kredi iptali

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
öğrenim kredisinin iptali için dilekçe gönderdikten ne kadar zaman sonra iptal olur? yani bu ay gönderdiysem bidaki ay yatırırlarmı yine

öğrenim kredisinin iptali için dilekçe gönderdikten ne kadar zaman sonra iptal olur? yani bu ay gönderdiysem bidaki ay yatırırlarmı yine

Benımkı hemen ıptal oldu cunku kadına bızzat kendım verdım zaten her unuye bır kısı bakıyor onumzdekı aya kalmaz senın kı

oraya gittim amöa ankaraya dilekçe yollamam gerektiğini söylediler

Way ahlaksızlarrrrr doru solemısler :))))))))

Ankaraaya buraya gonderceksen kredı yurtlar kurumu cebecıden
Eskısehır yolu uzerı sogutozune tasındı ve ekspersle hızlı gondert baglı bulundugun unuversıteyı ısım soyısmın altına belırt

Way ahlaksızlarrrrr doru solemısler :))))))))

Ankaraaya buraya gonderceksen kredı yurtlar kurumu cebecıden
Eskısehır yolu uzerı sogutozune tasındı ve ekspersle hızlı gondert baglı bulundugun unuversıteyı ısım soyısmın altına belırt

dilekçeye ne yazayım? bide iptal olduktan sonra sadece aldığım kadarını öderim dimi

dilekçeye ne yazayım? bide iptal olduktan sonra sadece aldığım kadarını öderim dimi

Kyk gnel mud ankara

../../..... Itıbaren su gune kadar mudurlugunuzden burs aldım ıptal oldu. Gerı odemelı bursa cwırmek ıstedıgını ve bununşa alaklı talebını yazcan

Bursumun ıptalını yenı aydan ıtıbaren gerı odemelı kredımın baglanmasını talep ettıtnı belırt

Kyk gnel mud ankara

../../..... Itıbaren su gune kadar mudurlugunuzden burs aldım ıptal oldu. Gerı odemelı bursa cwırmek ıstedıgını ve bununşa alaklı talebını yazcan

Bursumun ıptalını yenı aydan ıtıbaren gerı odemelı kredımın baglanmasını talep ettıtnı belırt

Isım soyısım
Imza
Adres

Okulun
Okul numaran
Okul adresın
Ol

Kyk gnel mud ankara

yok ben geri ödemeliyi almak istemiyom o yüzden iptal etcem

yok ben geri ödemeliyi almak istemiyom o yüzden iptal etcem

Iste hangısını alıp hangısınden vazgecmek ıstedını acık bıldırısıen hallolur ama bı an once yap benım kredı 7 sınde yatıo ayın barı ona yetıs ıste ay bıtmedenne zamansa senınkı

Iste hangısını alıp hangısınden vazgecmek ıstedını acık bıldırısıen hallolur ama bı an once yap benım kredı 7 sınde yatıo ayın barı ona yetıs ıste ay bıtmedenne zamansa senınkı

bugünlerde yaparsam ocakta almam dimi

Back
X