• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kral Kaybederse kitabını okuyup dizisinini de izleyenler.

Kitaplar okadar pahalı ki gerçekten okumak zorlaşıyor. Semt kütüphaneleri ve ikinci el kitaplar büyük kolaylık sağlıyor. Bunlar çok okunanlar muhakkak denk gelirsiniz şimdi olmasa da sonra
Gideceğim inşallah kitapçılar çarşısına setler vs o kadar pahalı ki anlatamam teşekkür ederim

Merhaba iyi geceler az önce bana sizin benim yazdığıma alıntı yaptığınızın bildirimi geldi ama bende görünmüyor
Yanlışlıkla sizi alintiladim farkedip sildim kusura bakmayın mesajımı silmedim o duruyor zaten nasıl oldu ise alıntıla yapmışım farkeder etmez sildim

Ben kitabı okumadım, yıllar önce kitap fuarına gelmişti Gülseren hanım o zamanlar tanımıyordum Camdaki Kız kitabı vardı. Fadi karakteri için ben de daha genç biri oynamalı diye düşünmüştüm ama son bölümlerde kesinlikle başka biri olamaz diye düşünüyorum. O terapi seanslarında başkası onun gibi oynayamazdı.

Ben kitabı okumadım, yıllar önce kitap fuarına gelmişti Gülseren hanım o zamanlar tanımıyordum Camdaki Kız kitabı vardı. Fadi karakteri için ben de daha genç biri oynamalı diye düşünmüştüm ama son bölümlerde kesinlikle başka biri olamaz diye düşünüyorum. O terapi seanslarında başkası onun gibi oynayamazdı.
Genç oyunculara da şans verilmeli ne bileyim bana bir türlü geçmedi ama dizi çok güzeldi
Gözlerim Binnur kayayı aradı terapist rolünde

Genç oyunculara da şans verilmeli ne bileyim bana bir türlü geçmedi ama dizi çok güzeldi
Gözlerim Binnur kayayı aradı terapist rolünde
Binnur hanımı ben de aradım ama sanırım Gülseren hanımın gençliğinde geçiyor olaylar.
Merve Dizdar da genç aslında sadece üniversite öğrencisi başlarda Fadi pek uymuyor ama yeni oyuncular daha mimik yapamıyorlar Merve Dizdar çok iyi bir oyuncu.

İlk sezona çok geç başlamamın sebebi oyuncu seçimiydi. Neden hep aynı yüzler diye bozulmuştum ama şimdi anlıyorum ki sağlam oyunculuk gerektiren bir hikaye var ortada ve bu oyuncular ancak altından kalkabiliyor.

Kadınlar duygusal konularda manipülasyona açıklar, bence bizim zayıf yanımız bu. Güçlü, romantik, akıllı, başarılı ve en önemlisi manipülatif bir adama hayır diyebilmek çok zor. Başıma gelmediği için şanslıyım diyorum açıkçası. Böyle bir adamdan insanı ancak ahlaki konular uzak tutabilir, “adam evli ben böyle bir kadın değilim” diyerek belki..

Back
X