuz, sonunda ordaki bayan bana concord u gösterdi, çook beğendim yumuşacık bir dokusu var ve hava geçirir, ancak parkbeşiklerdede aynı sorun vardı ve malesef kraft ve chicco en kalitelileri olduğu halde (bilen varsa lütfen yazsın concordun bebek arabasında olduğu gibi daha kaliteli parkbeşikler varmı) bebeği o kumaşın içinde hayal bile edemedim.. beğendiğim araba travel sistem ve 1450 biliyorum pahalı ama kesinlikle değer.. tüm annelere haber vereyim dedim... sevgiler...:34:

sonunda adana e-bebeğe gittim ve gördüm, iyikide internetten sipariş etmemişim, hem kraftın hemde chickonun tüm bebek arabalarına baktım ve kumaşları korkunçtu....sanki kalın çadır kumaşı... hele hele adana sıcağında çocuğu resmen pişirecekti hemde fiyatlar hiçde ucuz değil sizde biliyorsunuz, sonunda ordaki bayan bana concord u gösterdi, çook beğendim yumuşacık bir dokusu var ve hava geçirir, ancak parkbeşiklerdede aynı sorun vardı ve malesef kraft ve chicco en kalitelileri olduğu halde (bilen varsa lütfen yazsın concordun bebek arabasında olduğu gibi daha kaliteli parkbeşikler varmı) bebeği o kumaşın içinde hayal bile edemedim.. beğendiğim araba travel sistem ve 1450 biliyorum pahalı ama kesinlikle değer.. tüm annelere haber vereyim dedim... sevgiler...:34:

Üzgünüm benim okadar param yok almayı çok isterdim ama param olmadığı için bebeğim o korkunç dediğiniz kumaşı olan arabaya binmek zorunda kalacak. 1450 tl veremediğim için vicdanen rahatsız olmalımıyım?Alamadığım için üzülmelimiyim ,yoksa araba alabilecek durumda olduğum için sevinmelimiyim bilemedim şimdi....

ben de sıcak memlekette yazımı geçirdim ve chicco arabam vardı hiç de o dediğin şekilde olmadı ben çok memnunum chicco light avay.....bu kadar koruyucu olmamak lazım ..köyde öğretmenim ve burdakı bebeklerı gorsen...halleri uzerlerındekıler...allaha sukur bebeklerımız bu sekılde degıller..sterıl makınası , en ıyı bıberon falan fılan...inanır mısın çivi gibiler maşallahları var hepsinin bağışıklıkları da acayip kuvvetli..ama biz şehir anneleri( kendimden de biliyorum) fazla abartıcı ve mükemmelliyetçiyiz..bu kadar koruyucu olmamak lazım ...yınede gule gule kullansın bebısın ama o markaları da feci harcamışsın be...

Selam.bebek arabası ve ana kucağinı alacam inş. kraft olsun istiyorum .kraft kullanan var mı.modelini ne kadara aldığını yazabilir mi.e bebeke gittim.chicco da iyi ama pahalı biraz daha. bilgi alabilirsem sevinirim..

Üzgünüm benim okadar param yok almayı çok isterdim ama param olmadığı için bebeğim o korkunç dediğiniz kumaşı olan arabaya binmek zorunda kalacak. 1450 tl veremediğim için vicdanen rahatsız olmalımıyım?Alamadığım için üzülmelimiyim ,yoksa araba alabilecek durumda olduğum için sevinmelimiyim bilemedim şimdi....

kumas konusunda kayginiz olmasin,en iyi kumastan bile yapilmis olsa sonucta bebegin altina ya bir tulbent yada ince bir ortu serip oyle gezdireceksiniz,hepsi terletiyor yoksa,hava alsa da almasa da.Bebek arabalari ne yazik ki ucuk fiyalara satiliyor,bazilari nerdeyse gercek araba fiyatinda.Bebeginizin baska ihtiyaclarindan odun verip de arabaya fahis bir fiyat odemek mantiksiz olur,ama bizim gibi sahsi arabasi olmayip carsiya,pazara,hastaneye,postaney vs vs surekli bebekle ve arabasiyla gitmek zorunda olanlardansaniz ve bebeginiz her gun en az 3 saatini o arabada gecirecekse konforlu bir model secmek de sart oluyor.Marka takintisi kesnlikle yanlis secimlere neden olabiliyor,onemli olan ihtiyaciniza uygun olani bulabilmek,hangisini secerseniz secin,keyifle kullanin dilerim.

1450ye oda takımını aldım ben :27: Ama dediğin markayı hiç duymadım..Ben fiyatı ve görünümü bakımından pierre cardinden aldım bebek arabasını.390tl.

uzun uzun aramalarım sonucu kraft horn bebek arabası almaya karar verdim. Araba konusunda bukadar takılınca ailem dayanamayıp sen seç parası neyse verelim dedi bende o heyacanla uzun uzun anlatılan pahalı markalarada baktım.1000 tl ve üstündeki arabalara gönül rahatlığıyla baktım. 3 tekerlekli sözüm ona katlanınca dünyanın en küçük arabası olduğu için ödül almış bir arabaydı ama tek seferde katlanmıyor,puset kısmı tek parça ve kapanırkan mutlaka çıkması gerekiyor.Ne anladım küçüklüğünden? 2 parça olduktan sonra?üstelik çocuk kucaktayken nasıl 2ye ayırıcam?arabada 10 kilo ağırlık varken sapına kol çantamı taktım Taşıyamadı,satıcı bayan,bebek arabasının saplarına çanta takılmaz sepetine konur diye ukalalık yaptı tamam sepetine kol çantasını koydum bebeğin çantasını nereye koyayım?yer yok üstelik 1050 tl.Bu arada büyük tekerlekli bebek arabalarınıda inceledim sözüm ona katlanırken tekerleride çıkıyor az yer kaplıyor diye satış tekniği yapıyorlar ama gördüm ki çoğu marketlerde reyonlar arasında,kasalarda geçmekte oldukça zorlanıyorlar bir annenin çok fazla market gezdiğini düşününce... çok sıkıntılı bence.ayrıca manevre yapmak zorlaşıyor teker büyüyünce denedim gördüm. en sonunda kraft ın horn modeline karar verdim denedim gördüm. arabanın saplarına her model çanta asabiliyorsun(ister sırt ister kol çantası)üstelik astığımızda araba boş,çanta ağır idi.Alt sepeti genişti tekerler orta büyüklükte ve dar alanlardan hem rahat geçiyor hemde manevra kabiliyeti yüksekti ilk 6 ay çift yönlü kullanıyorsun.Tam yatış pozisyonu yok ama uyumak istediğinde çok rahat uykuyabilecek kadar yatabiliyor.tek hamlede kapanıyor.fiyatı 580 tl.Kumaşına gelince ,çok ta önemli değil iyi kalite kılıflar var tak çıkart yıka.. hem araba yeni kalır hemde hijyenik kullanmış olurum, kılıf fiyatımı? 30 tl.yok nano bilmem ne kumaşı diyorsanız 70 tl ye de var.Eğer benim gibi bebek arabasını bukadar takıntı yapan anneler yada adayları varsa diye yazdım.Amacım karar vermelerine yardımcı olmak....Çok para harcamanın bence anlamı yok..herşeyin en iyisini istesende sonu yok olmuyor.Anladım ki aldıklarının kalitesinden çok Bebeğine,çocuğuna ,manevi verdiklerinin kalitesi daha önemli.
SEVGİLERİMLE.....

uzun uzun aramalarım sonucu kraft horn bebek arabası almaya karar verdim. Araba konusunda bukadar takılınca ailem dayanamayıp sen seç parası neyse verelim dedi bende o heyacanla uzun uzun anlatılan pahalı markalarada baktım.1000 tl ve üstündeki arabalara gönül rahatlığıyla baktım. 3 tekerlekli sözüm ona katlanınca dünyanın en küçük arabası olduğu için ödül almış bir arabaydı ama tek seferde katlanmıyor,puset kısmı tek parça ve kapanırkan mutlaka çıkması gerekiyor.Ne anladım küçüklüğünden? 2 parça olduktan sonra?üstelik çocuk kucaktayken nasıl 2ye ayırıcam?arabada 10 kilo ağırlık varken sapına kol çantamı taktım Taşıyamadı,satıcı bayan,bebek arabasının saplarına çanta takılmaz sepetine konur diye ukalalık yaptı tamam sepetine kol çantasını koydum bebeğin çantasını nereye koyayım?yer yok üstelik 1050 tl.Bu arada büyük tekerlekli bebek arabalarınıda inceledim sözüm ona katlanırken tekerleride çıkıyor az yer kaplıyor diye satış tekniği yapıyorlar ama gördüm ki çoğu marketlerde reyonlar arasında,kasalarda geçmekte oldukça zorlanıyorlar bir annenin çok fazla market gezdiğini düşününce... çok sıkıntılı bence.ayrıca manevre yapmak zorlaşıyor teker büyüyünce denedim gördüm. en sonunda kraft ın horn modeline karar verdim denedim gördüm. arabanın saplarına her model çanta asabiliyorsun(ister sırt ister kol çantası)üstelik astığımızda araba boş,çanta ağır idi.Alt sepeti genişti tekerler orta büyüklükte ve dar alanlardan hem rahat geçiyor hemde manevra kabiliyeti yüksekti ilk 6 ay çift yönlü kullanıyorsun.Tam yatış pozisyonu yok ama uyumak istediğinde çok rahat uykuyabilecek kadar yatabiliyor.tek hamlede kapanıyor.fiyatı 580 tl.Kumaşına gelince ,çok ta önemli değil iyi kalite kılıflar var tak çıkart yıka.. hem araba yeni kalır hemde hijyenik kullanmış olurum, kılıf fiyatımı? 30 tl.yok nano bilmem ne kumaşı diyorsanız 70 tl ye de var.Eğer benim gibi bebek arabasını bukadar takıntı yapan anneler yada adayları varsa diye yazdım.Amacım karar vermelerine yardımcı olmak....Çok para harcamanın bence anlamı yok..herşeyin en iyisini istesende sonu yok olmuyor.Anladım ki aldıklarının kalitesinden çok Bebeğine,çocuğuna ,manevi verdiklerinin kalitesi daha önemli.
SEVGİLERİMLE.....

Merhaba, biz de Kraft Horn Travel Sistem'e bugün baktık ve almayı düşünüyoruz. Sitede araştırırken yorumunuza rastladım. Hiç kullanan ve memnun olan tanıdığınız var mı ?
Bi de ben nette araştırrıken şikayet var.com adresinde Kraft'ın bebek arabalarından çok şikayet olduğunu gördüm, kafamı karıştırdı bu durum.
Ayrıca yine bi sitede bu modelin ana kucağında emniyet kemeri olmadığını yazmış biri ve dolayısıyla oto koltuğu olarak kullanamadığını. Bana çok mümkün gelmedi yani nasıl olmaz, ama kafama takıldı tabi.
Biraz daha araştırmak lazım sanırım..

ben kızıma kraft venüs marka araba aldım travel sistemli...büyüyünce koltuğa sığmaz oldu arabaya bindirmeye başladım ama kızım rahat etmedi oturduğu ve sırtını dayadığı yerde koltuk döşemesi çok ince acıtıyordu bende chicco multiway puset aldım çoook rahat ettim..

Merhaba, biz de Kraft Horn Travel Sistem'e bugün baktık ve almayı düşünüyoruz. Sitede araştırırken yorumunuza rastladım. Hiç kullanan ve memnun olan tanıdığınız var mı ?
Bi de ben nette araştırrıken şikayet var.com adresinde Kraft'ın bebek arabalarından çok şikayet olduğunu gördüm, kafamı karıştırdı bu durum.
Ayrıca yine bi sitede bu modelin ana kucağında emniyet kemeri olmadığını yazmış biri ve dolayısıyla oto koltuğu olarak kullanamadığını. Bana çok mümkün gelmedi yani nasıl olmaz, ama kafama takıldı tabi.
Biraz daha araştırmak lazım sanırım..

merhaba,emliyet kemeri olmayan ana kucağını üretmeleri MÜMKÜN DEĞİL aksi taktirde sertifika alamazlar kraft markasıda sertifikasız ürün satmaz.(bu tamamen benim yorumum)şikayet com a gelince ,haklısınız bende okudum ve bende şöyle bir düşünce oluştu.....Türkiye de 300 ila 900 tl bebek arabası alan kişi sayısı,1000 tl ve üzeri olan bebek arabası alan kişiden kat ve kat daha fazla olduğu için haliyle şikayet sayısıda artacaktır.Bu tıpkı mersedes ve fiat gibi bir karşılaştırmadır.Ben karar vermeden önce şu yolu inceledim sizede tavsiye ederim.Öncelikle max.bütçenizi belirleyin. bebek arabasını nekadar sıklıkta ve en çok nerelerde kullanacağınızı düşünün.Çarşı pazar çok gezecekseniz ona göre bir araba ,ama yok genelde araba,alışveriş merkezi ordan ev şeklinde bir hayat şekliniz varsa,ona göre bir araba seçin(3 tekerlekliler) sonra bebek arabasında sizin için olmazsa olmazları sıralayın.. mesela benim için sepetinin büyüklüğü ve dar alanlara rahat girmesi bebeğin sarsılmasından daha önemliydi..gibi sizde kendinize göre kriterler belirleyin , ben defalarca gittim gittim baktım,modelleri belirledim, bu sefer o 3 modelli defalarca inceledim,bütçeme,kriterlerime göre bu modele karar verdim sizde öyle yapın. aldığınız daha fazla içinize sinecektir.
teşekkürler.......

uzun uzun aramalarım sonucu kraft horn bebek arabası almaya karar verdim. Araba konusunda bukadar takılınca ailem dayanamayıp sen seç parası neyse verelim dedi bende o heyacanla uzun uzun anlatılan pahalı markalarada baktım.1000 tl ve üstündeki arabalara gönül rahatlığıyla baktım. 3 tekerlekli sözüm ona katlanınca dünyanın en küçük arabası olduğu için ödül almış bir arabaydı ama tek seferde katlanmıyor,puset kısmı tek parça ve kapanırkan mutlaka çıkması gerekiyor.ne anladım küçüklüğünden? 2 parça olduktan sonra?üstelik çocuk kucaktayken nasıl 2ye ayırıcam?arabada 10 kilo ağırlık varken sapına kol çantamı taktım taşıyamadı,satıcı bayan,bebek arabasının saplarına çanta takılmaz sepetine konur diye ukalalık yaptı tamam sepetine kol çantasını koydum bebeğin çantasını nereye koyayım?yer yok üstelik 1050 tl.bu arada büyük tekerlekli bebek arabalarınıda inceledim sözüm ona katlanırken tekerleride çıkıyor az yer kaplıyor diye satış tekniği yapıyorlar ama gördüm ki çoğu marketlerde reyonlar arasında,kasalarda geçmekte oldukça zorlanıyorlar bir annenin çok fazla market gezdiğini düşününce... çok sıkıntılı bence.ayrıca manevre yapmak zorlaşıyor teker büyüyünce denedim gördüm. en sonunda kraft ın horn modeline karar verdim denedim gördüm. arabanın saplarına her model çanta asabiliyorsun(ister sırt ister kol çantası)üstelik astığımızda araba boş,çanta ağır idi.alt sepeti genişti tekerler orta büyüklükte ve dar alanlardan hem rahat geçiyor hemde manevra kabiliyeti yüksekti ilk 6 ay çift yönlü kullanıyorsun.tam yatış pozisyonu yok ama uyumak istediğinde çok rahat uykuyabilecek kadar yatabiliyor.tek hamlede kapanıyor.fiyatı 580 tl.kumaşına gelince ,çok ta önemli değil iyi kalite kılıflar var tak çıkart yıka.. Hem araba yeni kalır hemde hijyenik kullanmış olurum, kılıf fiyatımı? 30 tl.yok nano bilmem ne kumaşı diyorsanız 70 tl ye de var.eğer benim gibi bebek arabasını bukadar takıntı yapan anneler yada adayları varsa diye yazdım.amacım karar vermelerine yardımcı olmak....çok para harcamanın bence anlamı yok..herşeyin en iyisini istesende sonu yok olmuyor.anladım ki aldıklarının kalitesinden çok bebeğine,çocuğuna ,manevi verdiklerinin kalitesi daha önemli.
Sevgilerimle.....

araba konusunda bende çok araştırdım. Bugün kraft horn travel sistem bebek arabası aldık. çok güzel hafif kumaşı da gayet kaliteli. O fiyata hem uygun hem kaliteli alıcabilecek tek araba diyebilirim. Kılıfı tamamen çıkıyor dediler ama biz bir türlü çıkarmayı beceremedik. Kılıfı çıkarıp, sadece taşıma koltuğunu takıp kullanmak istiyorum ama çözemedik gitti. Bilen varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim

araba konusunda bende çok araştırdım. Bugün kraft horn travel sistem bebek arabası aldık. çok güzel hafif kumaşı da gayet kaliteli. O fiyata hem uygun hem kaliteli alıcabilecek tek araba diyebilirim. Kılıfı tamamen çıkıyor dediler ama biz bir türlü çıkarmayı beceremedik. Kılıfı çıkarıp, sadece taşıma koltuğunu takıp kullanmak istiyorum ama çözemedik gitti. Bilen varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim

aldığınız yerde yaptırtın derim,hem görmüş olursunuz hemde eliniz alışır..(kırılır falan bilen birinin yanında olsun) :)

kraft matrix duo için ne dersiniz arkadaşlar? baston tipi olduğu için almayı düşünüyorum, alan kullanan var mı? herkes horn mu diyo yoksa??

Back
X