Kramp

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
Günaydııııın kızlar başım bacak ktamplarıyla dertte özellikle gece bacağım bir kasılıyor kitleniyorum bildiğiniz sabah ise topallıyorum acıdan. Bu durum hamilelikte ilgili midir? Yaşayan var mı?

Günaydııııın kızlar başım bacak ktamplarıyla dertte özellikle gece bacağım bir kasılıyor kitleniyorum bildiğiniz sabah ise topallıyorum acıdan. Bu durum hamilelikte ilgili midir? Yaşayan var mı?
Bende senin gibiyim arkadaşım bazen uyuyamadıgım için aglıyorum başım çatlıyo artık bacaklarmda damarlar şişiyo sanki kasılıyo öyle kalıyorum adım atamıyorum maf oldum doktorum magzeyum ve kalsiyum yazdı içiyorum ama hiçbir faydası olmadı diyelirim ne yapıcam hiçbilmiyorum.
Takipteyim..

Merhaba bende 12 haftalik hamileyim fakat hamileligim suresince afedersiniz buyuk abdestten sonra hemde hicbir zorlama yasamadigim halde rahat olmam gerekirken kasik agrisi yasiyorum ve bu ortalsma bir gun suruyor sebep ne olabilir bir bilgisi olan varsa paylasabilirmi

Bende senin gibiyim arkadaşım bazen uyuyamadıgım için aglıyorum başım çatlıyo artık bacaklarmda damarlar şişiyo sanki kasılıyo öyle kalıyorum adım atamıyorum maf oldum doktorum magzeyum ve kalsiyum yazdı içiyorum ama hiçbir faydası olmadı diyelirim ne yapıcam hiçbilmiyorum.
Takipteyim..
siz de 17 haftalık mısınız?

Merhaba bende 12 haftalik hamileyim fakat hamileligim suresince afedersiniz buyuk abdestten sonra hemde hicbir zorlama yasamadigim halde rahat olmam gerekirken kasik agrisi yasiyorum ve bu ortalsma bir gun suruyor sebep ne olabilir bir bilgisi olan varsa paylasabilirmi
Hamilelikte kasık ağrıları normal diye biliyorum canım ben. bende de oluyor çünkü doktorum normal demişti.

Magnezyumun cok faydasini gordum ben birde sut ve yogurt bol bol tuketin..Ileriki haftalrda daha da artiyor cunku esime masaj yaptiriyorum ben onunda cok faydasi oluyor..

Benim de bacak ağrılarım çok fazla oluyor. Özellikle son 2-3 haftadır. Doktorum osteocare diye bir ilaç tavsiye etti. Günde 2 kere alıyorum. Bende varis de olduğu için duş sonrası soğuk suyla bacaklarımın arkasını ve dizlerimi şokluyorum.
Şimdilik dayanılmayacak bir sıkıntım yok çok şükür

Benim de bacak ağrılarım çok fazla oluyor. Özellikle son 2-3 haftadır. Doktorum osteocare diye bir ilaç tavsiye etti. Günde 2 kere alıyorum. Bende varis de olduğu için duş sonrası soğuk suyla bacaklarımın arkasını ve dizlerimi şokluyorum.
Şimdilik dayanılmayacak bir sıkıntım yok çok şükür
Kan pıhtılaşmanız varmı?
Benim bacak agrılarm felaket durumda kan pıhtılaşmasıda var acaba ondan mı diye düşünüyordum

Kan pıhtılaşmanız varmı?
Benim bacak agrılarm felaket durumda kan pıhtılaşmasıda var acaba ondan mı diye düşünüyordum
Kan pıhtılaşması yok çok şükür. Ama varis hamilelik öncesinde vardı. Ağrısını tanıyorum. Ama hamilelik döneminde 2 katını yaşıyorum :( Yürüyüş yaptığım yerden acıdan ağlayarak taksiyle geri dönmek zorunda kaldım. Soğuk şok yapıp, eşime masaj yaptırınca rahat bir uyku çekiyorum.

Kan pıhtılaşması yok çok şükür. Ama varis hamilelik öncesinde vardı. Ağrısını tanıyorum. Ama hamilelik döneminde 2 katını yaşıyorum :KK43: Yürüyüş yaptığım yerden acıdan ağlayarak taksiyle geri dönmek zorunda kaldım. Soğuk şok yapıp, eşime masaj yaptırınca rahat bir uyku çekiyorum.
Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten

Arkadaslar 12 haftamdayim ama bu vajinamin ustunde sislik var acaba bebek asagidami yoksa ordan yukarimi sisiyor

Kramp nedeniyle dr um magnezyum toz yazdı. Günde 1 kez onu içiyorum.. muz iyi deniyor bir de.

Back
X