kredi istemiyorum

Faiz ödemesini saçma buluyorum. 100.000 çektiniz diyelim ki borcu ödedikten sonra, bir-iki sene de bankaya çalışıyorsunuz. Ömrün en güzel yılları borç ödemekle geçiyor. Bizde eşimle birikim yapıyoruz. İlk başta sıfır olmasa da başımızı sokacak bir ev alıp biriktikçe büyütmeyi düşünüyoruz.

Birikimimizi neden arabaya bağlamadığımızı günde hiç sormasa 1-2 işi soruyor. Kendileri borç batağındalar ya herkes öyle olsun istiyorlar. Ben borç sevmiyorum. Babam 99 krizinde dolarla evimizin içini yaptırdı. Bir gecede borcumuz iki katına çıktı yıllarca onu ödedik.

Çok iyi yapıyorsunuz valla minimalist yaşam tarzı özellikle bu İskandinav tarzı ev dekorasyon ile ilgili takip ettiğim sosyal hesaplarda var. Çok az eşyaları fresh ferah evleri mutfakları var. Yapabilirseniz çok da sağlıklı. Evi kredisiz alma isteğinizde tabi ki çok makul neden bu kadar karışıyor ki etrafınız. Biz 5 yıllık kredi çektik ama kimse baskı yaptı diye değil bebeğimiz olacaktı ve kiralarda sürünmek yerine temiz düzenli bir evde büyüsün istedik buna da kimse bir sey diyemez sizin düşüncenize de. Allah amacınıza ulaşmada yardım etsin.

Biz 3 yıllığına araba için kredi çektik ve banka olayından nefret ettim burnumdan geldi fitil fitil rnesmen....10< yıl kredi düşüncesi bile korkutuyo

Back
X