Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğrenim kredisinin iptali için dilekçe gönderdikten ne kadar zaman sonra iptal olur? yani bu ay gönderdiysem bidaki ay yatırırlarmı yine
Benımkı hemen ıptal oldu cunku kadına bızzat kendım verdım zaten her unuye bır kısı bakıyor onumzdekı aya kalmaz senın kı
postayla göndercem ben. bursum krediye döndüde onu iptal etcem
Hımmmm baglı bulungugun sehırde kredı yutlar kurumuna baswursana nıdennnn postala ugrasıyorsun
oraya gittim amöa ankaraya dilekçe yollamam gerektiğini söylediler
Way ahlaksızlarrrrr doru solemısler :))))))))
Ankaraaya buraya gonderceksen kredı yurtlar kurumu cebecıden
Eskısehır yolu uzerı sogutozune tasındı ve ekspersle hızlı gondert baglı bulundugun unuversıteyı ısım soyısmın altına belırt
dilekçeye ne yazayım? bide iptal olduktan sonra sadece aldığım kadarını öderim dimi
dilekçeye ne yazayım? bide iptal olduktan sonra sadece aldığım kadarını öderim dimi
Kyk gnel mud ankara
../../..... Itıbaren su gune kadar mudurlugunuzden burs aldım ıptal oldu. Gerı odemelı bursa cwırmek ıstedıgını ve bununşa alaklı talebını yazcan
Bursumun ıptalını yenı aydan ıtıbaren gerı odemelı kredımın baglanmasını talep ettıtnı belırt
yok ben geri ödemeliyi almak istemiyom o yüzden iptal etcem
Iste hangısını alıp hangısınden vazgecmek ıstedını acık bıldırısıen hallolur ama bı an once yap benım kredı 7 sınde yatıo ayın barı ona yetıs ıste ay bıtmedenne zamansa senınkı