Kredi çektim yazınca bırakan erkek

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar gülsem mi.aglasam mi bilemedim.Bugun de ikinci konum oldu kusura bakmayın.
Aylardır konuşmak isteyen bir öğretmen arkadaşım vardi.Ayni okuldayız.Ben de işin açıkçası istemiyordum ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm.Son seminer zamanı bir defa başbaşa konuştuk sonra memleketine gitti herkes.Mesajlasmaya ,telefonda sık sık konuşmaya başladık.
Ben bugün onu denemek için memleketteki evi sattigimizi,üzerine ben kredi çekip babama daha iyi bir ev alacağını söyledim.ama en sonunda o evin benim olacağını söyledim.yani tapusu bana olacak dedim. Krediyi ne kadar odeyecegimi sordu aylık bin lira öderim dedim ,gerekirse babam yardımcı olacak dedim.
"Bir daha bana yazma Nilsu ,ben seninle ciddi düşünüyorum evlenirsek tek maaş ben ne yapicam .Ben cift maas olacak diye seninle dusunutordum yazdi"
Kızlar bir anda öyle kredi diye uydurdum.Sonu böyle bitti. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim

Dimi ama :) Okul zamanı da o kadar çok konuşmak istiyrodu ki .Hatta bildiğin yalvarmisti
Nedeni belli işte. Öğretmensin. Yaz tatilin var. Maaşın iyi. Çocuk olunca bakarsın. Yaz tatilinde de anasının köyüne gider, tıkılırsınız. Adamın kapasite bu yani.

Sonra bir daha yazmış kızlar.Ben eşimin parasıyla birim yapıp. Kendi maaşınla da ev gecindircektim yazmış.Hem sen ailene göndersen haksızlık olmaz mı yazmış?
Ben de aileme değil ev benim üzerime olacak.aksine ailem bana yardım etmiş oluyor cunku eski evin parası var yazdım.haksizlik olacağını dusunuyorsan aylık 500 öderim evlenince sen de ailene 500 gonderitsin haksizlik olmaz yazdım
"Ben çok zor kazanıyorum paramdan bir kuruş kims3ye vermem yazmis

Sonra bir daha yazmış kızlar.Ben eşimin parasıyla birim yapıp. Kendi maaşınla da ev gecindircektim yazmış.Hem sen ailene göndersen haksızlık olmaz mı yazmış?
Ben de aileme değil ev benim üzerime olacak.aksine ailem bana yardım etmiş oluyor cunku eski evin parası var yazdım.haksizlik olacağını dusunuyorsan aylık 500 öderim evlenince sen de ailene 500 gonderitsin haksizlik olmaz yazdım
Verir verir. Anasına kardeşlerine nasıl da verir.

Aman Allah'ım para göze bak :bicak: herkes armut piş ağzıma düş değil herkes neler çekiyor kazanmak için. Bu yarın karısının parasının üstünede çöreklenir tek kuruş vermez

Back
X