• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kral Kaybederse kitabını okuyup dizisinini de izleyenler.

Thallosofili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
3.983
7.157
158
Gerçek narsist ve narsizm nasıl olur hakkında çok eğitici ve sonu inanılmaz etkileyici bir kitap ve dizi bu.Kitabı okuduğumda çok etkilenmiştim yıllar önce.Özellikle sonundan.Dizi de fena gitmiyor , roller ve oyuncular başarılı.Sadece Halit Ergenç i Kenan Baran rolü için bi tık yaşlı bulduğumu söyleyebilirim.Ama rolünü muazzam oynuyor.Diziyi takip edenler ,sizler neler düşünüyorsunuz ? Neden bu kadınlar ,kızlar, bile bile bu tiplerin peşinde ve ısrarla kendilerine acı çektiriyorlar? Kaşif rolündeki erkek tipleri neden ilgi görmez kadınlar arasında? Kenan Baran ı bu hale getiren kadınların ta kendisi.Kadınlar aptal oldukça Kenan Baranlar çook popüler olur işte böyle.Sizler neler düşünüyorsunuz ?

Ay ben kitabını okumadım ama dizisine bağlandım kaldım Halit ergenc cuk diye oturmuş bu role adam asla sırıtmiyor ama her konunun sonunda kendini haklı çıkartması insanı deli ediyor fatoştan dayak yiyip sonra güle oynaya anlattığı sahneye çok güldüm fatoşun psikolog sahnesinde psikoloğun içten konuşması çok acıklıydı gece gece burada takılırken böyle bir yazı görmek hoşuma gitti açıkçası

Ay ben kitabını okumadım ama dizisine bağlandım kaldım Halit ergenc cuk diye oturmuş bu role adam asla sırıtmiyor ama her konunun sonunda kendini haklı çıkartması insanı deli ediyor fatoştan dayak yiyip sonra güle oynaya anlattığı sahneye çok güldüm fatoşun psikolog sahnesinde psikoloğun içten konuşması çok acıklıydı gece gece burada takılırken böyle bir yazı görmek hoşuma gitti açıkçası
Ben henüz son bölümü izleyemedim ama bu dizi gerek oyunculuk ,gerek dönem özellikleri olarak beni de kendine çok bağladı .Ben tv den çok netflix den takip edebiliyorum.Bıkmıştık konaklı aşiret dizisi görmekten.Hele uzak şehir diye bi dizi var 5 dk katlanabildim, kapadım.Kral Kaybederse nin müzikleri bile çok etkileyici performansta.Tam 90 lar havası var ,gerçek yaşam olması da artı bir ayrıntı. Kitabı da çok tavsiye ederim okuyun 👌

Ben henüz son bölümü izleyemedim ama bu dizi gerek oyunculuk ,gerek dönem özellikleri olarak beni de kendine çok bağladı .Ben tv den çok netflix den takip edebiliyorum.Bıkmıştık konaklı aşiret dizisi görmekten.Hele uzak şehir diye bi dizi var 5 dk katlanabildim, kapadım.Kral Kaybederse nin müzikleri bile çok etkileyici performansta.Tam 90 lar havası var ,gerçek yaşam olması da artı bir ayrıntı. Kitabı da çok tavsiye ederim okuyun 👌
Dizi bana kırmızı oda dizisinin havasını veriyor size de öyle mi acaba

Dizi bana kırmızı oda dizisinin havasını veriyor size de öyle mi acaba
Kısmen evet ama bu daha iyi ondan.Kadınların uyanması lazım,zannediyorlar ki ,kendileri üzüldüğünde erkekler de acı çekiyor vs ,başka alternatiflerle gününü gün ediyorlar erkekler.Narsisizm bir kişilik bozukluğu ve toplumda çok yaygın bence.Hiç bir erkek, bir kadının sevdiği kadar kimseyi sevemez.Onlar ,kendilerine iyi geleni seçiyorlar ve kadınları kullanıyorlar.Handan,Özlem,Fadime, o bakanın yeğeni(adını unuttum),televizyon programcısının kızı ,gazeteci kadın ve daha niceleri..Kenan bunların hiç birini sevmedi ,kendini sevdi Bir tek.Sonu çok dokunaklı ama ,spoiler vermek istemem.

Kısmen evet ama bu daha iyi ondan.Kadınların uyanması lazım,zannediyorlar ki ,kendileri üzüldüğünde erkekler de acı çekiyor vs ,başka alternatiflerle gününü gün ediyorlar erkekler.Narsisizm bir kişilik bozukluğu ve toplumda çok yaygın bence.Hiç bir erkek, bir kadının sevdiği kadar kimseyi sevemez.Onlar ,kendilerine iyi geleni seçiyorlar ve kadınları kullanıyorlar.Handan,Özlem,Fadime, o bakanın yeğeni(adını unuttum),televizyon programcısının kızı ,gazeteci kadın ve daha niceleri..Kenan bunların hiç birini sevmedi ,kendini sevdi Bir tek.Sonu çok dokunaklı ama ,spoiler vermek istemem.
Kenan baran kadınları düşürmeyi iyi bilen narsist bir karakter hepsini manipüle etmeyi çok iyi biliyor ve kadına karşı zaafı var kadın olsun çamurdan olsun düşüncesinde işin içine zenginlik vs girdiğinde bu iş daha kolay oluyor son zamanlarda bir dizinin finalini veya sonunu bu kadar merak etmemişimdir bu böyle nereye kadar gidecek sürükleyici olması çok hoş kaçırdığım bölüm olduğunda o gece sabaha kadar onu izliyorum

Kenan baran kadınları düşürmeyi iyi bilen narsist bir karakter hepsini manipüle etmeyi çok iyi biliyor ve kadına karşı zaafı var kadın olsun çamurdan olsun düşüncesinde işin içine zenginlik vs girdiğinde bu iş daha kolay oluyor son zamanlarda bir dizinin finalini veya sonunu bu kadar merak etmemişimdir bu böyle nereye kadar gidecek sürükleyici olması çok hoş kaçırdığım bölüm olduğunda o gece sabaha kadar onu izliyorum
Spoiler yok 🤐 😊

Kitabını alıp okumayı çok istiyorum
Fadi karakterini başka biri oynayabilirdi fadi universte okuyan biriydi başlarda ama yaş itibariyle oyuncu o şeyi vermiyor mesela fadiyi arkadaşı rolündeki kişi oynayabilirdi yada o yaş aralığında başka bir oyuncu
Handana gıcık oluyorum kenani bu hale getiren bu kadar cüretkar olmasına sebeb olan annesi ve Handan karakteri bile isteye göz yumması vs.
Fadi de hic masum değil adamın nasıl biri olduğunu bilerek isteyerek bunu yaşadı 10 yıl ki öncesindeki halini yaşantısını tarzını biliyordu
Kenan baran fadi için bir takıntı idi sadece diğer kadınlardan farklı olduğunu basaracagini düşündü Kenan a yıllarca ses etmemesi de bu yüzdendi sırf elinden gitmesin diye
Ben çok severek izliyorum
Kenan Baran i Kıvanç Tatlıtuğ oynayacakmis ama olmamış
Aslında efsane olurdu
Kıvanç Tatlıtuğ Handan rolü için Burcu biricik Fadi içinse Esra bilgiç veya başka bir oyuncu

Ama Halit Ergenç i oyuncu olarak çok seviyorum her rolü hakkıyla oynuyor

Bakıyorum ara ara ama malesef bulamadım
Kitaplar okadar pahalı ki gerçekten okumak zorlaşıyor. Semt kütüphaneleri ve ikinci el kitaplar büyük kolaylık sağlıyor. Bunlar çok okunanlar muhakkak denk gelirsiniz şimdi olmasa da sonra

Back
X